čtvrtek 29. července 2021

Oblíbenci za měsíc červen - june 2021

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný dnešní den a vítám Tě u dnešního článku, který píši a fotím opět téměř na konci samotného měsíce. Říkám si na druhou stranu, že alespoň bude více autentický, jelikož produkty, které zde zmiňuji skutečně používám celou dobu. ;)



Začnu lehce netradičně a to kytičkou, která mi dělala radost poslední téměř dva týdny. Ano tak dlouho vydržela vázaná kytka mých oblíbených Karafiátů, kterou jsem dostala od mých milých kolegyň, když jsem v rámci úřadu měnila pracovní pozici. Holky moje, děkuji moc a moc!! Rozhodně, i kdybych ji měla jen jeden jediný den, tak by tady měla své místo, protože to rozhodně velký oblíbenec je/byl ♥ !!!


Péčí pokračuji, když tedy netradičně pojatý článek, tak komplet. The Ordinary Retinol 1% sérum je mým velkým pomocníkem. Dělá mi skvělou službu a mé pleti hodně prospěl. Vidím a to nejen já na své pleti, že je v lepší kondici! Jak jsem již psala v recenzi, toto sérum mohu jen a jen doporučit, na suchou pleť s tvorbou vrásek. 


Vůni z Notina Agent Provocater Pure Aphrodisiaque EDP má nejen velmi zajímavý a reprezentativní flakon, který je do kabelky pravda trochu těžší. Škoda jen, že mi  nejde použít do mého atomizéru, což ničemu nevadilo v tom, abych si ji oblíbila natolik, že k mému překvapení jsem v poslední třetině flakonu. EDP 40ml této báječné, lehce sladší, přitom v základu kořeněnější vůně mi přirostla takřka k mé denní potřebě. Rozhodně ji plánuji zařadit do své pravidelné parfémové sbírky! Poměr - cena - kvalita - výdrž = více než dobrá! Díky Hani z kanálu PelicanBeauty jsem se na ni zaměřila a Hani z kanálu Ciculka si ji nakonec pořídila a moc dobře jsem udělala. Díky Holky!!


Tekutý rozjasňovač v odstínu Opal značky Becca je skvělý. Mě tento odstín, konzistence, výdrž a textura na léto velmi vyhovuje. Navíc jeho nanesení je velmi snadné, rychlé a výsledný efekt je velmi přirozený. Nezalézá do pórů, nezvýrazňuje texturu pleti. Malý, skladný a dá se použít i jako multifunkční líčilo, což víte, využívám velmi často. 

Mám tady i paletku očních stínů, kterou mám poměrně dlouho, jedná se vánoční limitu Too Faced, která má velmi ráda. Obsahuje krásné nude odstíny, ale i dva výraznější fialový, přechodovým bílým se dá krásně líčení uhladit a přítomný sheen je pro mne žádoucí. 

Velmi pěkné líčení, nebo velmi dobře a snadno se mi s touto paletkou líčilo a také nosilo. Tvářenku jsem tentokrát příliš nevyužívala, protože...viz níže. ☺


Mé dva nové produkty privátní značky Douglas jsem sem musela zařadit, jelikož mne velmi oslovily svou kvalitou. Vysoká schopnost pigmentace, dobrá výdrž, možnost snadného ztrácení, ale i navrstvení produktů mne přesvědčily o tom, že jim odpouštím sušší konzistenci a tím spojenou značnou prášivost. Za mne spokojenost a velké a milé překvapení. 


Jako make-up jsem používala prakticky jen tento můj oblíbený, léty prověřený Rimmel Lasting Finish 25 HR, který má navíc SPF. 

Ani jsem sem nezařadila žádnou rtěnku, ale ty jsem převážně střídala po týdnu, dle nálady a situace. 


Není toho příliš, ale jak se říká, v jednoduchosti je krása. Jelikož poslední dny byly v tropických teplotách, tak mi přišlo, že make-up ze mne bez tak spíš jen stékal. 

No a jakými oblíbenými produkty jsi se obklopovala v červnu Ty? ☺


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



6 komentářů:

  1. Líbí se mi paletka - zajímavé odstíny. Mým současným oblíbencem je tekutá rtěnka a krém na ruce s arnikou od YR.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, YR také po delší době používám a zatím tedy velká spokojenost - krém na ruce věřím, že je parádní. Paletky - zvláště pak ty limitky Too Faced mám moc ráda, také to není má jediná. Krásný páteční den z Třebíče přeji. : ))

      Vymazat
  2. Já jsem si teď nově koupila bb cream, můj úplně prvný jakýkoliv makeup/bb cream v životě, tak jsem zvědavá, jaké to bude. Svatbu zatím zvládl dobře :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to vypadá, že jsi vybrala dobře, svatby jsou zatěžkávací zkouškou .... ☺♥. Krásné odpoledne.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    moc se mi líbí ty produkty Douglas. Na Dny Marianne plánuji nějaké nákupy, tak to pořádně omrknu. Ta vůně byla skvělá a ráda si ji koupím znovu, protože nebyla vůbec drahá. Makeup od Rimmelu jsem dříve taky hodně používala, teď mám doma True Skin od Catrice. Ten mi zase nějakou dobu vydrží, nemám tak velikou spotřebu.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, na make-up True Skin od Catrice slýchávám chválu, měla bych se na něj podívat. Jinak já dny Marianne příliš, vlastně vůbec nevyužívám, ale Douglas produkty mi opravdu sedí vč. skincare, co jsem zatím mohla vyzkoušet. Krásný večer. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...