neděle 21. listopadu 2021

Oblíbenci za měsíc říjen 2021


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli, a vítám Tě u dnešního článku s oblíbenými produkty za měsíc říjen 2021. Je to neuvěřitelné, ale už jen necelé dva měsíce zbývají do konce tohoto roku, jak ten čas rychle letí.



Říjnové oblíbence nepíšu na začátku listopadu, ale skutečně v průběhu října. Nějak jsem se pokusila lépe si organizovat svůj volný čas, tak abych více odpočívala a měla více prostoru sama pro sebe. 


Začnu dekorativkou, kdy jsem dopotřebovávala tento super make-up od Rimmelu, který používám opakovaně. Nejvíce mi asi sedí odstín 100 Ivory, kdy nanesu tak 1a1/2 pumpičky na hřbet ruky a houbičkou rovnoměrně zamaskuji můj obličej. 👍


Jak víš, tak miluji výrazné rtěnky, nejraději mám takové ty vínové a temně rudé. Opět je tady zastoupena značka Rimmel a jejich dlouhodržící rtěnka, kterou mám v odstínu 550 a je z řady Lasting Finish Lip stick. 


Na tváře, ale i oči používám nyní tuto paletku primárně určenou na tváře. Je to I Heat Makeup v odstínu Medium, která se mi osvědčila a nosím ji i s sebou a kosmetické taštičce. Takto vypadala, když byla nová. Mám ji cca dva roky. 


No a s takovými krátery ji mám nyní. Je slušně pigmentovaná, sice lehce práší, ale je moc fajn a praktická. Na tváře, na lehké a rychlé líčení očí, naprosto dostačující. 


Balení je bytelné a obsahuje zrcátko, navíc stojí opravdu pár korun. Jen nutno dodat, že já bych si ani již nedokázala své líčení představit bez bronzeru a tvářenky. Prostě by mi líčení přišlo takové nahé a obličej příliš plochý a beztvarý. Bronzer, řasenka, obočko, korektor a rtěnka, to jsou základní líčidla, se kterými bych mohla v klidu odjet třeba na eurovíkend do Říma, no možná ještě rozjasňovač by se hodil na oči. 

Tak to byla celkem rychlovka, dekorativku jsem vám představila a jsme u pečující kosmetiky. 


YSL Blac Opium používám opravdu často a vlastně už jsem téměř na dně. 


Asi největším miláčkem tohoto měsíce je rozhodně tuhé mýdlo Chanel v parfemaci No. 5. Úžasná, podmanivá, ženská a sexy vůně, která provoní doslova celou koupelnu. 


Mýdlo používám na celé tělo, používám dle nálady, ale tak min. 2/3 za týden. Nevysuší, krásně provoní, zjemní a i zhydratuje, jelikož vidím, jak kapičky vody stékají v kuličkách po mém těle. Byla to skvělá investice a jsem za ni ráda. 


Na čištění a osvěžení pleti používám tuto super pěnu od Clinique, která je na pleti velmi příjemná, jemná a zanechá hebkou a vláčnou pleť. 


Pěnu používám prakticky na denní bázi každé ráno a už ji vlastně taky dopotřebovávám. Vždy když vidím nějaký výhodný set, tak ho vezmu, jelikož značka Clinique mi velmi sedne. Nejradši mám ovšem asi jejich odličovací pastu, která je fantastická a potom produkty na čištění pleti. 


Jak jsem začala pravidelněji běhat, tak mi přijde, že si vlasy myji prakticky neustále. Ne že bych tento šampon Cien na lupy, které já nemám, ale sedí mi a dělá mi pěkné a lesklejší vlasy používala na každé mytí, ale min. ob jedno mytí po něm sáhnu, alespoň na první fázi mycího cyklu, jestli mi rozumíte. 😇


Hezky jsem si to seřadila, tak nějak sestupně, co se týká cenové relace. Posledním produktem je opět produkt z Lidlu a je jím tento pánský antiperspirant v kuličce. Na běžné denní nošení, ale i na běhání mi naprosto vyhovuje a udělá mi dobrou službu. Asi obsahuje hliníkové soli, ale to mne je osobně celkem jedno, hlavně, když funguje a nedělá mi žádnou neplechu. 


A jak jsi na tom Ty, bez čeho by sis své líčení nedovedla představit? ♥



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



8 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    já jsem taky říjnové oblíbence vydávala nedávno:-D Z tvého výběru znám makeup, který jsem měla také moc ráda. Vůně Black Opium mi nesedí, na mě je hodně těžká. Já jsem spíše na ty květinové:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Niekedy som si myslela, že to nedám bez riasenky. V súčasnosti sa mi ukazuje, že obočie je dôležitejšie :) makeup som niekedy v minulosti mala, bol fajn, ale na moju mastnejšiu pleť nesedel dostatočne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obočí je ram obličeje, jak se říká 😃. Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    make up používam aj ja, i keď mám mastnú pleť... Najviac ma zaujalo to tuhé mydlo Chanel, to musí byť "pecka". Šampón z L.... kupujem na striedačku môjmu mužovi.
    Pekný večer, páá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, šampon taky střídavě používám. Rimmel makeupy..mi sedí, zvláště nyní v chladnejsim období. Opatruj se. 😇🤗👍

      Vymazat
  4. Eriko, antiperspirant Cien mám na chatě v jiné parfemaci (ta moje asi bude dámská, ale jistá si nejsem) a vyhovuje. Z tvých oblíbenců se mi nejvíc líbí rtěnka - mám tenhle typ odstínů taky ráda.
    Já při líčení používám tužku na oči, stíny, řasenku a rtěnku. Občas rozjasňovač pod obočí )když už jsem ho v nějakém boxu měla) a korekční tužku. Ale třeba na chatě nebo na chalupě se nelíčím vůbec, na dovolené jen na večeři a nebo když si vyjedeme "do města".
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáno, já se o víkendu, nebo když jsem doma a nikam extra nejdu také vůbec nelíčím, myslím si, že pleť potřebuje vydechnout, trochu si odpočinout a mě to i vyhovuje. Jinak ale make-up mi docela dobře v zimě funguje jako "izolace" a ochrana vůči zimě, je to prostě další vrstva a ta pomůže. Měj prima den. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...