pondělí 30. srpna 2021

#ShoppingTime No. 38


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné pondělí, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.



 

Po velmi náročném a dlouhém dni na mě doma čekalo toto krásné překvapení v podobě balíčku produktů milé Olí. ♥


Začnu skvělým krémem, který jsem testovala ve vzorečcích a naprosto mi sedl a proto jsem si vzala plné balení a milá Olí mi k němu přihodila i oční krém. Je až neuvěřitelné, jak mě zná a odhadla. Na oční krém jsem hrozný lempl, takže snad tímto se donutím. 


Přihodila mi i profesionální péči z jejich salonu. Jejich služeb jsem kdysi využívala a byla jsem vždy opravdu moc spokojená. 



Nature - pánská toaletní voda je dárek, moc mi voněla na K, tak jsem se rozhodla, že ji vezmu tátovi. 
Micelárka s heřmánkem - super novinka, jen asi pozor, protože ne každé pleti heřmánek sedí. 

Maska na vlasy a balzám v jednom. Už jej mám téměř spotřebované a je to Naprosto úžasný  produkt, který udělá vaše vlasy hedvábné a já si připadám doslova, jako víla. 


Peeling na tělo i na obličej, oba jsem zkoušela a oba jsou moc fajn. Skvěle voní a mé pleti vyhovují, ovšem zatím musím spotřebovat současnou rozpoužívanou kosmetiku, no a že jí není málo. 




Vzorečky, ty jsou skvělé, praktické a hodí se i třeba jako krém s sebou do kabelky, jelikož jsou tuze skladné a roztomilé. 


Když jsem si vyřizovala nový RTG, tak jsem cestou metrem zašla do nějakých Levných potravin a vzala si tam nějaký sýr Brie, Cheddar  - mimochodem byl super a salámek, který také nebyl vůbec špatný, podobný znám z Německa, kdy mi jej vozili naši. Vše bylo velmi, ale velmi levné, jelikož to hraničilo s datem spotřeby. 


Takový mix. V Tescu jsem popadla dvě tuhá mýdla Protex - pro běžné a spolehlivé mytí rukou = značka ideál. 
Andělíčka z korálků jsem dostala od Jiřinky, což je kamarádka mámy. Andělíček mi udělal neskutečnou radost a hned jsem si ho dala do peněženky, abych ho měla stále u sebe. 


Jedné pisatelce z blogu jsem sháněla tělový peeling v Rossmannu, ale ani v jednom jsem nepořídila. Však jsem sehnala donnut do vlasů za krásných 50,- a k tomu jsem si vzala z jejich letní limitky melounový sprchový gel. 


Opět - Levné potraviny, sušenky byly super, plněné Croissanty bych již nepořídila, a tvarohy byly fajn, respektive když se produkty stihnou zkonzumovat "včas", není se čeho obávat. Takže za mne dobré. 


Pitný režim se musí dodržovat, aneb rádoby vtipné foto z mého pracovního stolu. 


Trip do Rossmanna pokračoval a vzala jsem si jejich tři soli do koupele, protože ty oni opravdu umí. Asi nejlepší v této cenové kategorii na trhu. 


Kokosovou znám, vodu zbarví krásně do modra, prima legrace. Happy Sunrays - letní limitka s vůní exotického manga a passionfruits, jsem na ni zvědavá. 


A potom mě oslovila další limitka s vůní pomeranče pro relaxaci. 

Sirupy Zon u mě znáte, tyto jsou z Košiku.cz a objednáváme pravidelně. 


V Tchibu jsme si koupili a nechali umlít tyto dvě kávy do překapávače. Verzi African Blue se slonem znám a byla jsem velmi s chutí spokojená. 


Zde zmiňovaná košile Calvin Klein ve velikosti 41. 
 
M. má věrnostní kartičku Peek Cloppenburg, kdy tento víkend byla nějaká akce mínus 20% i na zlevněné zboží. Což košile nesplňovala ani jedno.

Vzali jsme ji za plnou cenu, protože M. krásně sedla, jak kdyby na něj byla přímou ušitá. A i po vyprání, žehlení se tváří skvěle. 

Triko Calvin Klein jsem si chtěla pořídit již před rokem, vybírala jsem, přebírala, už to vypadalo, že si nic neodnesu. 

Ale nakonec se zadařilo a vybrala jsem si tuto černou variantu trika CK, na který se sleva vztahovala. 


Z této prodejny PC jsme odcházeli s úsměvem na rtech a spokojeností. Ovšem v dalších prodejnách OC Chodov to tak příjemné a ochotné nebylo, což nás rozladilo a i odradilo od dalšího nakupování. 


Toť mé poslední nákupy a dárečky, které mi udělaly velkou radost!


Znáš OC CHodov, navštěvuješ nějaké jeho prodejny?

 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A





12 komentářů:

  1. YR to je moje ))) od CK mám kabelky a jsem s nimi moc spokojená. Přeji hezké dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, včera jsem si zrovna dělala masku a velká spokojenost. Od CK mám jednu kabelku, takovou letní, ale už dosluhuje, potřebovala by odměnit. Krásný den přeji. 😉👍

      Vymazat
  2. Eriko, ten oční krém mám taky (aspoň soudím podle fotky). V Levných potravinách se občas dají koupit dobré věci (měla jsem odtud třeba dobrý kozí sýr nebo čokopěnu), jen si většinou je třeba pohlídat spotřebu a včas je zbaštit :). Já je nemám úplně po ruce, ale občas na ně někde narazím. Blbý je, že když člověku něco zachutná, tak už to pak obvykle nesežene.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, budu muset nějaké LP u nás na Letné vypátrat, protože jak píšeš, dají se tam najít dobroty. Pěkný den přeji. 😉👍

      Vymazat
  3. Oční krém od YR právě používám :-)
    Minulý týden jsme přijeli z dovolené v Praze. Bydleli jsme na Pankráci hned vedle Arkád Pankrác, takže jsem si konečně mohla zajít do Rituals a všechno očichat a samozřejmě nakoupit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší, že je krém tak populární, ale ja jsem dost velký lempl, co se týká očních krémů. Věřím, že Tvé nákupy byly úspěšné 👍😉

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    moc pěkné nákupy:-) Já si potřebuji pořídit nějaký schopný krém na oči, asi si vyberu něco na Dny Marianne, protože ten poslední Balea krém je děsný. Přemýšlím, že se vrátím k osvědčené klasice od Esteé Lauder nebo Clinique.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, já jsem marná na oční krémy, ale od Lancome a EL či od Benefitu jsem měla slušná "mazadla", každopádně dny Marianne jsou dobrý nákup. ☺
      Krásný den přeji.
      ☺♥

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    opäť pekné a zaujímavé nákupy. Tričko a košeľa CK sú skvelé.
    Protex mydlá používame doma už niekoľko rokov a sú ok, avšak kozmetika od YR mi nesedí a väčšinou vadí. Ja momentálne používam očný krém od Nivei, ale len večer, ráno sa mi veľmi nechce...
    Pekný deň, u nás dnes sviatočný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den moje milá. Já se chystám na tvé články, jsem hrozná, v poslední době nestíhám vůbec nic a jsem na sebe za to naštvaná. Nivea je taková klasika, docela slušné mají odličovací přípravky, ale samotná modrá mi nesedí, mě prostě "nevoní" ta její typická vůně. Ale peeling mě láká, pravda. Krásné dny moje milá. ☺♥

      Vymazat
  6. Krásný den aj Tobě :) zaujala mě ta maska na vlasy a samozřejmě aj to oblečení. CK mám moc ráda, pár věcí od něj mám včetně kabelky a teda jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den přeji, maska je naprosto PERFEKTNÍ, LEPŠÍ JSEM SNAD NEMĚLA. Vřele doporučji. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...