úterý 24. srpna 2021

#Respiratory od Respilonu

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný deštivý den, a vítám Tě u dnešního

článku s tak trochu speciální recenzí a to

na ochranné pomůcky  značky REspilon, které používáme od samotného 

Nový model šátku 

vypuknutí pandemie. Čili od brzkého jara 2020. Prvně jsme objednali, tedy M. tzv. textilní šátky, které jsem alespoň já unosila velmi mnoho. 

Poté jsme doobjednávali novinky, což byly černé respirátory, loni v srpnu jsme je již měli a byly na party super. No a na podzim přišla novinka VK respirátoru FFP2 se speciální technologií měděných částič. 



Tyto respirátory jsme dostali od značky Respilon, jako novinky, abychom je znovu vyzkoušeli, jelikož mají skvělý zákaznický servis a sledují své "klienty" a jejich spokojenost. Ne že bych nějak oscentativně dávala najevo nespokojenost s jejich produkty, ale poslední zkušenost právě s VK respirátory nám přišla slabší, což nás mrzelo. Hlavně z toho důvodu, že to byly asi pro M. jedny z nejlépe padnoucích a nejlepších respirátorů druhu FFP2, ale postupně uvolňující se vlákénka z textílie byla nepříjemná a nošení se tak stalo méně komfortní. 


Více se ovšem zaměřím na R-shield, čili šátek z nanotechnologií, který jsem si mohla vybrat na jejich e-shopu. Kde se také můžete dozvědět veškeré informace o jejich výrobě, vývoji produktů a odborných testů, před čím nás nanomembrány chrání. 


Nákrčník jsem si vybrala opět černý, přijde mi takový nejuniversálnější, jelikož ho nosím i do zaměstnání, tak jsem růžový či barevný nevolila. 
Nový model se nyní skvěle hodí 

Jednak a to za prvé hodnotím skvělé balení, kde naleznete popis produktu vč. jeho péče, návodem jak se o něj starat, jak ho lze prát a naopak, co s ním nedělat. 


Šátek je z velmi příjemného, jemného a heboučkého materiálu, to je hned na první "dobrou" znatelný rozdíl, oproti první variantě, kterou mám z jara 2020. 
Původní veze šátku za dubna 2020

Na nose má dostatečný a řekla bych i lépe zpracovaný nebo zvolený plíšek na nos, který slouží k utěsnění. Na šíji je gumička, kterou upevníte šátek z druhé strany a nastavíte si ji dle své potřeby. Velmi praktické jak pro dlouhé vlasy, vlasy v copu a i brýle. Skvělá a snadná manipulace. 

Šátek nosím dle potřeby, ale tak max. týden, kdy největší a to přímo zatěžkávací zkouškou jsou má líčidla a make-up - si dělám legraci, ale i s tím si prací proces na 30 stupňů poradí. 

Prala a peru opakovaně. Šátek nemění své vlastnosti a drží tvar, formu a i funkčnost. Nezaznamenala jsem nic, co bych tomuto produktu mohla vytknout. 
duben 2020

duben 2020



Produktová řada VK
Unikátní samosterilizační respirátory byly právě ty, které jsme "kritizovali". Zatím nosíme sporadicky, ale nejvíce se budou hodit na podzim, při další vlně. 


Každopádně respirátory ve tvaru "rybičky", což je nejnovější produkt jsem vyzkoušela nejenom já, ale samozřejmě i M., což je ten největší arbiter a odborní, potom dva mí příbuzní a všichni si praktičnost a funkčnost "rybičky" moc pochvalovali. 


Za mne obstály "rybičky" naprosto skvěle, jelikož jsou extra lehké, jemné, prodyšné jako pírko a krásně aerodynamicky tvarované, že vám padnou na obličej, doslova jako ulité. Hodně mi připomínají mé oblíbené respirátory 3M. 


Každý respirátor má v balení samostatný háček na případné spojení za hlavou, záleží, jak každý chce nosit. 


Za mne obstály naprosto PERFEKTNĚ, žádná nežádoucí textilie ani vlákna se při opakovaném nošení neuvolňují a z toho máme velkou radost, jelikož víme, že si je opět na zimu objednáme. 


Já vím, je to trochu zvláštní druh příspěvku, ale přeci jenom, každý z nosí a nosíval prakticky na každém svém kroku respirátor nebo roušku, takže je to možno brát, jako zboží denní spotřeby. ☺♥

A s jakými ochrannými produkty jsi byla ty spokojená? Znáš šátky či respirátory značky Respilon? 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A





2 komentáře:

  1. My něco fasovali v práci, ani nevím značku, protože bo bylo v nějakém velkém balení. A pokud kupuju, tak zrovna to, co je, nijak to nevybírám. Ale ve tvém článku mne zaujal ten šátek/tunel, ten by se mi docela líbil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stano šátek z namovlakna nyní používám prakticky nonstop, vyperu a nosím, je super:-). Vřele doporučuji. Pěkný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...