neděle 20. února 2022

#RandomShopping No. 8


AHOJ,AHOJ,

A PĚKNOU NEDĚLI PŘEJI. ☺ Co táte dnes v plánu?? Já jít konečně si zaběhat, snad se mi to povede a vykopu se a nebude mi v tom bránit orkán ani déšť. .... 
Tedy dnes tady máme Shopping Time v pořadí již osmý. A začala bych asi tímto asijským kořením, které jsem viděla vychvalovat Hell a Marianu na YTB, tak jsem se po něm podívala v jedné místní večerce, no a hle oni ho tam měli. 
 Uvidím, jaký je to poklad.

Neodolala jsem a pořídila si v DMku tyto tělová másla značky Alverde z limitované edice a k tomu s 30% slevou. 
Ani ne tak pro sebe jsem je brala, ale věděla jsem dopředu, že dvě podaruji a jedno si nechám. 

Tělová másla Alverde jsem již v jedné limitce měla a byly super. Set je složen z vůně mé milované LEVANDULE, potom FÍKU a nakonec POMERANČE.

Hroznový cukr jsem spíš vzala jen tak do zásoby, když jsem měla "dlouhou" chvíli ve frontě u pokladny, jelikož se mi velmi osvědčil a mám ho snad v každé kapsičce a tašce. 
Bio snídanové špaldové vafle ani nevím proč jsem vzala, asi na ozkoušení. Nejsou špatné, ale pro mne příliš nevýrazné a asi mi víc chutnají ty méně zdravé z Lidlu či Penny. 
Masku na vlasy jsem si chtěla tak jako tak pořídit, ale když jsem viděla, že Loreal Elseve Full Resist Power Mask pro poškozené vlasy je za poloviční cenu, nebylo co řešit. Dost možná, že si zajdu ještě pro jedno balení. 
Toto je dárek od souseda, který byl pracovně v Paříži a přivezl tento set podtácků. Pylones a kočičí set = nebo taková skládačka, dalo by se říct. 

Když bolest zubů nechce, a nechce ustoupit, je potřeba se trochu "namazat" a utlumit bolestivý zubní kanálek, když moje paní zubařka má hold dovolenou. 


Byl to krušný týden, hlavně tedy ty noci, kdy jsem na střídačku ledovala mraženou zeleninou a chvílemi myslela, že si snad ten zub vytrhnu. 


Monster energy drink Punch v růžové variantě pojmenované po mořské vlně pipeline mi velmi, ale velmi zachutnal. Bohužel, jednak je to návykové, tuze nezdravé a také celkem dost drahé. Ale zatím jsem měla jen dvě balení a budu se snažit to příliš nezvyšovat. Co takhle si povolit jedno půllitrové balení týdně....hmmm : ))

Rozhodně lepší nákup, investice než-li energy drink. Hroznové víno a klementinky, vše od Vietnamců, tudíž opravdu skvělá kvalita, ale také si člověk připlatí. Njn. 



Sušenky, to je moje, po čokoládě - respektive Lentilkách je toto má nejoblíbenější sladkost. Zvláště pak, když narazím na perníčkové, zázvorové či skořicové. Tyto jsou z Lidlu a moc mi chutnají. 


Na tuto drobnost z DMka mě navedla Lucka ve svém vlogmasu a já to hned druhý den pořídila našim kočičím princeznám. 


Dva malé textilní sáčky Šanty - Kozlíku vyjde na cca 85,- Kč a tolik radost to udělá. Naše milá Bastet se po tom vrhla, hrála si s tím a potom celý den prakticky prospala. 


Šťastná to kočka, nadšená princezna Bastet. 😻
Hrála si s tím prakticky celé dopoledne a odpoledne strávila v peřinách, kdy spokojeně chrněla. 


A to by pro tentokrát myslím že stačilo, si myslím. Další věci, co jsem si pořídila tak nějak průběžně bude v následujícím článku. ☺♥


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


10 komentářů:

  1. Dnes nějaké dompráce a naordinovaný odpočinek))) masku na vlasy jsem měla a byla jsem s ní spokojená. Měj hezkou neděli!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, taky bych měla a i chtěla uklízet, jenže bohužel se mi opakuje silný down stav, ani běhat nejdu, je to poslední dobou velká bída. Masku na vlasy jsem již začala používat a je vážně dobrá. Ovšem zítra se těším ke kadeřnici. ☺♥ Krásnou neděli a úspěšný start do nového týdne. ♥♥

      Vymazat
  2. Eriko, maska na vlasy vypadá na dobrý kup. Na másla Alverde jsem koukala, když jsem procházela zlevněné sady, ale odolala jsem - mám doma mazadel ještě docela dost a navíc stejně preferuju tělová mléka. Na mne leze nějaká viróza, tak asi dnešek strávím doma...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, tak přeji ať se brzy cítíš lépe a jsi plná energie. ☺♥ Já jsem taky dnes zalezlá doma, nějak nemůžu nic, k ničemu se dostat, není energie, nálada ani síla. Ani spát mi nejde. Maska je super, vlasy jdou krásně rozčesat a moc příjemně voní. Za mne super hair produkt. Krásnou neděli přeji!!

      Vymazat
  3. Eriko, koukám, tedy čtu, že Tě také trápí zuby. Mne už bolí pár dní a hlava k tomu. Ale zítra jdu konečně k zubaři, tak uvidím, co se mi děje. Maska na vlasy je za dobrou cenu, ale nevím, jestli ji takto budou mít všude. Podívám se. Tělová másla neznám, jsou dobrá?
    Přeji krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dášo, přeji dobré pořízení u zubaře a at hlava přestane bolet! ☺Maska je super, vlasy krásně zjemní a jdou dobře rozčesat, jak je mám dlouhé, jde to hůř a hůř. Ano, tělové másla od Alverde mám již podruhé a jsou super, rychle se vstřebávají, dobře nanáší a krásně voní. Pěkný večer přeji a at se jen daří. ♥☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, zrovna se chystám do DM a na další nákupy, tak se zkusím podívat po těch kapsičkách se šantou, koupila bych je šelmám. Mám docela dlouhý nákupní seznam, chci do DM, Tety, Rossmannu a Kauflandu, takže dneska to budou veliké nákupy...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, tak ty kapsičky se šantou mezi tím stáhly úplně z trhu, protože jsem se je snažila min. týden koupit znovu a boudou je něčím nahrazovat. Pane jo, velký nákupní den Tě dnes čeká. ☺♥ Tak si to užij a jistě ulovíš něco moc pěkného!!

      Vymazat
  5. Ahoj Eri, mě dneska dorazil pozitivní výsledek PCR testu, takže mě čeká týden homeoffice a jinak prakticky o samě, mám v plánu zkouknout Peaky Blinders a dokoukat Lucifera :-D. Masku jsem neměla, ale měla jsem kdysi šampon a kondicionér a ty byly úplně v pohodě. Bolest zubů ti nezávidím to je řehole a od Monsteru mám ráda ten modrý Juiced s tropickou příchutí.

    Měj se krásně!
    Sabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, tak mě včera večer dorazit další negativní výsledek PCR testu, ale jsem také doma. Mrzí mě, že budeš nechtěně zavřená, přeji pokud možno co nejpříjemnější HO a brzké uzdravení. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...