středa 22. září 2021

#Mini Recenze - Mix Time XIV.

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek a vítám Tě u dnešního článku s dvojitou recenzí a to značek Cien a Yves Rocher.

 

Šampon Cien má až takovou "chemickou" žluto-zelenkavou barvu, tedy alespoň na mne, protože na takové šampony nejsem příliš zvyklá, ale voní příjemně a celkově je moc fajn. I pro mne a to na lupy netrpím. 
Martička mi ho doporučila a moc dobře ví, proč ho ráda používá a proč to udělala, jelikož i nám šampon vyhovuje. 
Řekla bych, popsala bych ho tak, že se jedná o prakticky SROVNATELNĚ KVALITNÍ šampon, jako je proslulý šampon na lupy na našem trhu. Prostě dělá stejnou službu za pětinovou cenu a je skvěle dostupný v každém supermarketu Lidl, což je paráda. 
Takže ano, já - my doma ho můžeme opravdu doporučit, jsme s ním spokojeni. Má hutnější konzistenci, příjemně - svěže voní po citrusech. Skvěle pění, nedráždí a nevysušuje pokožku. S lupy si poradí tak, jak slibuje, takže co více si od něj přát. 
Jak jsem zmínila, barvička je to krapet až nepřirozeně žlutá, ale tu má vlastně i HEAD & SHOULDERS. 
Lahvička je prázdná, máme dokonce druhé balení, střídáme s originálem, abychom mohli lépe porovnat a sama za sebe ŘÍKÁM MOC PRIMA PRODUKT, který si i já ráda občas pořídím. Jelikož se mi líbí a vyhovuje mi, jak skvěle pění a přijde mi, že mi dělá i lesklejší vlasy, což je super. 
Nevím, jak to máš Ty s produkty na vlasy, jestli je ráda střídáš a potom se vracíš ke svým osvědčeným produktům, ale já se prakticky nebráním ničemu. Naštěstí příliš netrpím na žádné alergie. 

Ale tento mi žádnou nezpůsobil, udělal dobrou službu a jsem s ním prostě opět spokojená. Levnější = dostupnější varianta HEAD & SHOULDERS, která prostě funguje. Takže Martičce moc děkuji za super tip a doporučení na prima produkt. ♥

Tento tělový peeling jsem dostala od milé Olí, která šéfuje jedné pobočce v Brně. 
Yves Rocher díky ni nově objevuji a díky jejímu naprosto skvělému odhadu mi do rukou přistávají super produkty, které naprosto vyhoují mým potřebám. Bravo a díky Olí. ❤


Tělový peeling MEGICAL SHEA BODY SCRUB s obsahem másla karité je naprosto skvělý.

Balení obsahuje 150 ml krémového produktu a je šetrnný k přírodě. Jeho složení je z 98% eco friendly. 


Scrub - peeling je bílé barvy, středně hutné krémové konzistence, s drobnými částečkami, které krásně a přitom šetrnně odstraní drobné částečky kůže. 


Vůně je příjemná a přitom jemná, řekla bych a taková spa - domácí wellnes. Pokožku těla, ale i obličeje co jsem zkoušela zanechá krásně jemnou, hebkou, vláčnou a nevysuší ji. 


Balení je celkem běžné, nejvíc se mi asi líbí zlaté názvy - nápisy. Používám dle potřeby, cca tak 2x do týdne. Ideální použít třeba před nanášením samoopalováku či v mém případě tónujícího krému Ziaja. 

Za mne je to super prodkt, který dokazuje, že YR stále umí skvělé peelingy, které jsem si ráda kupovala. 



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.




Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



 

3 komentáře:

  1. Ahoj Eri,
    já jsem měla miniaturu toho peelingu a byla jsem spokojená. Byl moc příjemný a hezky krémový. Šampon z Lidlu jsem nezkoušela, měla jsem od nich akorát jeden kondicionér a s tím jsem byla hodně nespokojená. Trochu mě to odrazuje od dalšího testování.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, to chápu, že tě odrazuje další zkoušení, já prakticky kondicionery nepoužívám, jen masky nebo něco výživnějšího. Šampon je prima, mám ho na prostřídání, asi ho budu kupovat co nevidět znovu. Peelingy od YR jsou fantasticky krémové a voňavé. Mám ještě jeden a už se na něj těším. Krásný den má milá přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Já na lupy netrpím, takže jsem snad nikdy šampon proti lupům nepoužila. Manželovi jsem dřív občas kupovala Head and shoulders, teď používá konopné mýdlo s rašelinou i na na hlavu (ono už tam moc vlasů nezbylo), takže už nekupuju ani pro něj.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...