pondělí 27. prosince 2021

#Shopping #time No. 58


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné "povánoční" pondělí, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy, které začnu jako asi již tradičně v Lidlu.



Khaki mi nějak zachutnalo, tak jsem si ho začala kupovat celkem pravidelně. 


Objevila jsem tento Cream spread herbs, jakousi pomazánku, kterou jsem zkusila prvně a docela mi na čerstvém chlebu chutnala, jako třeba mé oblíbené pomazánkové máslo. Dobrá obměna na rychlou večeři, svačinu apod. Znáte tuto pomazánku?


Mandarinky v síťce se jevily více v kondici, nežli ty volně prodejné, chtěla jsem tím říci, na váhu. 

A po opravdu hodně dlouhé době, jsem dostala "šílenou" chuť na tyto dva mé oblíbené zrající sýry, typu romadůr a syrečky. Vynikajicí, cítil byly celým bytem, ale naštěstí je máme všichni rádi, takže byli rádi, že jsem je pořídila. 👍

Cestou na Žižkov do druhé práce jsem v drogérii Pemi koupila opět tyto Brit kočičí sneky pro Izouška, páč mu moc chutnají. 

Respirátory, bílé jsme dostali v práci a černý jsem na zkoušku, jestli po něm budu mít takové boláky jako po těch z Lidlu Solus to snad byly ve večerce. 


Smetana = šlehačka na zapečené kotlety s masem, které jsem o víkendu dělala. 

Do jogurtu si nyní dávám ovoce a nebo i ovesné vločky, velmi snadné, chutné a vydatné jídlo. 


Měli i pěkné hrušky v Lidlu, tak jsem vzala na zkoušku tři a byly dobré. Já mám hrušky hrozně ráda, mnohem raději než-li jablka, taky si je ovšem musím loupat, protože alergie, kterou mám od mala a nějak se mi časem rozpíná. 


No a světe div se, měli i maliny, mé milované ovoce z dětství za krásných 30,- Kč, ovšem byly jen ráno, když jsem tam byla k večeru, tak tam již nebyly. 
Ještě, že já chodím tak časně nakupovat, když mám tedy tu možnost. 



Mé ovocné misky, poslední dobou bych se toho mohla ujíst. Nakrájím si to to pěkně dopředu a potom to jím u NTB, nebo v práci s sebou do krabičky. 

Zmíněné svačinky či snídaně. 👍🙃


A taky jsme měli ananas, za 40,- Kč, no nekupte to. Byl dobrý, ale druhý den už okolo něj létaly takové ty malé mušky - octomilky, tak jsme ho oloupali, naporcovali a snědli. 


Černý čaj, velké balení, v zimě se rozhodně vypije. 

No a další dobroty, prostě čokoládové dobroty já můžu, je to velká a zároveň malá radost. 

Kukuřice a sušená smetana, v Lidlu prostě nakupuji nejčastěji. 


Tak toto byly opravdu takové celkem obyčejné, běžné až nudné nákupy. Příště se snad poštěstí a pořídím více mé milované kosmetiky. ☺

Doufám, že jsi měla pěkný vánoční víkend, užila jsi si klidu, pohody a odpočinku a stejně jako já jsi si ho prodloužila dvěma dny dovolené navíc. :-))

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



8 komentářů:

  1. Eri,
    super nákupy, tie maliny vyzerali lákavo a reprezentatívne :-)
    Dnes som bola v L... a chcela som si kúpiť ten mix slnenčnice, ale nikde som ju nevidela. Zato mám sukňu za 1,65 Eur :-))))
    Hurmikaki je super, aj mne veľmi chutí, aj ananás, avokádo...a čaje pijem na litre, nakoľko nepijem kávu. Urobila som si radosť veľkou bezlepkovou marlenkou, škoda, že ju nemajú aj v kakaovej verzii, tú milujem.
    Maj sa krásne a píšem mailík,pá
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, LIDL MÁ i super kousky oblečení, ovšem nejlepší je na ně natrefit zcela neplánovane. Taky piju čaje na litry a to prakticky nonstop, přes celý rok. Krásný den přeji. 🤗😊

      Vymazat
  2. Děláš mi tu chutě))) pomazánku neznám. A koukám, že neznám více věcí)))

    OdpovědětVymazat
  3. Eriko, taky jsem velká milovnice malin a když na ně někde narazím za slušnější cenu, tak odolám málokdy. Kaki jsem si hodně kupovala loni, letos po něm tak netoužím.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stano, já zase letos bych kaki jedla stále....👌. Krásný den přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    já si taky ráa kupuji hodně ovoc. Zrovna si chystám k večeři pomeranč a jahody. Mám sice koupené čerstvé kaiserky, ale možná si vystačím jen s ovocem, mám na něj vysloveně chuť. Tyto tvoje běžné nákupy mám moc ráda, vždy se ti podaří najít něco zajímavého:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, já si nosím ovoce i s sebou do práce - nově k svačině. Kolegyně to tak dělají a je to dobrý návyk. ☺♥ Krásný večer. Snad po prázdninách nebyl příliš těžký den. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...