pátek 11. února 2022

#MiniRecenze Mix No. XXVlII.

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pátek, a vítám Tě u dnešního článku s mými tipy na moc prima produkty. Dneska tady máme zástupce pleťové kosmetiky a potom tělové. Oboje běžně k dostání v drogerii.



Začnu leťovou maskou NIVEA BYE BYE Dry Skin. 
Tuto masku jsem měla v adventním kalendáři. 
Je to hrémová hydratační maska v balení dvou praktických sáčků, které je mé velmi oblíbené. 
Obal je pěkný, růžovo býlí o jeden sáček obsanuje 7,5 ml produktu, který mi vystačil naprosto přesně na dvě použití, čili celé balení jsem si užívala 4x. 


Maska je to hydratační s obsahem mandlového oleje. Však když jsem ji v adventním kalendáři uviděla, tak růžovo bílá barva ve mne evokovala produkt, který bude buť to vonět po růžích, nebo obsahovat, nějaký její rextrakt. Ale není tomu tak, za čož jsem ráda, protože já vůni růží nemusím, zvláště pak ne v kosmetice. 


Nivea masky nemám příliš ozkoušené, naposledy jsem měla nějakou detoxikační, která nebyla špatná. Tato je světle krémové - bílé barvy, hutnější a lehce i mastnější konzistence, ale do mé pleti se rychle vstřebala. Necháala jsem působit doporučených cca 10 minutek, poté jsem klasicky smyla. 

Poté nanesu běžnou skincare. 

Celkově masku hodnotím jako příjemou, nedráždivou a pocit relaxu a pohody jsem si s ní užila velmi pěkně. Jak říkám, do mé pleti se vstřebala a nezamastila. Pokožka byla jemnéjší, takže za mne DOBRÝ PRODUKT, který bych si výhledově mohla pořídit znov. 


Pokud ledáš hydratační masku v krémové konzistence, tak toto MOHU DOPORUČIT. 


Alverde tělový krém z limitoané vánoční-zimní edice. To bych nebyla já, kdybych si nějaké limitky nevšimla. Ale je pravdou, že kosmetiku Alverde příliš ozkoušenou nemám, ale častěji po ni koukám, když brouzdám DMkem. 

Je to tedy tělový krém, nikoli emulze. K mému překvapení, je středně hutné konzistence, bílé barvy a moc příjemné vůně, řekla bych koření. 

Do pokožky se dobře a rychle vstřábává, nezanechává žádný bílý či mastný film. Pokožka je poté příjemně jemná, hladká a vyživená. 


Vykazuje i velmi slušnou míru hydratace. Vůně je lehce kořeněná, ale nijak výrazná, mne příjemná. 
Ale nejvíce mne baví, jak balení, které je prostě kráné, ale potom vysoká míra hydratace, kterou obzvláště v tomto období potřebuji. 


Alverde - Tělový krém ze zimní edice JE NAROSTO SKVĚLÝM PRODUKTEM. Jelikož krásně hydratuje, rychle se vstřebává, nezanechává žádný mastný film na pokožce a posledním benefitem je prima vůně. 

Tedy oba produkty, jsou hydratační a s OBĚMA JSEM SPOKOJENÁ, ráda po nich sahám, jelikož mi dělají dobrou službu. 

A jakou zimní kosmetiku máš oblíbenou Ty? 
A co máš dnes či na víkend v plánu? ☺

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, masku mám zrovna doma v šuplíku jako úplně poslední masku, co mám doma kromě jílové od Avonu, co je v tubičce. Už jsem jí kdysi měla a já prostě medové věci totálně miluju, navíc je skvělá na suchou pleť takto v zimě, asi jí dneska vytáhnu. Dneska mám v plánu po práci vyzvednout Oriflame, ten pak doma setřídit, dát si pořádnou dlouhou sprchu a pak se asi staví mamka pro Oriflame a balíček, co jí dneska přišel. Jinak mám v plánu během víkend asi akorát převléct postel a odpočívat, jsem taková dost zdecimovaná poslední dobou, v práci tomu říkáme putovní únava :-D každej den je přejetý někdo jiný.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá moje, odpočinek, dobré jídlo, teplo a relax je přesně to, co nyní potřebujeme a co si řádně zasloužíte. 😇👍👌

    OdpovědětVymazat
  3. Eriko, obě recenze zní dobře. Jen tedy musím říci, že nemám ráda, když v těch pytlíčkových maskách je víc než na jedno použití - ty načnuté sáčky se blbě skladují. To už pak raději tubu na víc použití. Já nám aktuálně načnutý zimní balzám na ruce s arnikou od YR a zimní kondicionér od Schwarzkopf.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, plně chápu, je lepší mít produkt uzavřený, zatím se mi nestalo, aby se produktu něco stalo. Krásný víkend přeji. ☺ Ano, oba produkty jsou - byly skvělé, hydratační a pro toto období ideální. ☺☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....