sobota 21. srpna 2021

#ShoppingTime No. 36

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný sobotní večer, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.

 



Začnu zcela neplánovaným úlovkem a tím jsou tyto zcela "obyčejné" žabky z Pepca. Pepco máme za rohem v OC Stromovka a přiznám se, že já tam byla snad potřetí v životě, nemám jednak čas vymetat obchody a ani vlastně nic nepotřebuji. Všelijaké lapače prachu, domácí dekorace či dětské zboží, jde tak trochu mimo mne. 


Ovšem s M. jsme udělali "výjimku" a zašli se tam jen tak podívat. On si pořídil jedny tepláky na spaní a já mě tyto žabky za 90,- Kč. 

Jsou tmavě modré, ve velikosti č. 39 byly poslední a to byl asi hlavní důvod, proč jsem si je vzala hned a nepočkala. Jsou prima, sedí mi dobře, po téměř celodenním nošení se mi udělal menší puchýř, ale to jim zcela odpouštím. A nezapomenu - vyzkoušeno v přívalovém dešti a obstály, takže za mne dobré. Spokojenost. Na léto ideální a hodí se prakticky ke všemu. 


Léto a meloun k sobě neodmyslitelně patří, proto jsme si jeden menší, sice dražší v Lidlu pořídili. Příště vezmeme nějaký žlutý, či oranžový, abychom měli změnu. 


Od mamči jsem dostala tuto pleťovou masku Ryor, která je doslova obří, což bylo asi první, co mě překvapilo. Maska je to výživná s hyaluronem, určena proti vráskám. Zatím mohu jen zmínit názor mamči a švagrové, že je dobrá. Vyzkouším a uvidím. Každopádně se podělím s nějakou kamarádkou, protože není asi v mých možnostech ji celou vypotřebovat. 


Má milá švagrová ví, jak a čím mi udělat radost. Vosky YC miluji a pálím, leč sporadicky poslední dobou prakticky neustále. Tyto jsou skvělé, takové neutrální a musí vonět snad každému. ♥


Čokošky od mamči - skvělé, dobré a už jsme jednu s M. snědli. 


Dárečky od našich moc a moc potěšily. Děkuji ještě jednou. 

Pak tady mám objednávku na Košik.cz, kdy jsem brala spíš věci v akci. 

Kečup došel, slané brambůrky v tubě mívali v Lidlu, ale již jsem je tam neviděla dlouho. Potom zásobu kokososvého mléka, polotovar se sladkokyselou omáčkou na vaření se osvědčil. 
Tatarka v obřím balení od Hellmanns byla právě v akci a toustový chleba. 

Konzervy příliš nekupuji, ale tato vepřová na mne doslova v Lidlu vykoukla z regálu s akcí, tak jsem po ní bez rozmyšlení sáhla, jelikož mi vyhovovala. 
Banány a kondenzované mléko pro M., k tomu jsem vzala sypkou smetanu a Cappuccino. 

Kávu Klasik jsem si oblíbila a používám ji do běžného překapávače, levná, dostupná a chuťově vyhovující - dobrá, alespoň tedy pro mne. 

Hamé JERKY s příchutí pepře se solí jsem v Lidlu snad viděla prvně, proto jsem jedno balení pro M. popadla, snad bude sušené maso dobré!
Vyshoce proteinové pudingy ve variantě vanilky a čokolády si velmi, ale velmi oblíbil M., který se jimi doslova poslední dobou živí. Jsou vždy po ruce, zasytí, chutnají a výživově dostatečné a vhodné třeba ke keto dietě. 👍(ne mojí - podotýkám)
Já jsem si naopak místo běžných kukuřičných lupínků vzala variantu čoko a med. Dávám si s mlékem, nejčastěji jako snídani. 

Toť mé poslední nákupy, které  

 

nebyly příliš "zajímavé", téměř žádnou kosmetiku jsem nepořídila.🙃


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A

4 komentáře:

  1. Eriko, čokoládový proteinový pudink Milbona mám taky ráda, bohužel ho náš nejbližší Lidl nevede, tak ho jen občas ulovím jinde. Mléčných Milek máme doma aktuálně několik (nějak se nám doma nekontrolovatelně sešly), ale manžel má nečokoládové období a na mne jsou moc sladké i do ovesné kaše. Budu je muset zkontrovat, jestli už neprocházejí a kdyžtak z nich něco vymyslet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, z Milen jsem jednou dělala takovou rychlou - hrníčkovou buchtu, byla fajn. ☺

      Vymazat
  2. Zaujaly mě žabky. Jsou krásné a cena příznivá. Hezky týden :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, žabky jsou fajn, ráda je nosím - nebo spíš nosila. ☺ Krásný den přeji!

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...