středa 20. října 2021

#Recenze - Yves Rocher - intenzivní - regenerační zlatá péče

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze.


Tento krém mám díky milé Olí, která pracuje jako vedoucí v brněnském obchodě YR a je to sestra našeho Kennyho.


Byla tak moc laskaná a hodná, že mi na jaře poslala vzorečky všemožných krémů. No a na dálku, dle mého nepřesného a neprofesionálního popisu naprosto přesně diagnostikovala můj typ pleti, stav a potřeby. 

Jedná se tedy o YVES ROCHER,
vysoce regenerační péči v 75ml balení, které vyjde  vyjde na 1190,- Kč.
Obsahuje 30 blahodárných olejů obohacených o růžový olej
Oficiální popis produktu: 

Určeno pro:
Všechny typy pleti
Zralou pleť, kterou trápí hluboké vrásky
Pleť s pigmentovými skvrnami
Pleť, která potřebuju hloubkovou regeneraci
Mdlou, povadlou a povislou pleť

Účinky péče:
Hloubková regenerace a obnova struktury pleti
Obnova výživy a pružnosti pleti
Přechází výrazným projevům stárnutí pleti
Eliminuje vrásky a pigmentové skvrny
Pleť je zářivější, jemnější a získává zpět pocit komfortu


Řada Riche Créme byla vyvinuta speciálně pro potřeby zralé pleti, kterou trápí výrazné projevy stárnutí. Pleť je okamžitě zářivější, získává pocit pohodlí a obnovuje svou přirozenou pružnost. Den za dnem je pokožka jemnější, vrásky a rýhy jsou eliminovány. Už po prvním měsíci používání působí pleť mladším dojmem a září zdravím.

Delikátní a bohatá textura Vysoce regenerační péče Riche Créme se lehce aplikuje, snadno vstřebává a zanechává pokožku viditelně rozzářenou a omlazenou. Je vhodný na denní i noční použití.

Tento krém, celkově tato zlatá RICH řada je naprosto skvělá. Tedy alespoň pro mou pleť je ideální. 

Krásně vyživí, vyhladí, dodá hydrataci, vypne jemné mimické vrásky. Má skvělou středně hutnou konzistenci, není mastná, není příliš parfémovaná a já jsem si tento krém velmi, ale velmi oblíbila, že jsem se rozhodla, že do něj budu investovat. 



Používám pro denní péči prakticky denně, hodí se krásně i pod makeup, rychle a snadno se vstřebává a mé pleti dodá potřebnou hydrataci a jemnost. 


Pro noční péči ho spíš střídám s ostatními produkty, ale díky tomu, že mám velké balení 75ml, tak jsem ho zkoušela navrstvit, prostě nanést ve větší - silnější vrstvě a výsledek byl naprosto parádní. Co pleť potřebovala, tak si vzala, krém se vsákl do té míry, co pleť chtěla a nádherně zjemnil a vyživil. 

Závěrem asi tolik, že z krému jsem nadšená, mým potřebám maximálně vyhovuje, splňuje co má, co očekávám a dal by se srovnat s high kosmetikou, jako je např. Lancolme, Esthée Lauder 👍. 

No a jakou péči nyní používáš Ty? Nebo jaké produkty od YR mám oblíbené? 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



10 komentářů:

  1. Ahoj Eri, teda kámoška nebo známá v Yves Rocher by mi vážně bodla :-D Krém vypadá dobře, já od nich kdysi zkoušela vzoreček na citlivou pleť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, viď ona je zlatá, stejně jako tento krém, který je snad navíc bezedny 👍😉. Určitě si vyzadej vzorecek. Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Eriko, tenhle krém jsem dostala asi před dvěma lety k Vánocům. Byla jsem s ním taky spokojená, ale na denní použití mi vyhovoval spíš v zimě, na léto se mi zdál trochu moc hutný. Na YR mívají občas na krémy akci 1+1zdarma, tak si to chce "vvyčíhat" ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stano, o akci 1+1 moc ráda slyším, budu taky hlídat. Jinak vím, že ty máš obecně kosmetiku YR moc ráda! Krásný den přeji. 👍😉🔆

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    tento krém zrovna používá mamka, má ho už podruhé. Já mám zrovna otevřený Ultra Facial Cream od Kiehlsu a jsem s ním moc spokojená.
    Měj se moc krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, to jsem ráda 👍😇. Kiehls je parádní 💪🔆. Krásný večer přeji.

      Vymazat
  4. Krém znám. Měla jsem ho už dvakrát a tato řada mi vyhovovala. Hezký víkend))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, nedivím se, skvělý krém, parádní hydratace, pro toto chladné počasí ideální, i pod make-up. Krásnou neděli. ☺♥

      Vymazat
  5. Tenhle jsem ještě nezkoušela, ale celkově mám YR velmi ráda. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, za mne opravdu super, skvělá hydratace, nedráždivý, jemný a příjemný. Vřele doporučuji, třeba si i vyžádat vzorečky. ☺♥ Krásný den přeji!

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...