úterý 27. července 2021

Mini recenze - Mix XII.

 


AHOJ,AHOJ,


přeji krásné úterý, a vítám Tě u dnešního článku s mým tipem na moc prima tělové máslo z drogérie.




V Rossmannu jsem objevila toto máslo s vůní manga.

Krásná sladká a plná vůně se rozline po jeho nanesení.


Tento produkt není z žádné letní limitky,  i když vůně manga tomu tak trochu napovídá. Seženete ho v běžném sortimentu. 
Balení je celkem běžné, praktické a zapečetěné aluminiovou folií, proti poškození, což velmi - velmi chválím. 


Jedná se tedy o tělové máslo, čili konzistence tomu odpovídá, která je hutnější. Malinkato počkejte s jeho vstřebáním, které není nejrychlejší, ale když si počkáte, tak vám krém zaručí úžasnou hydrataci, tak že i má pokožka, která je zvyklá na každodenní promazávání krásně vydržela vláčná, jemná a hebká klidně i celý víkend od posledního použití. 


Krém je příjemný i přes delší proces vstřebávání a lehký bílý film, který se ovšem po chvilce zcela ztratí je moje pokožka krásně jemná, vyživená, hebká a hydratovaná!! Velká spokojenost s těmito vlastnostmi. Za mne mohu doporučit a ráda ho používám i v tomto letním období. 

Pěkné barevné balení o objemu 300 ml vyjde cca na 85-95,- Kč, což je asi nejvyšší cena co do srovnání mezi drogérkovými privátkami, ale produkt mi velmi vyhovuje. 


Postupně jsem se díky milé Olí začala vracet k mé oblíbené značce Yves Rocher. Vybrala mi produkty přímo padnoucí mé suché pleti, mým potřebám.

Tento HYDRATAČNÍ MYCÍ GEL je naprosto parádní. Je lehce svěže parfémovaný, vůně je příjemná a jemná. Gely na čištění a takové to ranní mytí mám velmi ráda. 


Gel je středně hutné konzistence, což mi plně vyhovuje. Má čirou - průhlednou barvu. Nedráždí, trochu pění, nevysušuje a krásně vyčistí a i odlíčí lehký make-up. 


Stačí ho nanést opravdu malikaté množství, protože i tato menší verze, řekla bych že cestovní o 30 ml mi opravdu vydržela již min. měsíc a to ho používám prakticky denně. 


Nejčastěji si s ním čistím pleť ráno, kdy jde skutečně jen o čištění. Co je naprosto skvělé a velmi příjemné a pro mne také podstatné, že VŮBEC NEVYSUŠUJE. Přitom pleť krásně vyčistí a projasní. Ideální start do nového dne.


Co se týká odlíčení, tak si dobře poradí s mým běžným make-upem, na oblast očí jsem ho nezkoušela a ani to nemám v plánu, jelikož k tomu není určený. Pro tzv. mokré čištění/odlíčení je to parádní pomocník. 


Jemnými, krouživými tahy šetrně make-up odstraní, nevysuší a naopak zjemní mou pleť. Mohu doporučit jak pro běžné čištění, tak i mokrou formu odlíčení. 


Nazvala bych ho až takovou "popelkou", protože je to produkt nevýrazného vzhledu, přitom má skvělé vlastnosti. Díky Olí nyní vím, který čistící gel si mám pořídit v plné verzi. 


Vhodná diagnostika a výběr produktů je jeden z nejdůležitějších kroků, ke krásné pleti. S tímto produktem jsem SKUTEČNĚ VELMI SPOKOJENÁ. Odlíčí, vyčistí, zjemní a nevysušuje. Proto za mne doporučení. Určitě využijte věrnostního programu, kde jejich akcím se nedá takřka odolat. 


Tělové máslo, které má skvělou vysoce hydratační schopnost, navíc moc příjemnou vůni a parádní čistící a gel MOHU S KLIDNÝM SVĚDOMÝM DOPORUČIT. 

A jak svou pleť odličuješ nejraději Ty?



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



6 komentářů:

  1. Zaujalo mě hlavně to tělové máslo. Vypadá dost příjemně. Taky se mažu i teď přes léto.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, máslo je nejen krásně výživné, ale také letne...sladce voní, určitě koukni. 😉

      Vymazat
  2. Aj mňa zaujalo telové maslo, vyzerá skvele a mango mám rada :-)
    Ja sa nekrémujem po každej sprche, nechce sa mi...ale keď mám sprcháč, ktorý vysušuje, tak sa krémujem :)
    Pá, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, milá moje 🤗🔆. Máslo voní sladce po mangu a připomíná mi ovocný salát 🙃👍. Doporučuji omrknout! Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Máslo mne láká vůní (miluju mango), ale až tolik ne konzistencí - nemám hutnější produkty, zvlášť pokud zanechávají film moc v oblibě. Tak ještě nevím...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Stano, ano lehký film než se vsákne zanechává, ale ta vůně a celkově příjemná konzostence mi to vynahradi. Obecně masla se spíš asi hodí na zimu, ale nemohla jsem odolat ... 😉, a nevyzaradit.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...