pondělí 14. února 2022

#RandomShopping No. 7

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné pondělí a vítám Tě u dnešního článku. Dnes mám takto po ránu dobrou náladu, tak nad mi elán a dobré rozpoložení vydrží. Proto přináším další nákupy... ☺

Začala bych asi objednávkou čajů, které M. udělal. Jak on rád říká, "nedostatkem zásoby čajů" rozhodně netrpíme. M. nejčastěji pije černý, nebo různé varianty s mátou např. a jeho příprava je velmi profesionální až to připomíná "alchymii". 


Samozřejmě využívá na to svůj nový samovar a na lehčí varianty, jako např. pro mne, tak připravujeme čaj do konvice v překapávači, který máme vyhrazený právě na čaj. Mne chutná např. tento turecký černý, nebo klasický Ahmad Tea Special Blend. Všechno jsou to sypané verze čajů. 


Marocký mátový čaj. Koupeno v obchodě s orientálním zbožím, které má kamennou pobočku v Lidické ulici na Smíchově, kde např. kupujeme i kardamonové kafe. 



Samovar Mulex, nejpoužívanější spotřebič u nás doma. 👌


M. si ho přál, tak mu ho Jéžíšek přinesl...., objednal, i když komunikace a objednání samotné vč. dodání, nebylo vůbec snadné. 


Však samotný samovar slouží dobře, vypadá pěkně, je z kvalitního materiálu a doufám, že i dlouho vydrží. 



A toto Jsou spíš takové rychlé dárky. Něco k narozeninám, na návštěvu kam jsme byli s M. Pozvání...
Něco sladkého, pro paní domu. Lindt bonbonky a malinové Truffles. 
...slaná verze pro kamaráda, co měl narozky, tvrdý salámek Křemešník patřil v dětství mezi mé velmi oblíbené a kupovali jsme ho převážně na Vánoce či různé oslavy, proto jsem volila tuto variantu, ať už jej vyrábí kdokoli, mne na tom nesejde...
...pro velký úspěch další Lindt...
Ještě  další dárek, který jsem dostala (pořízeno na e-shopu Pilulka,cz), nebo lépe řečeno si mohla vybrat tuto zásobu super Maybelline řasenek...
... z toho jednu voděodolnou verzi 
A rovnou tři, ve výhodné sadě Článcích Volume Express ... těším se na ně, až je vyzkouším, jelikož tyto varianty jsem zatím nezkoušela. 
A toto je dárek pro mne od Jitřenky a musím říct, že se naprosto trefila. 

Dostala jsem tedy  EDT od jaké si polské značky, vyrábějící napodobeniny pařížských parfému, ale skvělé. Viz odkaz zde. Jsem velmi mile překvapená, jak vzhledem a jednoduchostí flakonu, tak samozřejmě samotnou vůní. 
Jitřa mne naprosto odhadla, když mi vzala variantu YSL Black Ophium, kdy mi originál dochází. : )
No a mne by zajímalo, jaké čaje, jaké nápoje jsou nyní Tvými best a jaké vůně preferuješ v tomto chladném - zimním období?
☺♥



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




6 komentářů:

  1. Eriko, vy tedy nakupujete čaj fakt ve velkém. Ono je fakt, že každý správný čajař kupuje čaj sypaný - pokud tedy nesbírá čajové přebaly jako já. Pak skončí u "pytlíkáčů" :). Zrovna zítra si jdu pro další... Pralinky Lindor už jsem neměla hodně dlouho, ale mléčné by na mne možná bylo dost sladké. A navíc mám teď nějaké nečokoládové období (bodejť by ne, když jsem nedávno během týdne zlikvidovala krabičku čokoládek Merci, co mi pře Vánoci přinesl kamarád), i když se bojím, že mi to dlouho nevydrží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stano, právě jsi mi připomněla Pue-rh , že si chci pořídit, nějak mi zachutnal. 😇✊️ děkuji a přeji krásný den.

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, moc hezké převážně čajové úlovky. To by mě zajímalo jaká je ta vůně, já bych si chtěla koupit někde vůni inspirovanou Dior J´Adore, nechce se mi dávat dvojku za originál. Dřív jsem si brala Alienku na krásných vůních, ale ty poislední dvě už nebyly žádný šlágr, balení se olupovalo no nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, vůně je to příjemná, asi nejlépe bych ji přirovnala k B. Ophium YSL. Do kabelky naprosto dostačující 😇👌

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    pěkné nákupy, jsem zvědavá, co budeš říkat na ty řasenky:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, na to, že jsou to ty méně známé varianty od Maybelline, tak jsou super!!! ☺☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...