sobota 19. června 2021

#UpDate recenze na Super depilační krém od Avonu


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný poslední červnový víkend, a vítám Tě u dnešního příspěvku, kterým je můj takový update recenze na SKVĚLÝ a léty ověřený DEPILAČNÍ KRÉM NA OBLIČEJ OD AVONU. 

Tento krém používám opravdu snad již od 20ti let na doporučení mé mami a jsme s ním obě velmi, velmi spokojeni. V průběhu let prošel lehkou obměnou, ale shodly jsme se na tom, že kvalita obsahu - čili samotného krému zůstala nezměněna, za což jsme neskutečně rády a proto si ho kupujeme stále dokola. 


Krémík v malé praktické tubičce s aplikátorkem, díky kterému se snadno a rychle produkt nanese na potřebná místa na obličeji. 


Krém má krásnou a příjemnou krémovou konzistenci středně hutného charakteru, bílou barvu s lehkým světlemodrým zabarvením, ale má pro mě "typickou" vůní klasické trvalé na vlasy, což může být pro někoho překvapení. Mě ta vůně vyhovuje, dokonce mi i voní a je to pro mne jistá nostalgie, dalo by se až říci. 


Krémíku se v tubičce, která prošla různou inovací 15 ml a vyjde okolo 100,- plus / mínus dle akce, ale stále je to skvělá cena. 


Jedná se i dle popisu o DEPILAČNÍ krém s aloe vera, který nedráždí pokožku, nikdy se mi neobjevila žádná alergická či nežádoucí reakce. 

Krémík nanesu na požadované místo obličeje, nebo jsem zkoušela i hřbet ruky a nechala působit doporučenou dobu 3-5 minutek bohatě stačí. 


Působení je téměř nezaznamenatelné, bez jakékoli reakce. Poté setřu buď to vlhčeným ubrouskem, nebo tampónkem, čistící houbičkou a omyji vodou či mýdlem/washem na obličej, co zrovna používám. Poté nanesu hydratační krém, následnou péči. 


Krém odstraní nežádoucí chloupky z obličeje RYCHLE, SNADNO, hladce a na poměrně dlouhou dobu. Já sama za sebe musím konstatovat, že používám velmi sporadicky, max. tak jednou do měsíce a to ještě, když se na daná místa zaměřím. 


Ale, já mám chloupky na obličeji světlé, není jich sice málo, ale jsou slabé a jemné, přitom viditelné, proto je také odstraňuji. 

Zaměřím se vždy na oblast horního rtu, zkoušela jsem i oblast mezi obočím, ale na to je krémík slabý, protože obočí je jiné struktury, než běžné chloupky. Dají se jím také snadno odstranit chloupky např. na stranách tváří, bradě apod. 


Zde dávám srovnání balení, kdy vlevo je starší, které mám min. dva roky - ano, neměla bych mít otevřené produkty a používat příliš dlouho po jejich doporučeném datu spotřeby, ale produktu naprosto nic není a nejeví žádné známky expirace. 

Tubičky jsou obdobné, jen loga se a styl samotné řady se v průběhu let mění. 


Jak jsem zmínila, že mám dlouho otevřený krém, tak vidíte, že skutečně alespoň mne dlouhou, dlouho vydrží!!! Až se mi stalo, že jsem skutečně produkt s např. 1/5 krémíku již vyhodila, jelikož jsem měla nový a říkala jsem si, že již je na čase, i přes to, že krásně fungoval. Ale přeci jen, je to produkt na obličej a citlivá místečka, které nechci mít podrážděná. 


Za mne je to NAPROSTO SKVĚLÝ A LÉTY OVĚŘENÝ PRODUKT, který mohu JEN A JEN DOPORUČUT. Pokud chceš jemně, šetrně a bezbolestně v pohodlí domova zbavit se nežádoucích chloupků na obličeji, vřele do toho!


Znáš tento produkt, nebo obdobný? Používáš?

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.

 

4 komentáře:

  1. Zajímavý produkt, který neznám. Díky za tip a recenzi.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to takový "nepopulární" produkt, spíš si ho člověk ani nevšimne, přitom je tolik praktický. ☺♥ Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  2. Eri,
    vďaka za tip, produkt nepoznám :-)
    Pekný víkend, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, viď, takový "schovaný" produkt, ale velmi, velmi praktický a roky prověřený, takže vřele doporučuji. Případně se podívat v drogérii, po nějaké alternativě. Krásný víkend moje milá. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...