sobota 28. srpna 2021

#Recenze - Origins - noční, hydratační maska s avokádem

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou sobotu, a vítám Tě u dnešního článku s recenzí NA NAPROSTO SKVĚLOU, HYDRATAČNÍ PLEŤOVOU MASKU ZNAČKY ORIGINS.

 




Tuto masku jsem si pořídila již na jaře, tak trochu i k narozeninám na e-shopu Sephora.  Musím zmínit, že jsem ji měla v pomyslném seznamu, již nějakou dobu, jelikož mě na ni nalákala Evča z  Flabgee. Vybrala jsem ji v cestovním balení, abych nejprve otestovala, jestli mi budu  za ty peníze vyhovovat. Když mluvím o penězích, tak 


Noční Hydratační Maska V Cestovním Balení = 30ml 179,- Kč je cena, kterou jsem platila já, ale původní, kterou uvádějí je 340,- Kč.
Popis produktu:
Avokádový a meruňkový olej hluboce hydratují a pomáhají vytvořit zásobu hydratace na další den. Japonská mořská řasa obnovuje přirozenou kožní bariéru, která chrání pleť před ztrátou hydratace a stárnutím.
Pleť se probudí svěží, jemná a zdravě vypadající. Vhodné pro suchou a normální pleť.

Noční masky mi obecně přijdou super, jelikož se o nic nemusíte starat a ony udělají svou práci přes noc sami. To mi přijde min. praktické. Navíc, tato maska díky avokádovému a meruňkovému oleji je hydratační a vyživují, tak mé suché pleti krásně sedí. 


Samotná maska má bílou, krémovou konzistenci. Je nekomedonní, není mastná, dobře se nanáší, jen spánek na břiše, alespoň v mém případě je lehce omezen, jelikož bych si masku otírala o polštář a to nechci. 
Slabší pocit lepkavosti jsem pozorovala, ale nebylo to nijak nepříjemné, spíš jsem si toho všimla právě v souvislosti se spaním a ložním povlečením. 


Ale zpět k samotné masce. Vyhovuje mi její konzistence, lehká - taková až wellnes vůně, ale co je na masce NEJLEPŠÍ, tak jednoznačně schopnost a míru hydratace, kterou mé pokožce dává. Lepší, vyhlazenější a zdravější vzhled mé pokožky jsem zaznamenala již při prvním použití. 


Pleť byla výrazně a hlavně i viditelně v lepší kondici, vypnutější a přišlo mi, že se i drobné pupínky rychleji hojily. Netvrdím, že mi to vyzmizíkovalo vrásky, ale pleť skutečně KRÁSNĚ VYŽIVILA, VYPNULA A DODALA ZVRAVĚJŠÍ VZHLED. 


Jedním slovem BÁJEČNÁ, báječná pleťová maska, co se týče hydratace a lift efektu, co jsem zatím použila asi ta NEJLEPŠÍ. Rozhodně si ji pořídím znovu a to v plném balení, nebo vyzkouším i další skincare značky Origins. 


Znáš značku Origins? Sleduješ také Evču - Flabgee? Nebo jaká je Tvoje momentální skincare? ☺♥ Budu moc ráda za různé tipy a doporučení. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A


4 komentáře:

  1. Ahoj Eri,
    mám doma taky nějakou miniaturu této masky, ale ještě na ni nějak nedošlo. Budu to muset napravit, vypadá opravdu dobře.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, z masky jsem nadšená a jsem připravena pořídit si další 👍. Jsem zvědavá na tvou zkušenost. Krásný den přeji. 🤗😉

      Vymazat
  2. Já jsem od této značky ještě nic neměla. Recenze zní dobře, ale já tu ještě nějaké zásoby mám, tak to musím trochu probrat...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stano, mě právě nalakala recenze a možnost pořídit si menší balení a rozhodně chci vyzkoušet další. 😉👍 krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...