středa 6. října 2021

#Minirecenze Mix Time No. XVl.



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný dnešní, leč deštivý podzimní den. Zároveň Tě moc vítám u dnešní recenze. Značku Ryor znám celkem dlouho a dalo by se i říct, že některé produkty používám opakovaně. Tuto pleťovou - lehkou, leč hydratační masku jsem ještě nezkoušela, jelikož se jedná o novinku. Novinku v tom smyslu slova, že se dlouho používá jen pro Profi účely, čili v salónech. Někde jsem se dočetla, že poptávka byla tak vysoká, že vedení Ryoru se ji rozhodlo zařadit do běžného - maloobchodního sortimentu. 
Masku jsem dostala dárkem od mamči, která si ji velmi chválí a také švagrová mi říkala, jak moc ji vyhovuje. Ano, maska je to skutečně dobrá, jen mě překvapila její velikost, respektive počet množství produktu, které se v masce ukrývá. 


Protože 150 ml balení je celkem slušně velké. Zase jsem si masku mohla komfortně a bez výčitek rozdělit a vzít s sebou do Třebíče, což je prima. 


Maska je to skutečně lehká, krémík je středně hutné konzistence a bílé barvy. Voní tak nějak neutrálně, příjemně. Na pleti je lehká, dobře a rychle se do mé pleti vsakuje, čili se mi osvědčilo nanést více vrstev, třeba i tři, nechat působit déle, než je doporučených 20 min a zbytečný produkt buď to vmasírovat do pokožky a nebo smýt. 


Zkoušela jsem si ji nanést ve více vrstvách a použít jí jako tzv. "sleeping" mask a také fungovala velmi dobře. Pleť je viditelně jemnější a hydratovanější. Bude to i jistě složení, které je určené na stárnoucí, dehydratovanou pleť se sklonem k vráskám. 



Ovšem obal je celkem dost "obyčejný" a nevím, jestli by mne napadlo po masce sáhnout a pořídit si ji. 

Každopádně masku mám, používám pravidelně a ráda. 

ZA MNE JE TO VYDAŘENÝ PRODUKT, který na dehydratovanou pleť se sklonem k tvorbě vrásek rozhodně mohu sama za sebe DOPORUČIT.  

A jaké jsou Tvé zkušenosti s produkty značky Ryor, která je takovou naší již českou stálicí na trhu, navíc vznikla v Kyšicích u Unhoště.
BALEA - vlasová péče v podání MÁSLA GOLDEN MILCH. Tohoto produktu jsem si všimla vlastně nedávno v Třebíči, když jsem byla v DMku a hledala novinky od značky Garnier. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si odnesla pouze tuto, protože jsem si řekla, že takovou "novinku" prostě musím vyzkoušet. 

Produkt je to příjemný, hezký obal, skvělé hutné konzistence, která je skutečně máslová. Dobře se mi s ní pracuje, snadno se nanáší a skvěle ulpí na mých dlouhých vlasech. Nikam nestéká a je prostor pro vstřebání produktu. Což já potřebuji a jelikož masku používám po každém mytí, když jsem v Třebíči s tím, že ji nechávám působit různě dlouhou dobu. Jednou déle - cca 5 a více minut, jindy skutečně jako kondicioner. 


Maska jemně voní a její krémovost je velmi příjemná už pro samotnou aplikaci. Po běžném smytí jsou vlasy citelně jemnější a hladší. Jdou dobře rozčesat, necuchají a dělá s mými vlasy, které jsou u konečků suché hezčí. 


S maskou jsem spokojená, jen mi přijde, že bych jí potřebovala větší balení. Respektive díky její konzistenci ji naberu tolik, až mi přijde, že jde o plýtvání. 
Ne, bude to i tím, že mám nyní opravdu dlouhé vlasy, asi nejdelší za posledních deset let. Proto je logické, že pokud nanáším masku do celých délek, je větší spotřeba. 


I přes to, že je maska opravdu krémová a hutná, tak vlasy nijak nezatíží, což je další pozitivum. Dalo by se říci, že je i vyživí, ale hlavně je krásně zjemní do té podoby, že se mi necuchají při fénování, což je naprosto super a přesně to, co já poptávám a potřebuji. 

Za mne je to produkt, se kterým jsem SPOKOJENÁ a rozhodně si ho pořídím znovu a mohu ho JEN DOPORUČIT. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 


Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



6 komentářů:

  1. Ryor jsem dříve hodně používala a pak jsem přešla na YR. Teď ani netuším; co mají v nabídce. Díky za tipy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, já novinky od Ryoru prakticky neznám, jen co mi nabídne IG a jak píšu, tuto mi dala mamka. Je fajn, velmi příjemná!! Krásný víkend přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Od Ryoru už jsem hrozně dlouho nic neměla. A s máslovými maskami na vlasy nemám zkušenost. Teď používám bezoplachový krém od Garnieru aúplně nadšená nejsem - ale jsem na začátku lahvičky, tak si na sebe třeba ještě zvykneme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já mám zkušenost s bezoplachovými produkty, krom těch ve spreji, že mi dost zatíží vlasy a i zamastí, ale třebas sem je jen neuměla aplikovat. Jsem zvědavá na ten Tvůj Garnier, jak ho budeš hodnotit. Krásný víkend přeji. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    tentokrát jsi měl nalákala na oba produkty. Zatím mám doma docela zásobu masek, ale snažím se je samozřejmě dost spotřebovávat:-) Až dodělám ty hydratační, tak se ráda mrknu na Ryor. Chtěla bych od něj vyzkoušet i jejich peptidový oční krém, na ten jsem slyšela taky samou chválu. Měla jsem od Ryoru pleťovou vodu, ta byla moc příjemná. Pak nějakou tělovou péči a celou šeříkovou řadu, to byla bomba.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, Ryor je fajn, většina produktů, které jsem od nich měla mi seděla. Znám ho roky a roky. Vidíš, já zase šeřík nemohu doslova "ani cítit" v žádné podobě. Tak jsem zvědavá na tvé recenze a přírůstky, i když ty poslední nákupy byly úžasné. ☺♥ Krásný víkend má milá. ♥♥♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...