pondělí 17. ledna 2022

Spotřebovanci za poslední měsíc roku 2021 = RIP produkty za PROSINEC

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné pondělí, a vítám Tě u dnešního článku se spotřebovanými produkty za měsíc prosinec.

Tento druh článků mám ráda, ráda je čtu na ostatních blozích a ráda čerpán nové informace a inspiraci, co vyzkoušet a co nikoli. Také se mi líbí roční shrnutí, taková roční statistika všech produktů spotřebovaných za uplynulý rok. Obdivuji ty, které se do toho pustí, mě to láká, ale jsem příliš, příliš neschopná to realizovat. Dost možná mne i odrazuje ohromující spotřeba, vysoká čísla prázdných obalů. Alespoň jsem upřímná, ale dost, jdu na to. 

Z dekorativky jsem dopotřebovala mnou milovaný a opěvovaný make-up v tyčince, který jsem shodou okolností dnes doporučovala jedné "kolegyni", když se ptala. STICK od MAX FACTOR je báječný produkt, který používám primárně, jako korektor. NEJLEPŠÍ A LÉTY OVĚŘENÝ PRODUKT NA ZAMASKOVÁNÍ NEDOKONALOSTÍ. ANO - ROZHODNĚ DOPORUČUJI.

Make-up Rimmel Match Perfection kupuji pravidelně, ráda se k němu vracím. Odstín 100 Ivory mi sedí. Jeden z TOP MAKEUPŮ Z DROGÉRIE, alespoň pro mne. ANO - ROZHODNĚ DOPORUČUJI.

Essence řasenka Princel Lash Poerfull jsem pořídila ve slevě. Měla velký kartáček, který mým řasám udělal pěkný objem, zahustil a celkově je zvýraznil. BYLA JSEM S NÍ SPOKOJENÁ, ale je to asi nejslabší varianta této řady. Jen upřesňuji, že já mám celkem kvalitní, husté a i dlouhé řasy sama o sobě. 

The Ordinary se rozhodně stala, staly - ty produkty OBJEVEM ROKU 2021. Na oba tyto dva produkty jsem psala samostatné recenze, protože si to rozhodně ZASLOUŽÍ. Buffet a Amino Acid B5 jsou BÁJEČNÉ PRODUKTY, které mé pleti pomohly s redukcí vrásek. Pokožku vyživily, projasnily a celkově obohatily moji pleť. VYNIKAJCÍ PRODUKTY S ANTI AGING EFEKTEM. ANO - ROZHODNĚ DOPORUČUJI.


Cien pleťová maska v sáčku, i ta se rozhodně ŘADÍ DO OBJEVŮ ROKU 2021. Protože je to čistící, exfoliační naprosto parádní produkt, který mé pleti sedí, rozumí si s ní a naprosto jsem si ji zamilovala. A to díky kolegyni, milé Aďce ze Slovenska. Jistě masku ode mne znáte, takže také víte, že se bohužel v našem Lidlu nedá sehnat. ANO - ROZHODNĚ DOPORUČUJI. 

Balea Men Fresh pleťový peeling jsem objevila zcela náhodou, také vlastně v loňském roce a byl moc fajn. Určitě bych ho sama za sebe mohla pro řádné čištění a exfoliaci doporučit a také plánuji, že si jej pořídím znovu. ANO - doporučuji. 


Balea - růžová gelovitá pěna na holení je klasika, kterou mohu vřele doporučit. Dělá co má, je cenově dostupná a k pokožce šetrná. 
Balea - toto je letní limitka, která nebyla špatná, jen tělová emulze mi příliš nestačila, ale sprchový gel byl MOC PRIMA. Limitkám nedokáži odolat, ať je to letní, jarní či třeba vánoční. 


Balea - suchý šampon s vůní bavlny JE VELMI POVEDENÝ PRODUKT, který dělá co má, na nic si nehraje a mým potřebám plně vyhovuje. Rozhodně si jej pořídím znovu. 

Donto dent - ústní voda Sensitive je mou oblíbenou, kterou kupuji stále dokola. 

Chloé - je vůně, kterou znám, kolegyně nekupuje prakticky žádnou jinou, kdysi moje neteř měla tuto vůni oblíbenou. Mne příliš nenadchla, není to můj styl, něco mi tam chybí a naopak něco mému nosu nelahodivého přebývá, však jsem jí ze sebe cítila celý den, to je velké, velké pozitivum a také překvapení. Vůni si neplánuji pořídit a omlouvám se, že nedokáži lépe popsat, její vůni. 


L-Arginine je doplněk stravy, který beru na rozšíření cév, aby se mi tolik neodkrvovaly v chladu či náhlých teplotních změnách prsty. Objednali jsme jej z USA spíš tak na zkoušku, jestli má smysl, něco takového brát. Nevím, nejsem si zcela jistá, jestli tabletky fungují, ale mám již druhé balení, protože obtíže s odkrvováním jsou velmi, ale velmi nepříjemné, nevzhledné a také bolestivé. (jen tak pro zajímavost, prý mé obtíže jsou psychosomatické, alespoň takový verdikt zazněl z úst lékařky, u které jsem byla na cévním vyšetření na jaře loňského roku, jakmile zjistila, že beru antidepresiva, měla jasno..., neuvěřitelné, jak i dnes mají dokonce lékaři předsudky, vždyť je to naprosto absurdní, no nic, to jen taková má ne příliš pozitivní zkušenost s lékařem, prý odborníkem). 


Melatonin - na spaní, jak jsem zjistila, bere celá řada lidí okolo mne (např. můj táta, švagrová, neteř, kamarádi z AA). Co k tomu dodat, nenávykový podpůrný produkt k lepšímu spánku. Kupuje variantu 5mg. JSEM S NÍM SPOKOJENÁ A POŘIZUJI PRAVIDELNĚ. 

Iontový nápoj v příchuti manga jsme vypili přijde mi hrozně rychle. Byl fajn, nebyla to asi nejlepší příchuť, co jsem kdy zkoušela - pila, ale POŘÍDILA BYCH ZNOVU. 


No a jako již tradičně zde nesmí chybět vosk YC. Dokonce se mi daří, snad poslední rok držet spotřebu, čili jeden vosk mi krásně vydrží celý měsíc. Vosk s vůní jablečného cideru voněl hlavně M., jako cukrová vata, nebo jako nějaká cukrátka. Byl příjemný. Vosky pravidelně střídám a snažím se i tak nějak tématicky. 


Toť vše, jsme u konce mých prosincových spotřebovanců. 

Možná, že bych si mohla dát nějaké předsevzetí, že do příštího roku zpracuji tu zmíněnou roční statistiku, ale raději nic neslibuji. 

A co jsi koncem roku spotřebovala Ty? ☺


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Eriko, já už mám článek o spotřebě na blogu, myslím, že už jsi četla :). Taky tyhle články ráda čtu, o něco méně ráda píšu, protože to znamená přebrání všech odložených prázdných obalů. Statistika by se asi dala udělat z pravidelných měsíčních článků, ale nevím, jestli do toho mám chuť a halvně na to nemám moc časový prostor.
    Na odkrvování prstů jsem trpěla taky - přesně jak píšeš, je to docela nepříjemné. Mě to nějak přešlo věkem. Mně doktor tvrdil, že je to v podstatě stresová reakce rukou na chlad (a nízký tlak, který jsem měla, tomu ještě napomáhal).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, jj viděla jsem Tvůj článek. ☺♥ Snad odkrvování bude jen lepší a lepší, budu tomu věřit. Měj krásný den. pa E. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, s makeupem od Rimmel mám zkušenost, bohužel mi stihnul projít dřív než jsem ho dodělala a stejně na jaře dopadne Maybeline Superstay. Poslední dobou už se moc prostě nemaluju a i dva makeupy doma jsou pro mě nespotřebovatelné v roční lhůtě. Essence řasenky mě nikdy neučarovaly, no mamka si kdysi tyhle Lash Princessky kupovala. Pěnu mám zrovna ve sprše a řekla bych, že oproti té, co jsem měla před lety je to nebe a dudy, až spotřebuju gely co tu mám budu už ais kupovat jenom levnější pěny. Suchý šampon taky budu mít ve Spotřebovánu měla jsem kokosový a smrad hroznej, ale oproti Batiste mi přijde, že nedělal takové bílé fleky jestli je to možné? Ohledně svíček x vosků mám teď dilema právě zda vosky nebo svíčky, spoustu lidí říká, že YC má lepší vosky než svíčky a taky přeci jen to finančně je úplně jinde.

    Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, já mám nyní super make-up od Catrice, jsem s ním velmi spokojená. Jinak ano, mám asi raději vosky YC, protože lépe a déle vydrží nežli svíčky. ☺ Měj krásné, slunné odpoledne.

      Vymazat
  3. The Ordinary bylo tak dobré?

    Já od nich mám pár kousků taky a přijde mi, že nic moc nedělají... :(

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Elo, ano, mě tyto dva produkty, vlastně všechny produkty, co jsem zatím od The Ordinary vyzkoušela a používám mi VELMI VYHOVUJÍ. Moji pleť projasnily, prozářily, dodaly potřebnou hydrataci a vyhladily. Nejvíce si toho všimla moje švagrová u vrásek na čele a to je ten nejlepší "kritik". Retinolové a Hyaluronové sérum mám již podruhé! Za mne velké, velké lonské překvapení. Vřele doporučuji. : )) Krásný den přeji. : ))

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...