úterý 29. března 2022

#MiniRecenze Mix No. XXXlll. = hair care

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý, a vítám Tě u dnešního článku s dalším pokračováním mé MiniRecenze.

Dnes to bude o další - aktuální péčí o vlasy.


Action je v Praze jen na dvou místech a přiznám se, že jsem ani v jednom z nich nebyla. Vlastně jsem zavítala jen do třebíčské pobočky, kde mi i M. vybral tuto KERATINOVOU - VYŽIVUJÍCÍ MASKU NA VLASY. 


Maska je to skvělá, má takovou gelovitou - až suflé konzistenci, která se za mne tedy celkem nevzhledně klepe, voní moc příjemně. Cítím z ní květino-sladké podtóny. 
A hází perleťový odlesk. 
M. vybral tuto, jelikož snad příliš na výběr neměli. Chtěla jsem nějakou masku vyzkoušet, plus i nějaké další vlasové produkty, ale ty momentálně neměly a mě vůně dýně opravdu nelákala. 
Balení je běžné, barevně pěkné, jen opět chybí - postrádám ochrannou folii, což prostě nechápu, že výrobce vůbec může nějaký takový produkt uvést na trh. No ale o tom třeba jindy, bohužel s takovými produkty se setkávám i v drogérii. 


Maska je v objemu 250ml - což je takové spíš menší balení a vyšla něco okolo 70-85,- Kč, takže taková průměrná drogérková cena. Ovšem - ovšem. Maska již při prvním použití si mne získala. 
Jelikož, mé vlasy za nechala jemné, hebké, skvěle se rozčesávaly a měly menší sklon se mi na jednom místě zacuchávat. ♥


Lesk vlasům dodala trochu taky, ale největší a nejlepší službu mi dělá tím, respektive udělala, jelikož jsem téměř na dně tohoto balení, které rozhodně není poslední tím, že mi šly vlasy krásně rozčesat a necuchaly se. Posílené, jemnější a příjemně voňavé byly samozřejmě taky, což je příjemný další benefit. 
Co ale musím vyzdvihnout  je to, že samotné vlasy nezatíží, stačí ji použít běžné množství. Dobře se nanáší, k vlasům snadno a rychle ulpí, jde snadno smýt! 

Čili, když MASKU z Action shrnu = VELKÉ a MILÉ PŘEKVAPENÍ, které se nezdá, nečekala bych, že tak dobrý produkt na vlasy objevím, právě v takovémto spíš fashion řetězci. ZA MNE ROZHODNĚ VELKÉ ANO, pokud máš blízko tento obchod, rozhodně jej nemíjej. ☺


Mám tady opět šampon od Kallos, který já si kupuji již celkem pravidelně, ráda a opakovaně. Možná vás vyděsí ta velikost, ale při mé spotřebě je to prakticky nezbytnost, pokud pořád nechci běhat do DMka. 


Nyní mám variantu opět v 1l balení s vůní jasmínu, kterou jsem si vybrala záměrně. 
Vůně je to velmi příjemná, ne extra výrazná, spíš jemná. Textura gelovitá, spíš řidší konzistence, což si myslím, že je i záměr, aby se produktu více spotřebovalo, ale mne se zase dobře nanáší šampon do délek, které se mi tak nějak hůř myjí a občas mám tendence na ně až zapomínat. 
Vlasy umyje, je cenově dostupný. Dobře pění a tato vůně mi více než sedí. TAKŽE ZA MNE SPOKOJENOST a rozhodně si pořídím nějaký další, až tento dopotřebuji. 

Jsou to celkem "obyčejné", běžné produkty, kdy Kallos produkty pořizuji na Alze, kdy si zboží nechávám doručit do Alzaboxu. Obojí mi vyhovuje. 


Naopak z Action je to můj první kosmetický produkt a rovnou jsem natrefila na SKVĚLÝ KOUSEK. Za mne je maska parádní a mým vlasům dělá PARÁDNÍ SLUŽBU, čili VELKÁ CHVÁLÁ a VELKÉ PŘEKVAPENÍ. 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉




4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, já kdysi od Kaloos měla multivitaminovou masku, kaviárový šampon a ještě jednu masku v menším balení. Na mě je to už strašně moc zatěžující, ale maskama třeba od Ziajy to já nepohrdnu. Vlasy mám teďka v totálně katastrofálním stavu, nechala jsem 5 cm ustříhnout, ale stejně jsou ty vlasy prostě suchý na troud a spálený z domácího barvení (ne, že by je zatím čekalo něco lepšího). Jenže moc neumím nakombinovat výživu pro konečky a odmaštění a uklidnění pro pokožku hlavy a vlasové kořínky. Mně ani absence folií nevadí, doma si vždycky očuchávám nově koupené věci a takhle to alespoň nemusím rozdělávat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, já taky nechala 15cm ustrihnout , nemilosrdně musely suché a polamane konce pryč. Tato maska vážně mile překvapila. Nyní jsem měla Elseve od Lorealu a ta zase dělala lesk a fantastický voněla. Měj krásný den. 👍☀️😉

      Vymazat
  2. Masku na vlasy jsem nikdy nezkoušela :). Dýňová vůně by mě taky nelákala :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, maska byla vážně super, neuvěřitelně mile mne překvapila. Celkově celý sortiment Action stojí za prozkoumání. ☺ Přeji krásný večer. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...