čtvrtek 10. června 2021

#Recenze - Astrid skvělá pleťová voda


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek, a vítám Tě u dnešního článku s další recenzí, kde budu jen a jen PRODUKT ZNAČKY ASTRID CHVÁLIT. 



Značce Astrit jsem tak nějak "vyhýbala", nevím proč, ale nějak jsem neměla chuť či příležitost jejich produkty vyzkoušet, takže jsem se o mnohé ošidila, což nyní také vím.

V Lidlu jsem si zcela náhodně pořídila tuto pleťovou - čistící vodu pro citlivou a suchou pleť, která byla v akci za krásných cca 80,- Kč. Ještě měli modrou variantu, která je tuším pro pleť smíšenou, čili má volba byla jasná! A dobře jsem udělala. 👍


Ještě než jsem samotnou vodu začala používat jsem si přečetla pochvalnou recenzi a hned jsem se doslova zaradovala a o to více jsem se na ni těšila. 


Samotnou značku jistě netřeba představovat, všichni ji znáte, určitě lépe než-li já. 

Samotná voda je bez parfemace, nebo je tak jemná, že jsem ji snad ani nezaznamenala. Ve skinkace nepreferuji parfemaci, ba naopak. 

Voda má čirou barvu a na pleti je příjemná. 


Jak jsem zmínila, tak jsem ji pořídila okolo 80-85,- Kč za toto 200 ml balení a jak jsem koukala, tak i v DMku se pohybuje v obdobné cenové relaci, což mi přijde moc fajn, ale ostatně tato kosmetika je velmi cenově příznivá a dostupná, což mi nyní velmi vyhovuje. 


Pleťová voda je skutečně jemná, nedráždivá, nevysušuje a na mé pokožce je příjemná. 

Vyčistí, odlíčí, dolíčí, stáhne nečistoty a i přebytečný maz. 

Dá se jí odlíčit i zbytek dlouhotrvající rtěnky, nebo lépe řečeno, dá se celkem snadno a dobře setřít to, co se na první dobrou nepodařilo odlíčit. No a to samé platí i pro zbytek očního make-upu, zvláště pak řasenky, pod spodními řasy. 


Na odličování očního make-upu není primárně určena, ani nepoužívám, ale na takové dolíčení, setření a stažení z pleti zbytků make-upu je také velmi super. 

Používám ráno, večer, někdy na střídačku a poté nanesu následnou péči. 


Ovšem klasický make-up jí odličuji téměř pravidelně a jsem velmi spokojená. Sice mi přijde, že produktu spotřebuji více, ale to mi nijak nevadí a neobtěžuje. 

Vyhovuje mi její jemnost, šetrnost a až pečující schopnost, kterou přikládám zastoupení Panthenolu ve složení. 


Rychleji tedy ubývá, než-li třeba běžná micelárka, ale není to také micelárka, že ano, já vím. ☺

Pro mne je to VELKÉ A HLAVNĚ MILÉ PŘEKVAPENÍ, které mě vede k tomu, že si rozhodně plánuji tuto vodu pořídit rozhodně znovu a také se podívat na další produkty ze skincare. 


Sama za sebe MOHU JEN DOPORUČIT, skutečně bych řekla, a nebála se tuto vodu použít na suchou a citlivou pokožku. 


No a mne by zajímala Tvá zkušenost s touto tradiční českou značkou?

A co čeká v dnešní den Tebe? Já jdu na první vakcínu proti Covid-19 a možná bohužel i na chirurgickou ambulanci. 

Tak prima den. ☺♥


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.


 

8 komentářů:

  1. Eri,
    držím palce, aby dnes všetko dopadlo OK, budem na Teba myslieť :-)
    Ja idem budúci utorok na druhú vakcináciu.
    A Astrid voda vyzerá výborne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, děkuji moc, mám 1/2 volna. Myslím, že to bude bez potíží, protože jsme co, "MLADÉ, SILNÉ, ZDRAVÉ" ŽENY... ☺♥... jak já s oblibou u nás v práci říkám, nás jen tak něco nezastaví. Krásný den. ☺♥

      Vymazat
  2. Eriko, párkrát jsem od Astridu (nejvíc asi pomády) něco měla a většinou jsem byla spokojená. A máš úravdu, že většina jejich je v dobré cenové relaci. Teď mám na chatě krém a ten mi tedy nevoní, resp. mi vůně úplně nesedne.
    Doufám, že jsi očkování i chirurgii zvládla OK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, očkování bez problému musím říct. Astrid právě vůbec neznám, ale tato pleťová voda mi více než sedla, opravdu parádní, srovnatelná např. s Lorealem nebo i Garnierem. Krémy se chystám vyzkoušet, ale zatím mám opravdu zásoby snad všeho. ☺♥
      Krásný den přeji a i víkend.

      Vymazat
  3. Já moc zkušeností s touhle značkou nemám. Takže bych to měla napravit. Kupuju od ní nejvíce jen opalovací krémy. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martin, taky jsem cca před dvěma lety měla opalovací krém, nebyl špatný. Mám tuším v zásobě ještě dvoufázový odličovák, tak jsem na něj zvědavá, nyní mám Balea olej, který je velmi účinný a snadný pro kompletní odlíčení. Prima den a i víkend přeji. ☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já musím říct, že Astrid používám opakovaně a to jejich micelární vodu. Od dob, kdy dělali jen krémy na opalování a balzám na rty ušli opravdu dlouhou cestu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, naprosto souhlasím, sama jsem zaregistrovala několikrát do roka nový výrobek, či dokonce řadu. Na micelárku se budu muset tedy podívat. Jejich dvoufázový odličovák má doma, takže se na něj taky moc těším a jsem plná očekávání. ☺
      Měj prima neděli! ♥♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...