sobota 20. listopadu 2021

#Minirecenze Mix Time No. XIX.


AHOJ,AHOJ,


přeji krásnou sobotu, a vítám Tě u dnešního

pokračování série #MiniRecnezí. Dougles kosmetiku

mám ráda a mám s ní jen dobré zkušenosti, takže jsem

neváhala a využila skvělé akce, kdy tato jedna maska

byla místo původních 99,- Kč za pouhých 29,- Kč.


Milá paní asistentka mi hned doporučila možnosti a já si vybrala celkem tři, ale nyní přináším dvě, které jsou OBĚ NAPROSTO SUPER. Ale začnu tou čistící, detoxikační, jak píší. 

Maska je to krémová, které já preferuji, ty plátýnkové mne prostě neoslovily, nenašla jsem si k nim prostě cestu. 



Tato maska má černou, po zaschnutí šedou barvu. Nestahuje a nevysušuje pokožku, což je velmi příjemné a je to velký bod navíc. 
Příjemně se nanáší díky krémové a hutnější konzistenci. 
Kalíšek obsahuje 12ml produktu a jak mi bylo i řečeno v prodejně, rozhodně se nejedná o balení pro jedno použití. 
Tato konkrétně mi vystačila na dvě plnohodnotné aplikace - nanesení. 


Maska je příjemná, jemná, nijak vlastně nevoní, což je další plus. Pokožku zanechá jemnou, hladkou a celkově jsem si její účinky užívala. Smývá se stejně snadno, jako většina krémových masek. 


Oficiální popis produktu:

Detoxikační maska ​​na obličej z kolekce Douglas dodá i stresované pokožce nový pocit pohody a zklidní ji. 

Spolehlivě a šetrně odstraňuje nečistoty a usazeniny, které se na pokožce hromadí v průběhu dne, kvůli kterým pleť působí tak unaveně a bledě. Čisticí maska ​​je dodávána v chytré kapsli, která obsahuje přesně to správné množství pro jednu aplikaci a nejenže se perfektně vejde do vašeho zavazadla, ale také do každé malé kosmetické tašky - díky tomu je ideálním společníkem krásy na cestách! 




Určitě mne mile tato forma masek, zvláště pak za tuto super cenu překvapila, že se rozhodně chci u nás v Douglesu v OC Stromovka podívat po dalších variantách a omrknout při té příležitosti i adventní kalendáře, které v prodejně již mají vyskládané - což je pro mne obří lákadlo. No snad odolám. 

Takže závěrem ANO, DETOXIKAČNÍ maska je velmi příjemná, pokožka byla jemná, hladká a vyčištěná. BYLA JSEM SPOKOJENÁ a rozhodně MOHU DOPORUČIT. 



Druhou maskou, kterou nyní představím, se kterou jsem VELMI SPOKOJENÁ, protože je krásně hutná, výživná, pečuje o pokožku a moc příjemně voní je tato fialová ANTI-AGEING face mask. 


Maska má hutnější konzistenci, která se dobře nanáší, do pleti, alespoň do té mé se velmi rychle a snadno vsakuje a na pokožce se stane tak trochu až tát. 


Tento kalíšek, který je také o objemu 12ml mi dokonce plně vystačil na tři full face mask, čili na plnohodnotné tři aplikace. 
Masku nechávám působit dle potřeby, ale tak po 10ti min smývám běžným způsobem. 


Díky vysoké míře hydratace nemám potřebu se po této aplikaci masky aplikovat hydratační krém či sérum. Což se mi jen tak nestává. 


Anti-Ageing Capsule Mask - Maska na obličej

Oficiální popis produktu:

Anti-Aging Face Mask z Douglas Collection konkrétně bojuje proti viditelným známkám stárnutí a dodává pleti mladistvou svěžest. 

Chytrá maska na obličej v praktické kapsli obsahuje přesně to správné množství pro jednu aplikaci a nejenže se perfektně vejde do vašeho zavazadla, ale také do každé kosmetické tašky, ať je jakkoli malá - díky tomu je ideálním společníkem krásy na cestách.



A výhoda tohoto balení je určitě ta skladnost, že bych si ji rozhodně s sebou zabalila na nějakou dovolenou, nebo třeba i víkendovou cestu. 
Maska v delším používání jistě viditelně napomáhá s minimalizací vrásek, to určitě, ale míra hydratace, kdy má pleť byla v mnohem lepší kondici mi naprosto jasně říká, že tato maska JE NAPROSTO PARÁDNÍ. Určitě si ji budu chtít pořídit znovu a znovu. 


Mé suché pleti se sklonem k vysušování a s tvorbou vrásek VELMI VYHOVUJE, líbí se mi konzistence, efekt vysoké hydratační schopnosti a i příjemná, až taková wellnes vůně. 

Takže, vlastně OBĚ MASKY mohu JEN A JEN DOPORUČIT, protože mi vyhovují. Jsou příjemné, dělají mojí pleti dobře a pokud budete mít možnost, podívejte se po produktech skincare značky Douglas. Protože má zkušenost je jen dobrá. 



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.


 Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



6 komentářů:

  1. Zdravím Eri stále zatím z postele(((
    S krémovými maskami nemám žádnou zkušenost. Ale asi se nechám zlákat)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, brzké uzdravení 💪😇👍🤗, masky jsou super:-), zrovna mám jednu na obličeji .

      Vymazat
  2. Masky vyzerajú skvelo, s touto zančkou avšak nemám žiadne skúsenosti :-)
    Tiež mám radšej masky, nie plátna...
    Užívaj si víkend, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, podívám se, jestli je ještě mají....👍🤗💪🔆, jsou vážně super:-)

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    měla jsem nějaké tyto masky v adventním kalendáři Douglas a také jsem byla moc spokojená.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani mě zaujala tvá řasenka Douglas devil z oblibencu, kouknu na ni. Děkuji moc za tip.krásné dny přeji. 🤗😇👍

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...