sobota 12. června 2021

The Ordinary - Retinol 1% In Squalane Sérum Proti Stárnutí

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou sobotu, a moc Tě vítám u dnešního příspěvku, kdy jsem s touto recenzí skutečně čekala. Pečlivě jsem produkt - toto SUPER SÉRUM proti stárnutí testovala, pozorovala svou pleť a zjišťovala, jaké dávkování, používání ji bude vyhovovat. 


Začnu asi menším představením - info o tolik populární značce The Ordinary, které jsem našla na webu Sephory, kde jsem právě tento produkt pořídila. ☺


The Ordinary produkty péče o pleť jsou vyvíjeny na základě cíle poskytovat efektivní řešení běžných kožních problémů.

S využitím technologií značky DECIEM je The Ordinary Skincare tvořena řadou produktů, které nabízejí cílenou péči o vaši pleť a zdraví pokožky. Mezi nejprodávanější produkty patří 100% organický za studena lisovaný olej ze semen šípku, kyselina hyaluronová 2% + B5 a kyselina mléčná 5% + HA 2%. výhody.

The Ordinary produkty pro péči o pleť se vyrábějí také bez chemických látek, díky tomu jsou bez parabenů, minerálních olejů a síranů.

Vybírala jsem celkem pečlivě, dle recenzí a různých doporučení. Věděla jsem, že chci a také má pleť potřebuje něco proti vráskám a projasnit pleť. Toto je první produkt ze dvou, který jsem si pořídila. Čili druhá recenze bude brzy. ☺


Oficiální popis produktu:

Toto sérum nabízí koncentraci čistého retinolu 1% a pomáhá bojovat proti známkám stárnutí, včetně vrásek. Balení - skleněná lahvička s praktickou a plně funkční pipetkou obsahuje 30 ml produktu a vyjde na krásných 190,- Kč, ale jak jsem koukala, tak je momentálně na e-shopu Sephory vyprodané. 



Samotné sérum má takovou lehce nažloutlou barvu, je olejové konzistence a již při aplikaci se krásně sérum zahřálo a skvěle zapracovávalo do pleti. 

Sérum nepoužívám denně, používám ho tak 3-4x do týdne, záleží jak kdy a také hlavně dle potřeby a stavu své pleti, což prostě odhadnete. 


Sérum není nijak parfémované, což mi vyhovuje. Olejová konzistence je také pro mou pleť naprosto skvělá. Dobře se mi s ním pracuje, lehce se aplikuje a do pleti se vstřebává skutečně postupně a pozvolna. 
Nanáším na celý důkladně vyčištěný obličej převážně večer a nechávám působit celou noc. Žádný další produkt poté nenanáším. 
Aplikuji také na oblast krku, můžete použít třeba i na dekolt a hřbety rukou, což je velmi, ale velmi příjemná záležitost. 


I přes to, že produkt je olejové konzistence nijak nezamastí pokožku a nezalézá do pórů. 
Ba naopak, má pleť je po používání tohoto SUPER PRODUTKTU viditelně vyhlazenější, vypnutější a celkově v lepší kondici. 
Dokonce si toho všimla i kolegyně, která mi chválila pleť. ♥


Samozřejmě, že mi nevyzmizíkuje mé hluboké vrásky na čele nebo jinde na obličeji, ale právě na čele a v oblasti lící vidím efekt vypnutí, vyhlazení a vlastně i projasnění pleti. 
Musím přiznat, že jsem OPRAVDU NADŠENÁ, nevěřila bych, že uvidím takový efekt. Při pravidelném používání bych mou zkušenost přirovnala k neinvazivnímu zákroku, který jsem jednou postoupila a to galvanická žehlička, kdy se právě anti aging produkty nanáší do pokožky. 

Opravdu NAPROSTO PARÁDNÍ PRODUKT, který si rozhodně hodlám pořídit znovu, plus se podívám po dalších. 

Tato značka mě tímto velmi oslovila a rozhodně se ji hodlám blíže prozkoumat!!


A co Ty říkáš na to, že značka The Ordinary je k dostání již u nás? Objednala jsi si něco, nebo máš již své favority??

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.



2 komentáře:

  1. Eriko, já značku neznám, takže jsem si rozšířila obzory. A recenze zní zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, s produktem jsem opravdu velmi, ale velmi spokojená, ještě mám jeden této řady, plus dva nově. ☺
      Krásný den přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...