čtvrtek 26. srpna 2021

#ShoppingTime No. 37


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné čtvrteční ráno, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.


Začnu asi trochu netradičně na mé poměry a tím budou nákupy oblečení, nebo lépe řečeno prádla a jednoho trička. Právě toto bavlněné tričko s kočičkou jsem pořídila v Sinsay za krásných 49,- Kč. Byla to hned první věc, která na mne při příchodu do prodejny v OC Stromovka doslova čekala. Bavlněné, bílé, jednoduché a plně padnoucí, na to že se jedná o velikost XXS, což bych tedy neřekla. 

Plus v další slevě jsem popadla set 5ti párů barevných ponožek, které se na podzim, či zimu, budou určitě hodit. Balení vyšlo na krásných 59,- Kč. 



Do Sinsay jsem šla primárně pro tanga, abych vůbec jejich spodní prádlo vyzkoušela. Taková jsem nenašla, jen tyto dvoje v bezešvém provedení a tělové + černé barvě. Balení dvou kusů vyšlo na 129,- Kč, jsou ve velikosti XS, což by možná i odpovídalo a jsou trochu více vykrojené, ale sedí celkem slušně. 
Modro - zelenkavé, takové romantické, alá krajkové kalhotky mě také nalákaly svou příznivou cenou tj. 39,- Kč. Nejvíce se mi líbí ta barvička, provedení není nic extra, ale sedí celkem slušně a nejsou na těle nepříjemné. Uvidím vůbec, kolikrát na sebe toto prádlo vezmu. 


Odskočím do Pepca, kde jsem si vzala gumičky do vlasů, kterých není nikdy dost a balení bavlněných basic kalhotek. Opět vše jsem vzala na zkoušku, zvláště pak za ty lidové ceny, což je až neuvěřitelné. Já v Pepcu zatím neměla možnost, nebo spíš asi ani důvod nakupovat, tak jsem vždy trochu 


Do DMka jsem si zaskočila pro suchý šampon a chtěla jsem ještě takový ten donnut do culíku, ale ten měli jen maličkatý, což je pro mne na nic, tak jsem si k tomu vzala ještě nějaké vitaminové bonbony a čaj. 


 A v Pepcu mne nakonec zlákala i tato push-up podprsenka v pastelově fialkové - lila barvičce. Vybrala jsem si velikost A 75. Stála 120,- Kč. Jednoduchá, hladká, push-up podprsenka, která je příjemná a sedí mi. 


Čehož jsem si ale nevšimla je jednak pěkné krajkové ramínko, ale hlavně háček, jímž se ramínka dají lehce, snadno a hlavně prakticky stáhnout k sobě. Tak tím mě podrsenka dostala, páni, nečekala bych takovou vychytávečku. 


Do Delmartu jsem účelově a to na nějaký dobrý sýr, nejlépe v akci. Tak jsem si odnesla skvělý Brie fr. typu, jemně slaný salámek a jogurt s příchutí straciatelly - spíš na ochutnání. Vše díky akci nestálo ani 100,- Kč. 


V Sinsay jsem si vzala toto vínové - tmavě fialové prádlo. Taková alá krajkový set, který mám doma téměř totožný, jen od značky Inntimisimo, což mi došlo až když jsem nákup doma vyndavala, ale vůbec nevadí, protože toto mi krásně poslouží na takové to běžné - až denní nošení, navíc mi nebude tolik líto, když se rychle onosí. 


Set vyšel na necelých 200,- Kč, což ten stávající, co doma mám a který je mi nyní trochu větší, vyšel min. na 1800,- Kč. No a jen to potvrzuje, jak stálý styl a vkus mám, jsem schopna pořídit si totožné kousky a o barvě ani nemluvě. ☺


Bylinný čaj z DMka, toto provedení jsem ještě nezkoušela a jsem na jeho chuť zvědavá. K tomu umělé sladidlo pro kolegyni, která ho používá. 


Hřebíčkové Cigarillos, náš oblíbený tabákový produkt. 

Lidl se nechal inspirovat a má tyto pro někoho přeslazené a možná i nedobré zmrzliny v kelímku. Já si vybrala variantu s mandlemi a byla dobrá. Skutečně velmi sladká zmrzlina to je. Bílá čokoláda - to je prostě moje, proto si kupuji tyto nanuky potažené právě ji. Za mne super!
Doslova jsem se nechala "strhnout" pánem u regálu s jogurty, kdy je bral po šesti, tak jsem si říkala, když jsou v akci a evidentně dobré, že i já je ochutnám. 

Vzala jsem si smetanového bobíka, který mne velmi mile překvapil svou lehkostí a našlehaností, protože já nemám ráda takové ty hutné jogurty - pudingy na bázi žervé. 

Müller MIX s mascarpone a osvěžující višní byl také velmi dobrý. Zřejmě pán moc dobře věděl, proč produkty kupuje téměř po celém platu. 🙃
Papírové kapesníčky je čas od času prostě doplnit a tyto Cien sice nejsou tak jemné, jako ty z DMka, ale jsou plně vyhovující. 

A po dlouhé době jsem vzala i jejich Vanessu - čokoládovou bonboniéru. 

Toť mé poslední nákupy, které snad byly více zajímavé, už jen proto,

kolik oblečení, či prádla jsem stihla pokoupit🙃.


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A

4 komentáře:

  1. Eriko, oblečení už tu myslím dlouho nebylo, tak teď sis to vynahradila :- ). Mne zaujaly ty bavlněné kalhotky z Pepca, nějaké nové by se mi hodily, tak možná do Pepca skočím.
    Zmrzliny z Lidlu znám a jsem ten, na kterého jsou ty tvé oblíbené příchutě moc sladké. Ale našla jsem si tam oblíbence taky.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Stáňo, oblečení, zvláště pak pohodlné bavlněné triko nosím na střídačku pořád a vínový set je vydařený.
      Do Pepca určitě ještě zajdu pro nějaké pyžamo. Krásný den a i víkend přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. To spodní prádlo vypadá výborně☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji, vínový set si dokonce beru s sebou - respektive na sebe, páč nás čeká PragueGoghicTreffen akce. A bezešvá tanga jsem také již párkrát měla. Milé a levné překvapení. Krásný dnešní den přeji a i víkend. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...