neděle 13. února 2022

#RandomShopping No. 6

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli, a vítám Tě u dalších nákupů.


Druhý set hnníčků z Lidlu za nasbírané bodíky. Varinata nazvaná NA DOMA se mne líbí víc. 
Praktické, čisté a z kvalitního porcelánu. Co více si přát, už jen dobrou snídani k tomu, třebas. 

Dárečky k časopisům, to já můžu, to mám ráda, ale málo kdy si jich všimnu. Za poslední půl rok prakticky jen nyní a to bylo takové nárazové. 
Řasenky od Benefitu jsou super, miniatura se hodí, mám vyzkoušené, takže když jsem viděla, že v HP Bazar je Bed gal bang řasenka, časopis za 120,- Kč musel být můj. 


Sportovní sluchátaka z Action. Zcela neplánovaná akce, dokonce rychlo akce. M. mi pro ně zašel tady v Třebíči, jelikož mi ty moje vypadly na silnici u Lidlu a zrovna jelo auto.

No a bylo posluchátkách. Stála jsem tam doslova, jak opařená, nešťasná a naštvaná. 


Potřebovala jsem jít samozřejmě běhat, tak proto jsme narychlo vybraly tyto. Jsou přímo na sport s takovým uchycením ze shora. Stály 310,- Kč a běželo se mi s nimi dobře. 


Košíček Klementinek s lístky, jsem pořídila přímo na Štědrý den v Lidlu. Byly dobré, ale chtěly rychle sníst, co jsme také udělali. 

Na tak roztomilé kapesníčky vždy narazí jen M., já je nikdy v DMku neseženu, takže díky tomu, že kupuje mega balení, tak mu na ně chodím. 

Svíčky, Antitabac a Santalové dřeve ve dvojím provedení. 


Gelové propisky - gelová pera z Japonska značky Sarasa - vintage stylu, si M. objednal. 


Je to prý nějaká speciální edice, kdy barva obalu koresponduje s náplní. Já jsem si vybrala tu prostřední - zeleno-modrou, no spíš do zelena. 


Po celkem delší době a zvláště pak po víkendu se hodilo kefírové mléko z Valašska, já mám ráda to ochucené a spíš preferuji meruňku. Koupeno v místní sášmoce v Třebíci za 10,- Kč. 


Moje milované Lentilky s vánočním motivem, krabičkou, ty jsem nikde jinde snad neviděla. 


Tafkt, potřebovala jsem lak na vylasy, jen tak na úprav umého drdolu s donnutem, no tady v Třebíči jsem si random pořídila tento Ultra Pure Strong č. 4. Zafixuje, celkem pěkně voní a nebyl drahý. Lak na vlasy prakticky používám jen na zaficování právě mého drdolu s donnutem, jinak vůbec. 


Ale co jsem u M. objevila je tato vůně. Která je autenticky pařížská, silná, výraná, pižmová 


Je to vůně, která se prodávala v devadesátých létech, podařilo se mi ji najít pouze na Amazonu či EbayAudace Paris. Vůně je to úžasná až úchvatná, naprosto jsem se do ni zamilovala a dost možná, že si ji i objednám, protože jsem zjistila že mi velmi, ale velmi sedí!!!



A M. nové botky. Je to pro nás zcela nová - neznámá značka, ale v testu odpruženosti a hodnocení běžeckých bot, co do kvality vyšly snad druhé nejlepší. 

Proto M. neváhal a objednal si je dárkem k Vánocům na eObuvi. 


Jsou zařazeny v sekci sneakersy - běžecká obuv TOP RUN

Pokud se M. osvědčí a mne vydrží běhání, možná že bych o nějakých nových s hrubším vzorkem podrážky zauvažovala. 

Přeci jenom, investice do obuvi se mi vždy vyplatila, jak já říkám, nožky nás nosí celý den, celý život, tak je dobré se o ně s něhou a péčí starat. :-)

Není to žádná levná záležitost, co si budeme povídat, ale hlavní je, aby botky sloužily. 

A tímto bych ukončila dnešní článek s mými posledními nákupy a budu ráda, když se se mnou podělíš o své úlovky. 😇

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



6 komentářů:

  1. Eriko, s lentilkami jsi mi udělala chuťě - už jsem je dlouho neměla (a dřív jsem na nich docela ujížděla). Na dárek v časopise jsem nenarazila už ani nepamatuju (ale já časopisy moc nekupuju).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, já právě obdivuji např. u Hani, kolik dárečků z časopisů, ale prima dárků sežene. Já poslední dobou viděla v trafice jen Fa dárky, které mne neberou vůbec. Ale Benefit řasenky za to stojí, jsou parádní, třeba i v nějakých setech se mi osvědčily. Měj krásnou neděli, slunko láká přímo ven. ☺☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, já jsem přesně takový ten odmítač bodíků, ale pamatuju si jak jako malá jsem sbírala body z Aquily a měla jsem vždycky spoustu věc z těch programů. Snad sluchátka budou dobře sloužit i hrát, to by mě zajímalo, jak a jak dlouho jim to vydrží v této cenové kategorii. Já bojuju s Philips i Lamaxem a to jsou oboje už okolo 1000 Kč se zrněním a vůbec nevím čím to je. Tenhle kefír jsem si kupovala kdysi na škole, k tomu dva rohlíky nebo housky a svačina byla na světě a i teďka mám tuhle značku moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje Milá, tak to prosím za tip na sluchátka, budu jen ráda. Ty od Alzy nebyly vůbec špatné, jen mi hold spadly pod to auto. Tyto zatím hrají, fungují, takže spokojenost, uvidíme. Snad vydrží. Přeji krásné dny. ☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    lentilky mám taky moc ráda, úplně jsi mi na ně udělala chuť. taky si budu muset koupit nějaké nové tenisky, ale jen na obyčejnou chůzi. Ty moje stávající mi moc nevyhovují a ty předtím mě opustily naprosto bez rozloučení:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, tenisky, jako plátěnky mám taky moc ráda, přes léto prakticky, když mohu nenosím nic jiného, nejlépe bíle, ovšem jak je pořád peru, tak to na nich bývá bohužel znát.... Určitě nějaké prima a vyhovující pořídíš. Pěkný den měj!! ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...