úterý 23. listopadu 2021

#Minirecenze Mix Time No. XX.

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý, mě dnes čeká takové malé/velké, vlastně celodenní obíhání u lékařů a potom práce z domova, možná že zkusím jít si zaběhat, pro lepší náladu. ☺ Tentokrát bude článek - MiniRecenze takové tak trochu "srovnání" dvou mazadel z běžné drogérky.



Tyto dva krémy / emulze jsem si pořídila tak nějak ramdon, prostě mi přišly pod ruku, tak jsem si řekla, že je ráda ozkouším. Tedy určitě tomu tak bylo u prvního produktu a tím je BALEA - SUNNY SIDE tělová emulze, která je nově k dostání od konce léta, řekla bych. 


Tělové emulze Balea, zvláště pak ty z různých limitek mi vždy, vždy plně vyhovovaly. Tato je ovšem výjimkou, ale to neznamená, že je špatná, nebo má nějaké vady. 


Obal pěkný, lákavý a dobře zpracovaný vzhled, cena je také velmi přijatelná za množství 200ml se pohybujeme do 40,- Kč.  


Jedná se tedy o tělovou - lehkou emulzi pro normální až suchou pokožku. S tím posledním nemohu souhlasit. Mé suché pokožce rozhodně nestačí. Produkt je natolik lehoučký a jemňoučký, který se navíc vsakuje nějakou tu dobu, že po snaze ho navrstvit mým potřebám full hydratace nestačí. 

Ale jinak je příjemný, opravdu lehounký, ideální k moři, třeba právě po opalování, lehká a jemná hydratace je jistě přínosným benefitem. 

Vůně také v pořádku, jen na mé potřeby a zkušenost s tělovými emulzemi je skutečně až moc lehká a navrstvit se mi ji nepodařilo, takže jsem ji po třetím použití odložila a věnovala M. na ruce - na zimu. 

Kdo hledá lehkou, jemnou až tekutou konzistenci, tak rozhodně koukněte, ale není to běžná emulze, kterou Balea mívá. 

Jak jsem zmínila, produkt nevyužiji, ale nevyhazuji. 


A co říkáš na tuto pozdně letní edici Ty? Pořídila jsi si nějaký produkt? Nebo jaké tělové druhy mazadel preferuješ? (másla, gely, krémy, emulze, spreje...)? Hold každý jsme jiný a máme jiné potřeby. Zvláště pro toto chladné období si má pokožka žádá hutnější a výživnější produkty. 


No právě takovou hydrataci jsem zcela náhodně objevila v produktu Cien - tělovém krému s mandlovým olejem ve velkém modrém balení. 


Tak tento krém jsem si opravdu brala proto, že jsem potřebovala nějaké mazadlo a říkala jsem si, že něco krom jejich másla zkusím a uvidím. 

Jak vidíte, tak jsem se pokusila zachytit konzistenci obou produktů. Krom toho, že se lehce liší odstínem bílé / krémové, tak snad i konzistence je viditelná. 


Toto obří balení tělového krému Cien s 48h hydratační schopností, což mohu potvrdit vyjde na neuvěřitelných 50,- Kč za 500ml balení. 


Dobře se nanáší i přes svou hutnější konzistenci, po rozetření na pokožce je patrně neviditelný, krásně a rychle se vpije a pokožka je skutečně tak hydratovaná, tak příjemná, jako bych použila nějaké tělové máslo. 


Vůně je taková běžná, celkem i nevýrazná a nevtíravá. Z čehož jsem ale opravdu mile překvapená je jeho rychlá schopnost vstřebávat se do pokožky a nezanechávat bíle mapy, což je velký, velký plus. 

Prostě přesně takový produkt jsem nyní potřebovala, takže můj náhodný výběr v Lidlu byl naprosto správný!!!


Myslím, že toto je snad nejhutnější forma tělového krému, co Cien nabízí, protože jsem si v té rychlosti všimla snad dvou dalších variant v bílém obalu, které neměly na sobě nápis 48h hydratace, ale určitě se po nich podívám. 

Protože, TOTO TĚLOVÉ MAZADLO CIEN MÁ SKUTEČNĚ AŽ 48H SCHOPNOST HYDRATACE, skvěle vyhoví mým potřebám a jsem S NÍM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ. 


A jaká je Tvá momentální "mazací" rutina? Které produkty máš oblíbené?


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A

2 komentáře:

  1. Já preferuji tělová mléka. Momentálně mám od YR s vůní zeleného čaje a jsem spokojená, předtím jsem měla tělové mléko kokos od YR a to bylo taky fajn. Oceňuji hlavně dobrou vstřebatelnost, nemám ráda, když po sobě patlám mléko sem a tam a pořád na sobě mám bílé fleky.
    Ten tělový krém od Cien vypadá dobře, jen já nemám ráda velká balení, ke konci už mne většinou pak nutí. Raději tělová mléka střídám, takže preferuji balení 200 nebo 250 ml.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, toto tělové mléko je skutečně velmi hutné, hůř se roztírá, ale rychle vstřebává, dodá báječnou hydrataci a balení je obří, to ideálně tak rozdělit. Souhlasím. YR mají moc fajn kosmetiku. Nejraději mám asi jejich skincare a nebo tělové peelingy. Prima den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Pondělí Patchology

AHOJ HOLKY, moc vás vítám u dnešní recenze. Dnes představím své nejoblíbenější polštářky pod oči, co znám. Myslím tím tedy hlavně ZNAČKU PAT...