pátek 18. února 2022

#Recenze - The Ordinary Kit II. část - Hyaluronic Acid 2% + B5


AHOJ,AHOJ, 

přeji krásný PÁTEK, konečně je tady konec tohoto pro mne alespoň šíleného pracovního kolotoče.  Vítám Tě u dnešního článku, kde budu pokračovat v krátké recenzi mého The Ordinery super kitu. 
Kit jsem pořídila na začátku listopadu za báječnou cenu cca 600,- Kč v kamenné prodejně v Palladiu. Ale je stále k dostání i jinde, co jsem se koukala. 


Jako druhý produkt tady máme HYALURONIC ACID 2% + B5 sérum, které nanáším pravidelně na vyčištěnou pleť ráno, jako podklad pro pleťový krém s SPF. 


Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí naší pleti - pokožky, tímto ji jen doplníme a díky její schopnosti vázat na sebe vodu, dokáže pleť vypnout, vyhladit a celkově udělat jemnější a hezcí. 


Jak říkám, nanesu ráno pod krém, poté se až líčím a líčení a pokožka vypadá zdravěji a méně povadle. Již po cca týdenním používám byl rozdíl znatelný tak, že jsem ho i já nevšímavka zaregistrovala. 
TAkže za mne VELKÁ, VELKÁ SPOKOJENOST. 


Balení je klasické, skleněné, lékárenského vzhledu s praktickým a plně funkčním kapátkem. 
Tekutina je čirá, bez parfemace. Má konzistenci prostě séra, které se ovšem velmi dobře nanáší a rychle do pleti vstřebává. 

Sérum je na pleti prakticky nepoznatelné, jak dobře splyne s pletí. Čili nedráždí ji, neulepí, neucpává póry a nedělá neprodyšnou masku, naopak, je to lehká záležitost, která mi dělá velkou službu. 


I proto mám již doma koupené nové balení, jelikož jsem s tímto produktem NADMÍRU spokojená a díky lepší informovanosti o produktech tohoto sortimentu jsou i na prodejnách Sephory schopni dobře rozpoznat potřeby pleti a doporučit péči. Mě se to stalo 2x, ovšem nejvíce spokojená jsem odcházela ze Sephory na Hlavním nádraží v Praze. Kam Vám doporučuji rozhodně zajít, budete-li v centru. 


Za mne je to NYNÍ NAPROSTO NEPOSTRADATELNÝ PRODUKT NA DENNÍ PÉČI. 

A co Ty a značka The Ordinary, jaká je Tvá zkušenost, nebo co bys ráda vyzkoušela?


Produkty této značku používám prakticky již rok a co produkt, to originál a za mne JEN A JEN SPOKOJENOST. 


Určitě mám v plánu vyzkoušet ještě nějaké další produkty, docela mne láká kofeinové sérum - vodička na podporu růstu vlasů, co vychválila tolik Ájo. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



7 komentářů:

  1. Eri,
    zaujímavá recenzia na produkt, ktorý nepoznám :-)
    Ale asi to nebude na môj typ pleti, ja mám zmiešanú/mastnú pleť. Asi si ale naštudujem ďalšie produkty, podobná starostlivosť by sa mi už zišla, vzhľadom na vek :-)))
    Maj sa pekne a uži si víkend!Pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, určitě se podívej, mě prostě produkty oslovily a sedí mi. Ještě chci dokoupit vitamin C , protože moje pleť to potřebuje. Krásný víkend přeji. 😉😉

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, ja som mala to serum pod oci - Caffeine Solution a absolutne nic to nerobilo. Som to ani nespotrebovala do konca, pouzivala som to bez efektu niekolko mesiacov.

    Ale u mna funguje pod oci velmi malo produktov, nefungovalo ani serum Estee Lauder - Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, ktore stoji 10 x tolko.

    Viem ze vela ludom the Ordinary sedi, ja mam este ten Zinc neviem co dalej, ale zatial som nevyskusala.

    OdpovědětVymazat
  3. Eriko, já tuhle značku znám myslím jen díky tobě, ale nikdy jsem od ni nic neměla.
    Pěkný víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo za sebe doporučuji. Krásný víkend i Tobě. ☺♥

      Vymazat
  4. Já jsem si od této značky zamilovala hydratační krém, protože neucpává póry, krásně se vstřebává a vůbec pleť nemastí, takže se skvěle hodí i pod makeup. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, krém jsem ještě nezkoušela, děkuji za tip. Já sice potřebuji vyšší míru hydrataci a hutnější krémy či konzistence mi vůbec nevadí, ba naopak. Pěkný večer přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...