středa 16. února 2022

Oblíbenci za měsíc ❄ Leden - Januar 2022

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný dnešní den a vítám Tě u dnešního článku s oblíbenými produkty za první letošní měsíc.


Výrazná a přitom lehká rtěnka od Essence v odstinu 107 Semi Shine, mi dělala společnost, při každém líčení. 
Velmi dobře se nosí,  jelikož je příjemné krémové konzistence, čili nevysušuje a má i slušnou výdrž. Cenově velmi dostupná a řekla bych i, že je ve stálé nabídce. 


Za mne rozhodne produkt, který stojí za povšimnutí. Essence rtěnky umí. Nebo jaká je tvá zkušenost s rtěnkami z drogérie, která je Tvá nejoblíbenější??


Krém na ruce a balzámek na rty jsou dalšími nezbytnostmi, které jednak stále nosím při sobě a aplikuji několikrát denně. 


Balzám na rty značky Douglas mám již podruhé, respektive lépe řečeno druhou variantu. Má pěkné papírové a balení, kdy uvnitř se ukrývá tyčinka s vysokou mírou hydratační schopnosti. Douglas produkty jsou mými oblíbenými a tuto tyčinku jsem objevila díky Kriss, která mi balzámek loni darovala. 

Loccitane - za mne rozhodně NEJLEPŠÍ KRÉMY NA RUCE EVER. Varianta, která mne nejvíce vyhovuje je rozhodně s Ureou, tato 25% varianta je velmi, velmi výživná a hutná. Krásně a rychle se vstřebává, no a báječně zjemní a vyživí mé ruce. Vyšší cena mne neodrazuje, vždy si k nim nějak cestu najdu. 


Make-up je nedílnou součástí mé líčící se rutiny. Tento vysoce krycí a hydratační od Catrice True Skin jsem si oblíbila hned po prvním použití. Jen bych ocenila, kdyby rozšířili svou škálu odstínů, protože varianta na fotce je na mne příliš světlá a o stupeň tmavší, je příliš oranžová, takže make-up jsem se naučila míchat. 

Na make-up bude samostatná recenze. 


Bez čaje bych si prakticky žádný den ani neuměla představit, piji ho prakticky nonstop, ať je léto či zima. No ale nyní jsem si dopřávala výtečný čaj, připravený s láskou a precizností M. sobě vlastní z jeho nového samovaru značky Mulex, který dostal k Vánocům. 


Nemohu nezmínit asi největšího "miláčka" a tím je MŮJ NOVÝ SMARTPHONE SAMSUNG GALAXY A52s 5G, který jsem našla pod stromečkem. 


Na Samsung jsem již byla zvyklá, takže jsem velmi, ale velmi ocenila, že se prakticky všechny aplikace lusknutím prstu přetáhly ze zánovního, do nového. Velmi praktické, velká úspora času, energie a nervů, protože kdo si má pamatovat tolik různorodých hesel a přihlašovacích jmen. 


Mobil má skvělý foťák, to byl vlastně hlavní parametr mobilu, který jsem měla. Fotí parádně, zoomování, úprava fotek, je rychlejší, baterka vydrží celou věčnost. No je zkrátka báječný. 


Svíčky, svíčkami se obklopuji ráda a nejčastěji používám čajové do aromalampičky, kde rozpouštím vosky YC. 


Ovoce - nejvíce kg. a kusů jsem snědla mandarinek či klementinek, které jsou také na fotce.

Sluchátka, další nezbytnost, hlavně tedy na běhání a tyto jsou také určeny primárně na sport. Mají takový ten pacičkovitý systém, kdy máte ukotveny za uchem, aby lépe držely. Tyto jsou zcela obyčejné, z Action za tři stovky. Byla to neplánovaná koupě, jelikož se mi ty z Alzy rozbily, přejelo mi je auto a já potřebovala jít běhat a bez hudby, to by nešlo. 


Od elektroniky jsem zpět u kosmetiky. Řasenka Bad gal Bang od Benefitu je skvělá. Mě tedy udělá krásné, dlouhatanánské řasy, neobtiskává se, dobře drží a lze ji snadno odlíčit. Naposledy jsem si ji pořizovala hned 2x za sebou v miniatuře, kdy byla dárkem k časopisu Bazar. 


Alverde a jejich tělový krém ze zimní limitky je velmi, ale velmi příjemným a voňavým produktem. Byl v sadě, kterou jsem pořídila před Vánocemi, ale věřím, že se ještě bude dát sehnat. 


No a když si dělám čaj sama, tak do větší konvičky a doma ho popíjím z tohoto krásného porcelánového hrnku značky Thun, který jsme pořídili v Lidlu za nasbírané body. 



Tak to by byly mí lednoví oblíbenci, bez kterých bych se prakticky neobešla, nebo jen velmi nerada. 

A co tobě dělalo radost v minulém měsíci? 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



10 komentářů:

  1. Eriko, tak nejlíp z tvých oblíbenců znám mandarinky :D. A samozřejmě taky piju hektolitry čaje (u mne teď vedou černé od Richarda - samozřejmě sáčkové).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáno a pěkný dnešní den přeji, jj čaje já piju prakticky v průběhu celého roku. Na tvé nové články se chystám ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, moje oblíbené krmení je teďka Ibalgin, od začátku roku jsem úplně rozbitá no možná bych to za ty mandarinky měla obměnit, ale já na ně nemám čuch na ty co budou akorát sladkokyselý :-D Čaj teď piju Ahmad tea Earl Grey a nebo zelený, ale za boha si nevzpomenu jak se jmenuje - máme je v práci. Doma už po čaji sahám málokdy a tam mám teda Loydy ovocné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, to mě mrzí, přeji, abys byla zase fit a méně lbalginu potřebovala 💪👍😇

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    už som to písala, že sa mi páči váš samovar, je skvelý. A ten rúž a maskara tiež :-)
    A mandarinky milujem, ale nie klementínky, tie mi nechutia. A čaje pijem niekoľko do dňa.
    Pááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďka, řasenka je moc fajn, už mám nekolikatou. Zrovna ráno jsem si v Lidlu koupila další ovoce. Krásný večer přeji. 🤗👍😇

      Vymazat
  4. Hrníček z Lídlu je krásný! Taky jsem po něm pokukovala, bohužel tam nechodíme tak často nakupovat a já nestihla nasbírat body :) Já jsem taky čajová a klidně si jich za den udělám 5 :D Ráno většinou bylinkové, k večeru už ovocné :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já piji čaj tak, že si v práci nebo i doma připravím dle nálady a chuti konvici a tu postupně vypiji, někdy i víc. Kávu mám samozřejmě taky. ☺ Hrníčky jsou super, zvládnou i krásně myčku. Nebýt M., tak rozhodně žádné body nesčítám. Prima víkend přeji. ☺♥

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    co se týče jídla, mým největším oblíbencem je sýr na pánev od Madety, mám ho několikrát týdně, úplně ho miluji. Rtěnky od Essence mám taky ráda, jinak mi hodně vyhovuje Avon, Maybelline nebo Loreal. Myslím si, že naše drogérie nabízí dost dobrých rtěnek, nechci za ni dávat několik set, je to podle mě zbytečné. To si raději připlatím za péči.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, na sýr od Madety jsem v Lidlu koukala, takže nyní vím, že ho můžu ♥ vyzkoušet. Krásný den moje milá!!

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...