čtvrtek 19. srpna 2021

Oblíbenci měsíce července - july 2021

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního článku s mými oblíbenými produkty za měsíc červenec 2021. Opět tento článek vzniká, tak nějak průběžně, ale řekla bych spíš později, než bych si představovala. Produkty jsem měla vybrané brzy a to průběžně, o tom nic, dokonce jsem vše i nafotila, ale než jsem se dostala k samotnému sepsání článku...... Obecně mi přijde, že poslední dobou nic nestíhám, ale s tím tě tady nyní nebudu zatěžovat. Léto letí neskutečnou rychlostí a já mu jen tak sekunduji.

 


Yves Rocher noční - výživný a také hutný krém je má momentální SUPER SKIN CARE, kterou si díky milé Olí mohu dopřávat. Krém mé pleti dodá potřebnou hydrataci a výživu. Zanechá ji jemnou, hladkou a dobře mi slouží i jako podklad pod make-up. Jen podotknu, že makeupu nyní používám méně. 


Jako čištění jsem nejčastěji používala, jak doma v Praze, tak i v Třebíči, kam jsem si tuto super micelární vodu od Dermacolu odvezla používala asi nejraději. Hodí se jak na klasické odlíčení, či jen případné dočištění. Nevysušuje, nedráždí mi pokožku. Odlíčí i oční make-up, tam lehce opatrněji - občas mi poštipkávala, ale nic zásadního. Poradí si krásně i s voděodolnou řasenkou a dlouhotrvající rtěnkou. Za mne je to asi nejlepší produkt ze skin care od Dermacolu, který mne sedí. 


Pánská verze kuličkového antiperspirantu s 0% alkoholu z Lidlu se stala nedílnou součástí mé kabelky. Stane se, že po ní sáhnu i několikrát denně. Opravdu moc fajn produkt, plně funkční, cenově dostupný a mne osobně i velmi vyhovuje lehce pánská - silnější vůně. Opravdu parádní a spolehlivý pomocník. 


Červený lak na nehty, nemůže k létu chybět. I když vím, že já prakticky ani jiné barvičky na svých nehtech - bavíme se o pedikúře nenosím. ☺ 
Praktický vzorek krému od Yves Rocher, který/é jsem dostala na testování se staly nedílnou součástí mé kabelky a také poličky v koupelně. 


Dopping v podání čokolády nesmí chybět, pro doplnění energie a zlepšení nálady funguje dobře. Navíc čokoládu Toblerone mám spojenou se začátkem devadesátých let, kdy mi ji vozil táta, nebo jsem si ji kupovala v Německu či při různých cestách a duty free schopech. 


Tyto výrazné hodinky mi daroval táta, jen tak, najednou jsem je našla v balíčku mezi mátou od našich ze zahrádky. Na to, jak vypadají masivně, tak jsou lehké a hned jsem si je oblíbila. Díky moc tati. ♥


Výrazná rtěnka k létu prostě patří, ehmm, tedy nejen k létu, ale tato růžová je pro mne již jistým symbolem léta. Je to rtěnka Dior, která je krémovější, hydratační a mám ji již dlouho. Janička z Brna, o které jsem zde nějakou dobu již nepsala mne naprosto odhadla a dostala. V létě růžovější tóny, jindy vínové a tmavší rtěnky preferuji, tak to prostě již mám. 


Paletka Sephora byla tak trochu sázka na jistotu. Již mne zaujala při svém uvedení, což bylo o Vánoce 2020. Vyhovuje mi složení, její multifunkčnost a dá se s ní i pohodlně cestovat. Obsahuje vše, co potřebuji, jak pro běžné denní, tak i třeba výraznější líčení. Zrcátko i štětce se dají použít. Je cenově dostupná, kvalita produktů je velmi slušná, jen se jedná o limitku. Pořizovala jsem ji ve slevě na e-shopu, ale dá se ještě sehnat. Vřele doporučuji. 


Víc produktů jsem nevybrala, protože tyto se stala prakticky mou denní rutinou. Když jsem se líčila, tak jedině touto paletkou a brala jsem ji s sebou i do Třebíče, tak moc praktická je. 

No a jaké produkty dělaly největší radost za poslední měsíc Tobě? ☺


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



11 komentářů:

  1. Noční krém od YR je můj favorit. Mám i denní verzi a jsem moc spokojena. Já si udělala taky radost a ze zahraničí jsem si přivezla korejské banánové masky na obličej. Těším se na ně. Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, korejská kosmetika zvláště pak masky jsou vyhlášené, tak doufám, že si je užiješ a udělají službu, i když Ty je naprosto neprotřebuješ, jelikož vypadáš báječně. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, červený lak na nehty je také mým favoritem, ale mám teďka levandulový gelový nehty a přemýšlím zda na ně nezačít chodit pravidelně. Je to jediná věc, co mě donutí si nekousat nehty z nervů. Yves Rocher, co se týče pleťovky nemám vůbec ozkoušený. Slyšela jsem, že Yves Rocher není úplně tak přírodní tak se bojím, aby se mi krém vůbec vstřebal. Příště až se tam zase zatoulám si zkusím říct o nějaký vzoreček.

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sami, levandulový lak jsem taky mívala, byl super a dlouho vydržel. ☺ YR asi není zas až tak "přírodní", jak píšeš, ale určitě mají i nějaký např. lehčí krém s gelovou konzistencí např. mě tak napadá letmo. Pokud bys vzoreček nezískala - neváhej napsat - seženeme. ♥☺ Krásný pátek a i víkend.

      Vymazat
  3. Eriko, paletka vypadá zajímavě. A čokoláda je taková vzpomínka - dneska už ji nejím (přešla jsem na hořkou), ale kdysi to byla taková luxusní mlska :D.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, obdivuji, hořká čokoláda - super čaje, taky snad k tomu jednou dopracuji. Hold jsi vyměnila kvantitu za kvalitu ☺♥. Paletka je opravdu skvělá, určitě s ní něco vymyslím i na next weekend, kdy nás čeká #blackparty. Prima víkend přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    moc pěkné produkty sis oblíbila. Já z nich znám jen ten lak na nehty:-) Zaujala mě ale ta paletka, vypadá fakt pěkně. S micelárkami Dermacol nemám moc zkušeností, třeba se k nim někdy dostanu:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, paletka je skvělá, vypadá to, že ji nevyměním ani v nyní v srpnu, je fakt super. Krásně stíny drží celý den i bez báze. No jsem nadšená, dobře jsem pořídila - haha. ☺♥ Krásný pátek a i víkend přeji. PS. až dnes pojedeme na D1 u sjezdu na Př., tak budu na Tebe intenzivně myslet..., jedeme do Třebíče na víkend. papa ☺♥

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    milujem červený lak na nechtoch :-) aj červený rúž a ten Tvoj od Dioru vyzerá skvele.
    Práve používam micerálku od Dermacolu pre citlivú pleť a veru nič moc, a vodeodolnú riasenku nedá dole ani len náznakom... ale musím ju domíňať.
    Toblerone bývala skvelá, ale už to nie je, čo to bývalo, aspoň môj postreh.
    Maj sa krásne, uži si víkend, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj milá moje, právě mám tedy tmavou verzi mani a pedikúry, protože nás čeká next weekend jedna akce. Já snad krom této micelárky a sprchových produktů - tělových od Dermacolu nic nemůžu, nic mi nevyhovuje nesedí. Krásný víkend přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...