sobota 25. prosince 2021

#MiniRecenze Mix No. XXlV.

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný Boží hod vánoční, a vítám Tě u dnešního článku s pokračováním MiniRecenzí.

 


Tento makeup od Avonu mám od Hani z jejího blogu Ciculka. Makeup jsem si pořídila na základě jednak doporučení a kladných recenzí. Navíc jsem hrozně moc dlouho žádný jiný make-up než Rimmel či Maybelline neměla. Takže jsem chtěla změna. 

Make-up byl navíc v akci, takže nebylo co řešit. Hani mi poradila, abych si vzala odstín IVORY, ale myslím si, že bych snesla krapet tmavší, čímž bych docílila oranžového podtónu, který má pleť má a který ji sedí asi nejvíce. 

AVON MAKE-UP CALMING EFFECTS V ODSTÍNU 100 IVORY má spíše růžovější podtón. Je lehčí konzistence, mnohem lehčí než bych čekala a než asi potřebuji, nebo jsem spíš zvyklá. Ale dá se krásně navrstvit, což je zase výhoda. 


Make-up mi dobře sedí, krásně splyne s pletí, nanáším klasickou houbičkou, kterou před tím vždy navlhčím a dostatečně dle možností vyčistím. Čistím mýdlem, protože tento způsob se mi poslední dobou osvědčil nejvíce. 👍

Jak je make-up lehoučký, díky své nízké krycí schopnosti a jemnosti se mi ke konci dne prakticky ztratí z obličeje, mám takový dojem. Ale nikoli tím nežádoucím způsobem, že by mi zalezl nevzhledně do vrásek. Tak nějak se vpije do pleti a jsem jako by bez něj. 


Na tak jemný a lehký make-up nejsem zvyklá musím přiznat. Nejsem ovšem zklamaná. Naopak velmi si pochvaluje, nebo velmi, všiml si toho M. a dostala jsem další kompliment na jemnější líčení, což už vím, protože prý nejlépe vypadám bez líčidel. ... no ovšem, ale to asi bude ještě chvíli trvat než se k tomu dopracuji. 


Make-up bych doporučila jak pro suchou, tak citlivou či normální pleť, která nemá velké nedokonalosti a spíše tíhne k růžovému podtónu. Finiš, textura, odstín je lehký, jako vánek, takže nějaké mladé slečně bych ho rázem také doporučila. 

Jsem ráda, že jsem si ho pořídila, protože při každé další aplikaci se mi s ním pracuje lépe a zjistila jsem, že je potřeba ho zapudrovat, aby se mi nebtiskávala řasenka. 

A co ty dekorativka z Avonu? Máš nějaký svůj oblíbený produkt? 
A druhým produktem je ŠAMPON OD ZNAČKY KALLOS. Já tuto značku kupuji v Alze, protože mi vyhovuje. 
Asi nejvíc mi vyhovují její masky na vlasy, proto si k nim beru i šampony a nyní jsem tam objevila tuto variantu. 

Je to tedy varianta s vůní čokolády, což mohu potvrdit. Voní sladce, příjemně a pro toto období značka ideál. Zahřeje, umyje, provoní celou koupelnu. 
Mám litrové balení - jak jinak, dávkování je na takový press/click  systém, nebo jak bych se lépe vyjádřila, které je mnohem, mnohem lepší, než ostatní varianty šamponů. 

Tento šampon má krémově - gelovou konzistenci, bílou barvu s lehkou perletí.

Mým potřebám plně vyhovuje, umyje, dobře pění, nedráždí mou pokožku hlavy, krásně voní a je cenově velmi dostupný. Navíc oceňuji velké balení, pro mé dlouhé vlasy je to lepší, jelikož spotřeba stoupá.  


Šampon hodnotím pomě - cena - kvalita jako velmi NADPRŮMĚRNÝ, mě se zdá určitě lepší než šampony privátních značek drogérií. 

Používám ho v kombinaci s maskou Kallos a občas doplním péčí od Schwarzkopf. 


Toť má dnešní double recenze. 

Doufám, že si dnešní sváteční den užíváš v pohodě a klidu, nebo se naopak konají rodinné návštěvy?

My relaxujeme a odpočíváme doma a tady v Třebíči nám napadl pěkný prašan. 

Krésné odpoledne - večer přeji. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



2 komentáře:

  1. Eriko, od nás před chvílí odešel syn s přítelkyní, kteří tu byli na obědě a teď taky relaxujeme. Uvažovala jsem o procházce, ale manžela bolí naražená záda a navíc se venku zatáhlo, tak budeme lenošit doma....
    Hezký nastávající týden

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, my jsme se cca před hodinkou vrátili z procházky. Obešli jsme část Třebíče, po pěšinkách, kde je prašan a lenošení jsme si užívali včera a vlastně i část zítřka budeme, potom zase já odjížím směr hlavní město a od středy mám HO. Krásné dny přeji. :-)

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Pondělí Patchology

AHOJ HOLKY, moc vás vítám u dnešní recenze. Dnes představím své nejoblíbenější polštářky pod oči, co znám. Myslím tím tedy hlavně ZNAČKU PAT...