čtvrtek 2. září 2021

#Recenze = Naprosto nejlepší přípravek pro mé vlasy #hairfood


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek, a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze. Produkty na vlasy obecně ráda střídám, nebo se naopak k některým vracím. 

Tuto NAPROSTO BÁJEČNOU záležitost v podání REGENERAČNÍ MASKY 2 V 1 


Tuto masku jsem spolu s dalšími milými dárečky a produkty dostala v balíčku od milé Olí z brněnské prodejny Yves Rocher. Není to žádná spolupráce, je to taková "naše" spolupráce, jelikož Oli je sestra našeho K. ☺
Sice jsme se osobně niky neviděly, ale ona naprosto odhadla můj typ pleti, mé potřeby, co se týká skincare. Takový profík ona je!!! ♥♥♥


Ale zpět k samotné masce. Maska se tváří, jako středně hudnější bílý krém, který je příjemný, jemně parfemovaný. Dobře se mi s ní pracuje, nanáší se, ulpí na vlasech, nikam nestéká a postupně se vsakuje do mých celkem již dlouhých vlasů. Proto mi i toto 35 ml balení vydrželo pouze na dvě použití. 


Masku jsem běžným způsobem nanesla, nechala působit cca 5-7 minutek, smyla. Po prvním použití jsem vlasy nechávala samovolně proschnout, což vždy znamená, že jsou méně nadýchané a volume efekt se nekoná. Po této masce jsem měla a také mám (jelikož už mám další balení) své vlasy naprosto úžasně jemné, vyživené, hebké, že jsem si na ně stále dokola musela sahat, tak trochu jsem se možná ujišťovala, že to jsou mé vlasy, protože jsou jiné. Mnohem lepší, krásnější, bohatší, nadýchanější a jako po návštěvě vlasového studia. 


Pocit, jako bych ve vlasech měla keratin, nebo absolvovala nějakou super ozdravnou péči, či měla zahuštěné vlasy. Je to skutečně ta NEJLEPŠÍ PÉČE, nebo PRODUKT, který mi udělal mé vlasy krásnější. 

Popis produktu ze stránek YR:

Regenerační a vyživující maska. Na poškozené vlasy. Hloubková regenerace: Vlasy 20x odolnější. 

 Po prvním použití uvidíte efekty v podobě pružnějších a silnějších vlasů!

Jojobový olej a agáve fruktany - jaký je fenomén těchto dvou složek?
Jojobový olej, používaný k výrobě kosmetiky, byl získán zcela přirozeným způsobem - stejně jako 98% všech jeho složek! Toto "tekuté zlato" obsahuje mastné kyseliny, mnoho vitamínů a minerálů, včetně mědi, zinku, selenu a chromu. Je to tedy skutečné bohatství prospěšných surovin, které přispívají k regeneraci poškozených vlasů: jednak jejich posilováním, jednak napravováním starých škod. Jojobový olej, pronikající hluboko do vlasů, jej nejen regeneruje zevnitř, ale také chrání před poškozením způsobeným narovnáváním, sušením a častým používáním stylingových výrobků.



Tento produkt se rozhodně, alespoň po mé zkušenosti naprosto vyrovná, možná i předčí svou kvalitou profi vlasovou kosmetikou. 

Toto menší balení o objemu 35 ml vyjde na 89,- Kč a větší na 249,- Kč. K ceně se příliš vyjadřovat nebudu, jen řeknu to, že mě tato maska vykouzlí nádherné vlasy a pokud budu moci a maska bude fungovat, budu si ji kupovat stále dokola. 


Takže toto je má zkušenost s vlasovou péčí YR a mě by zajímalo, jaké produkty na vlasy, jestli nějaké speciální používáš Ty?

 Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.




Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A


6 komentářů:

  1. Eriko, docela jsi mne recenzí nalákala :). Zdá se mi, že teď nemám vlasy moc kvalitní, tak třeba by jim tato maska pomohla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stano, ty máš ráda kosmetiku YR, takže věřím, že i tato naprosto parádní maska ti sedne. Přeji pokud možno krásné podzimní dny...😇👍🔆

      Vymazat
  2. Nemám dobrú skúsenosť s kozmetikou YR, ale možno malú verziu tejto masky zoženiem a vyskúšam :-)
    Páááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje 😇👍, opravdu super :-) produkt, mluví sám za sebe!!! Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  3. Přiznám se; že mám z YR vyzkoušené lecos; ale tuhle masku vůbec neznám. Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi rozhodně doporučuji, doporučuji, jsem z produktu naprosto unesena. Krásný víkend přeji. 😇👍😉

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...