neděle 24. října 2021

#ShoppingTime No. 45

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný nedělní podvečer, a zdravím Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.

 


Začnu touto sadou linerů Sakura Micron pen, kterými si udělal radost M. a já jsem také obdržela. Tedy mohla jsem si dokonce vybrat, dvě jsou pro mé čmárání příliš, tak jsem si nechala jen jeden micro-fix-liner a píši s ním doma. 


Limitovaná, zlato-černá edice, krásné zpracování, japonská kvalita a krásné balení. Toť asi vše, co k tomu mohu říct. 


Záložka, nebo spíš děkovná kartička se sponkou ve tvaru srdíčka a pandou mne dostala. Taková roztomilost. 🤗🙈

Nevím jak vy, ale Sakura pen jsem příliš do té doby, nejsem jím byla obdarována neznala, jen tak letmo mi něco řeklo logo, prostě bych věděla, do jaké kategorie ho zařadit, ale tím bych asi končila. 


Přišla mi má PRVNÍ OBJEDNÁVKA Z DROGERIE ZDE, konečně i já jsem něco málo pořídila. Převážně tedy produkty pro domácnost. 



Jelikož drogérii a nějakou kosmetiku z Německa znám, díky našim, kteří tam dlouhá léta a pravidelně jezdili na obří měsíční nákupy, tak pro mne nebylo tak příliš složité vybírat. Recenze čtu, ale tady jsem naplnila košík raz dva. 


Velké balení pracího gelu pro barevné prádlo, k tomu vzoreček Sidoluxu  na plovoucí podlahy (které my doma nemáme, máme dřevěné parkety), takže podaruji. 
Aviváž mi právě docházela, takže Coccolino v modré variantě a Sidolux Marseilleské mýdlo bylo jasnou volbou. 

Šmajda doporučovala hojně levandulové odpuzovače šatních molů. tak jsem si řekla, že jedny M. pořídím. Sáčky do odpadkového koše a plastová drátěnka na nádobí. 


Co by to bylo za objednávku, kdybych nevzala jednak Sidolux, ale pak také jejich všemi milované, vychvalované tablety do myčky. Vzala jsem balení s nepotahovanou variantou, čili se kapsle musí před použitím rozbalit a poté vložit do myčky. 100 ks v balení bylo snad to nejmenší. Již jsme se podělili se sousedy, aby nám také řekli svůj názor. 


Zaujaly mne i nakládané houby a EDEKA tomatová passata, která se jistě brzy bude hodit při vaření. 

Jejich prý skvělé sardinky jsem nemohla nezkusit. Největší arbiter ovšem bude M., jsem na to sama zvědavá. ☺


Pivo černé a ležák, pro náhodnou návštěvu, třeba. 

Sobě jsem si vzala tento čokoládový sprchový gel s vůní pomeranče. Zaujala mne i textilní žínka na obličej - tělo, ale přišel tento zelený hard, který připomíná texturou, zpracováním a materiálem spíš prachovku, takže to je asi za mne zklamání. 


Levandulovou mast - krém jsem si vzala spíš jen tak pro zájem, jelikož mne oslovila ta levandule - klasika, ale potom také široká využitelnost a velmi nízká cena. 

Hydratační mycí gel na obličej jsem se rozhodla vyzkoušet, protože jsem četla pochvalné recenze. Je sice maličký, spíš takové cestovní balení, ale určitě koupi nelituji. 


Sušené maso M. dostal od Kennyho a Birella jsem si koupila cestou domů snad v Penny, kam opět min. rok nepůjdu. 


V Lidlu jsem si konečně pořídila Halloumi sýr ve variantě bruschetta. Již jsem ho nějakou dobu chtěla vyzkoušet a primárně mne na něj nalákala kolegyně Ani, která říkala, že je velmi chutný, snadný na přípravu prý ať si pochutnáme. 


Majonéza Kanja je naprostou stálicí v mé lednici, plus na doporučení kamaráda Péti jsem si vzala rostlinný tuk bez laktózy, který je prý velmi lehký, snadno stravitelný a kupodivu i cenově dostupný. 

Slipové vložky z Lidlu jsou moc prima, docházely mi jedny zrovna, tak když jsem šla okolo tohoto sortimentu, jedny do zásoby si vzala. 


V Delmartu jsem si vzala kysanou 15% smetanu. 


Tabulku kvalitnější hořké čokolády za 19,90,-Kč jsem tam nemohla nechat a bez sýru z Delmartu já snad nikdy neodcházím. Ani nyní tomu nebylo jinak. Brie z Normandie je velmi lahodný, chuťově naprosto vyvážený, jemný a přitom plný zrající sýr s bílou plísní na povrchu. 


Měli jsme výročí, kamarádky, nebo spíš "bývalá" kamarádka Kriss měla v ten den narozeniny a také bylo výročí dne zasažení NY dvojčat. 

Jelikož M. výročí, svátky apod. tradice neuznává a nedrží, tak jsem si udělala radost sama. Na webu Douglasu jsem objevila tento skvost. 



Tuhé mýdlo Chanel jsem před více jak 14ti lety měla ve variantě Coco Mademoiselle, dřív vyšlo na stejné peníze, jen bylo o 50g větší.




Byl to velmi spontánní nápad, který jsem do dvou dnů realizovala a na Smíchově si ho v kamenné prodejně pořídila. 




Variantu Coco neměli na prodejně, tak jsem si díky velmi milému, ochotnému a profesionálnímu servisu vzala Chanel No. 5. Nebylo prostě co řešit. 




Jak říkám s oblibou a žertuji takto s M., když máš na sobě vůni Chanelu, netřeba oblečení, netřeba svršků.  


A k nákupu jsem dostala i vzorečky, což je vždy milá pozornost a ještě jednou chválím prodejnu Douglas u Anděla. 


A tímto bych dnešní článek s poměrně hojnými nákupy a novinami ukončila.



Přeji Ti krásný a pohodový den. ♥

------------------------------------------


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A

12 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    moc pěkné nákupy. Já jsem taky udělala objednávku na drogérii Zde, tak čekám každým dnem balíček. Brala jsem pár věcí na úklid, jedny čistící pásky a pak mlsání do adventního kalendáře pro mamku. Trochu jsi mě zmátla tou kamarádkou Kriss, ale mýdlo od Chanelu vypadá dobře. Já jsem o víkendu byla na nákupu v DM, kde jsem vzala pár nezbytností a konzervy pro kočky. V Rossmannu byla akce 1+1 na dekorativní kosmetiku, takže i tu jsem využila.
    Měj se krásně,
    Hanka z cicuka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, taky jsem minulý týden něco ulovila v Rossmannu v akci 1+1, ale byl to krapet porod. Děláš mamce adventní kalendář, páni, to se budu těšit, snad o víkendu stihnu kouknout na blog. Mast a i mýdlo jsou mými báječnými pomocníky. Krásný den moje milá nejmilejší Hani. ☺♥♥♥♥, snad i prodloužený víkend.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    super nákupy. Veľmi ma zaujalo tuhé mydlo od Chanel 5, ani som nevedela, že aj takéto produkty ponúkajú... a verím, že Kriss je i naďalej Tvoja naj kamoška.
    Teším sa na recenziu levanduľového krému, mydla a pero vyzerá zaujímavo.
    Maj sa krásne, pá, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, ☺♥, tuhé mýdlo je wau, je báječné a moc ráda ho na střídačku používám. No a mast překvapila, už ji hledám i na jiných místech, kde ji sehnat. Měj krásný den, snad i prodloužený víkend. Já za chvíli pádím do práce. ☺

      Vymazat
  3. Eriko, tentokrát velmi obsažný článek :) . Grilovaný sýr haloumi u nás měl úspěch a připomněla jsi mi, že už jsme ho dlouho neměli. Já tento měsíc snad nakupovala jen jídlo a čaje :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, zrovinka včera jsem dělala Halloumi, byl moc fajn, ale pro mne je takový příliš moc gumový, ovšem co bych pro ty mé chlapy neudělala. haha ☺♥ Krásný den a snad i prodloužený víkend.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, mě tenhle měsíc to zase táhne k tomu vést si diář se všemi serepetičkami od Stabilo linerů po samolepky. Z příští výplaty si proto nejspíš pořídím alespoň diář na příští rok a nějaké samolepky. V prosinci bych si pak objednala velkou sadu linerů. Tenhle měsíc jsem taky utrácela nějaké kačky za úklidové prostředky - mamka mi zaplatila Perlux prací kapsle, no a pak ještě já v rámci nákupů pořídila prací gel Persil s vůní levandule a stejný Sidolux jako ty. Zatím s přítelem žijeme v jednom pokoji, tak kupuju nejčastěji fakt ty věci na praní. V Lidlu jsem udělala asi největší nákup beru tam kapesníky, vložky, odličovací tamponky a sýry. Všechno tam mají doslova za hubičku, i když teď se mi stalo, že jsem dovezla kapesníky a rovnou jsem je rozdělila na stolky, tudíž co jsem byla v dmku, tak jsem další balení zakoupila tam. Přítel se teď stihnul nachladit, jak se honí počasí a on dělá venku, tak má spotřebu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, na prací kapsle Perlux jsem slyšela hodně chvály, taky asi vyzkouším, ovšem časem. Protože s tímto pracím gelem nejsem vůbec spokojená, peru s ním prakticky jen ponožky. Diáře a takové to papírenské zboží je velké lákalo, chápu. Měj krásný den a opatruj se. ☺♥

      Vymazat
  5. Hezký nákup:) Sakura pen znám, kreslím s nimi do Dolleru, jsou super. A jestli něco miluju, tak to je vůně Sidoluxu! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a děkuji. Jsi znalec, Doller, k tomu já se nedohrabu snad nikdy. Sidolux mi opravdu zpříjemňuje úklid. Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat
  6. Tak to je pořádný nákup! Micron linery jsem ještě nezkoušela, zatím ještě spotřebovávám Centropeny, co se mi doma nahromadily. S tou značkou, od které máš levadnulové masti má spoustu zkušenností - na to jak jsou ty masti levné, jsou opravdu univerzální a všechny bez výjimky nádherně voní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji. ☺ Linerem jsem právě popisovala dárky pro švagrovou. Mast je báječná, už jsem hledala, kde ji pořídit jinde než na ZDE. Krásný den přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...