čtvrtek 25. listopadu 2021

#ShoppingTime No. 50

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.



Začnu v Rossmanu, kde jsem koupila opravdu jen dvě potřebné věci a to tento sprchový gel, řekla bych z letní edice, který mne nalákal samozřejmě svou kokosovou vůní, krásným obalem a také zvláštní cenou, která byly snad pro členy Rossmann klubu 16,- Kč a jinak 30,- Kč. 


V Bille jsem byla pro rajčata, Mozzarellu k domácí bazalce, kterou jsem dostala od kolegyně a vzala ji pro M., který si rád dělá salát Caprese. No a měli v akci cukrářské piškoty, která já mám velmi ráda, tak jsem si jedny vzala a musím říct, že jsou opravdu velmi dobré. Asi lepší, než ty z  Lidlu, ale záleží na preferenci a chuti každého. : ))

 No a když jsme u těch praktických nákupů, tak tady mám hned dva zástupce a tím jsou klasické hygienické vložky privátky Rossmannu, které jsem nikdy neměla, ale nalákala mne varianta bez křidélek a jednotlivě balených. 
Plus tady mám Mundisal gel, což je antiseptický gel pro užívání v dutině ústní, který jsem si pořídila na otoky dásní, které mám po chirurgickém zákroku. Pomáhá, alespoň mne otoky zmenšil. 

Kolegyně měla svátek (Věra) a donesla tyto naprosto skvostně vypadající a také chutnající chlebíčky. A to nejsou ledajaké chlebíčky, ale chlebíčky ToGether Sisters, které má dvě pobočky v Praze a jednu nedaleko nás v Dlouhé ulici. 

Ochutnala jsem, byly skvělé, ale takové prostě jiné. O této platformě jsem četla, sleduji na IG, ale ochutnala jsem poprvé až díky kolegyni. 

Salát a rajčata tuším, že z Alberta. No a v DMku jsem vzala skutečně pouze tyto dvě věci a to zubní pastu Signal a Jessa tampony. 


V Lidlu jsem neodolala a koupila si již trochu vánoční sušenky, protože já mám máslové sušenky a piškoty asi nejraději, co se týká cukrovinek, nebo sladkostí. 


Marcius tyčinka v akci, ta se hodí vždy, mívám ji třeba v práci v zásuvce. No a pro M. na virozu Modafen, který je v lékárně na OP. 


Další sušenky z Lidlu, tyto jsou máslové a brala jsem hned dvoje. No a oboje byly moc dobré .


Bylo třeba doplnit sweet chilli soure, to je u mne stálice. 


Na návštěvu k našim do Unho jsem vzala nějaké drobnosti v Delmartu. Celkem jsem tam bloumala a nevěděla, co vzít, tak nakonec jsem sáhla po 500g balení zrnkové kávy a citronové marmeládě, kterou mi doporučil K. 


A ještě jednu mléčnou čokoládu jsem vzala do Unho, ta se jistě v žádné domácnosti neztratí. 


Delmart, tam se snad nedá asi sáhnout vedle. 


Pořídila jsem si ve Sportisimu čelenku na běhání. 
200 Kč je dle mého naprosto super cena, protože čelenka naprosto splní mé potřeby a je celkem i pěkná, neřekla bych, že slušivá, ale velmi funkční a pratelná. 


 Toť jsou mé poslední nákupy...... ♥

 




Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A


4 komentáře:

  1. Eri, zdravím stále z postele. Jsem donucena nakupovat momentálně on-line. Udělala jsem si předvánoční radost a objednala jsem si ovčí kožešinky. Dnes by měly dorazit k nám domů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, přeji brzké uzdravení, doufám, že je to lepší. Kožešinka jistě nejen udělá radost, ale i zahřeje. ☺☺ Online nákupy jsou taky moc fajn. ♥

      Vymazat
  2. Eriko, zaujala mne citronová marmeláda, ale asi si ji nekoupím, protože mám doma mraky marmelád domácí výroby...
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo vím, že jsi zavařovala. Co já bych za domácí dala. Odkoupím. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...