sobota 18. září 2021

#ShoppingTime No. 40


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné sobotní ráno, a vítám Tě u dnešního článku s mými dalšími nákupy.


Začnu DMkem, co jsem si pořídila v Třebíči ve StopShopu. 


Balea pěna do koupele s vůní kokosu a květů je moc fajn, velká, levná a příjemná, proto jsem jí vzala již podruhé. A co je moc fajn, nejedná se žádnou limitku.

K tomu jsem si vzala letní šampon na vlasy s tropickým obalem a i vůní, který se mi osvědčil doma v Praze, tak jsem si ho přídila i do Třebíče. 


Sprcháč opět z letní limitky s vůní kokos a květů je velmi příjemný a osvěžující. 

Mýdlo s dávkovačem na ruce, běžná záležitost, krásně voní, udělá co má a líbí se mi jejich hravé obaly. 


Potřebovala jsem i nějaku masku na vlasy, jelikož kondiconér na místní vodu prostě nestačí. Pořídila jsem si tedy toto Máslo na vlasy s výtažkem z kurkumy a ovesného mléka. Viděla jsem po pravdě poprvé, takže se moc těším, až vyzkouším. 


V Kiku jsem si vzala jeden takový plastový košíček, do kterého jsem si zatím provizorně umístila kosmetiku, co mám v koupelně. 


Malé sladkosti, Studentská pečeť v provedení bílé a mléčné čokolády je moc super.
No a na doporučení i nějaké tyčinky z Kauflanu, nebyly vůbec špatné, ale jsou hodně, hodně sladké, což mě překvapilo a vlastně i potěšilo. 


V Action jsem pořídila mléčnou čokoládu Toblerone a set cetek do uší. 


Ještě v Action mě osovila tato majonéza na hranolky, ale na hranolky mi příliš nevyhovuje, zkusila jsem ji do toustů a to je mnohem lepší. Lepící páska, která je popisovatelná se hodí vždy a za ty opravdu nízké ceny a bohatý výběr, nebylo co řešit. 


Trochu praktické záležitosti. Parapyrex - je Paralen v privání značce Dr. Maxe a jeden tmel na zadělání děr. 


No a tyto nákupy bych zakončila dárkem od Respilonu. Ano je to dárek, na základě jejich monitoringu spokojenosti zákazníků. Musím jen na začátek zmínit, že jejich servis je neuvěřitelný, pečlivý, milý a vstřícný. Jelikož Respilon používáme již od vypuknutí pandemie, tak na produkty značky Respilon byl samostatný článek. 

Toť mé poslední nákupy. 

 




Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A







8 komentářů:

  1. Eriko, obě mlsky by na mne určitě byly hrozně sladké :). Mně přijde sladká i hořká Studentská pečeť :D. Líbí se mi ten košíček, možná budu taky nějaký ptřebovat, tak pak v KIKu mrknu.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, košíček jsem viděla už i snad v Pepcu u někoho ve vlogu a je moc fajn. Nebo se dají dokonce objednat, ale to mi přijde zbytečné. Jinak náušnice jsou super, ty musím pochválit, ovšem majonézu nikoli, to bych již nepořídila. Ovšem zase až budu mít čas, tak v Třebíči do A. zajdeme. ☺♥ Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  2. Hodně se mi líbí nákupy z DM. Taky jsem tam teď nedávno byla a nakoupila hlavně jejich tekuté mýdla. Mám je nejraději a taky moc hezky voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martin, jj jejich sprcháče nebo mýdla na ruce jsou moc fajn. Těším se na nové limitky, které nás na zimu čekají, ovšem nyní jsem narazila sem tam na zajímavé výprodeje. ☺♥ Prima víkend přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, pěkný článek. Jsem zvědavá, co řekneš na to máslo na vlasy, vypadá to docela dobře. S košíčky a organizací se poslední dobou roztrhl pytel, já zatím nemám moc kde organizovat, ale až za dva roky budeme mít snad hotový domeček, tak to mám též v plánu. Akorát jsem spíš košíčkový typ než ten, co dává všechno do dóz jak teď dávají všichni mouky a tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sami, naprosto s těmi košíčky souhlasím, no oni se cekem i dobře hodí takové "obyčejné" třeba dřevěné přepravky, nebo menší od mandarinek a vypadají mnohem lépe, než obyč. plast, alespon tedy za mne. Jen do koupelny je plast fajn, že nevlhne. TAky nemám mouky, ani těstoviny přesypané v dózách, max. cukr a sůl, prostě si člověk vše tak nějak uzpůsobí tomu, jak moc mu to bude při vaření a pravidelném používání vyhovovat, takže jak píšeš, až budete mít domeček, uvidíš. ☺♥ Maska je fajn, krásně sladce voní a je výživná, za mne prima produkt.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    parádní nákupy. Ty malé čokolády kupovala dneska mamka do práce pro své žáky, aby pro ně měla nějaké malé odměny. Já budu mít extrémně dlouhý nákupový článek s novou kosmetikou, v září jsem na sebe byla opravdu hodně hodná.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, myslím si, že začátek školy/podzimu si to tak jako tak žádá, abychom na sebe byly hodné a rozmazlovaly se. ☺♥ Škoda jen, že obchod Action zatím nikde v Praze není. Vyhlídla jsem si tam na zkoušku nějaké produkty na vlasy. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...