středa 30. března 2022

Oblíbenci za druhý měsíc = ÚNOR - FEBRUAR 2022 ❄🖤

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný předposlední březnový večer, a vítám Tě u mých oblíbenců za měsíc únor. (které přináším opožděně, za což se Ti velmi omlouvám). Těmito věcmi jsem se obklopovala nejčastěji a nejraději.



Tak rozhodně diář od M. ♥, s osobním věnováním. A k tomu jsem si mohla vybrat toto zelené-khaki  kuličkového gelového pero ze limitovaného setu - jak jinak než Japon - Zebra.  


Bylinkový čaj s lehkou vůní kokosu jsem pila prakticky denně, skvěle chutná, lehce sladce po kokosu, ale přitom nepotlačí chuť bylinek, které já mám velmi ráda. Super čaj, skvělý objev, který mne neskutečně baví!!!


Řasenky Maybelline prostě umí a ni tato není výjimka. Chvilku trvalo, než se dostala do své nejlepší kondice, ale stačilo se s ní dva - tři dny líčit a nabrala na intenzitě, objemu a stačí mi bohatě jedna vrstva, abych byla se svými nalíčenými řasy spokojená. 
Natočí, prodlouží a i zahustí. Nedráždí oči, jde snadno odlíčit a je velmi cenově dostupná. 


The Ordinery produkty MILUJI, používám denně, alespoň jeden z nich. Jsou to tedy všechno séra, která aplikuji pod pleťový krém, např. hyaluronové či kofeinové ráno, před líčením, pro denní nošení, pod makeup, udělá skvělou službu a viditelný efekt, pokud se bavíme o hyaluronovém séru. 
Naopak výživný olejíček aplikuji na noc, pro vydatnou hydrataci a unavenou pleť je skvělý. 


Hyaluronové sérum mám již jedno do zásoby a to samé je i u retinolového, které jsem kupovala samostatně. Mě prostě produkty The Ordinary neskutečně svědčí a dělají mé pleti velkou službu. 


Na Alze jsem si pořídila prvně vosky značky Wood Wick a udělala jsem dobře, krásně provoní středně velké prostory, vydrží vonět celkem dlouho, snadno se rozdělí - rozkrájí do aromampiček. Za mne velká spokojenost. Jak levandulová varianta, tak i Sea Salt & Cotton, která je taková až universální. 


Tento příspěvek se mi natolik zalíbil, že jsem si jej uložila a poznamenala. Je ze článku uveřejněného na iDnesu, myslím tedy, ale určitě bych dohledala. 


Ze skincare tady mám tento skvělý, kofeinový exfoliační krém, který jsem dostala od milé Hani. Je velmi příjemný na pleti, zrníčka má tak akorát hrubá/jemná, která doslova tají pod rukami. Nádherně voní a má skvělou krémovou konzistenci a vysokou míru hydratace. Nedráždí pleť, naopak obrousí, zjemní a vyhladí můj obličej. Super produkt. 
Mini duo od Natasha Denona je naprosto FANTASTICKÉ  já se do něj zamilovala. Navíc je multifunkční, nebo já ho tak používám. 
Bez bronzeru a rozjasňovače si nedokáži prakticky žádné líčení představit, ale to se budu opakovat. 

Úžasná textura, skvělá - vysoká pigmentace, dlouhá výdrž. No samé superlativy musím na tento produkt říct. Báječně na mé pleti, která má žlutý a teplý podtón vypadá, dodá ji tvar, šťávu a krásně zahřeje a přitom i rozjasní. Doplnila jsem studenější tvářenkou od Benefitu a líčení bylo hotové. I na oči se krásně hodí. 

Tento tělový sprej jsem opravdu objednala báječně. Navíc byl v akci. Mě prosto voní naprosto fantasticky, to koření, autentická vůně pečené vánočního cukroví. Ano výdrž není bůhvíjaká, ale proto je to tělový sprej, který já tak ráda používám. 
Někdo do mi psal na IG. že mu vůně vůbec v této podobě nesedí, že tělový krém je mnohem lepší, no ten já budu muset ještě sehnat a vyzkoušet. 
Za mne je to velký oblíbenec. 


Měsíc únor byl krátký, já ho měla kratší i nemocí, tak tento příspěvek příliš "bohatý" není. 
Nějak nebyla nálada, síla ani invence. 
No a jaké oblíbence jsi měla Ty za uplynulý měsíc? ☺

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, teda po tom séru s kyselinou hyaluronovou se musím podívat, to budu asi potřebovat.Od WoodWick můžu doporučit vyzkoušet Vanilla & Sea Salt a Apple Basket. Mně perníčky od Avonu nakonec taky vůbec nesedly, v katalogu super, naživo spíš jako pálenka.

    Přeji hezký víkend,
    Sabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, právě pálím levandulový vosk od WW, určitě se ráda podívám po dalších variantách. Ty jo, perníčkový sprej je téměř prázdný...., jsem asi divná....🙃🙈. Krásný večer, prima pátek a at máš pohodový víkend, jak píšeš.

      Vymazat
  2. Produkty The Ordinary se chystám vyzkoušet, tak jsem zvědává. Od ND mám vyzkoušené zatím jen paletky očních stínů, ale určitě jen u nich nezůstanu :)
    Přeji pěkný víkend.

    Můj život ve slovech


    Můj knižní ráj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vážně jsem moc spokojená s aktivními látkami obsažených v The Ordinary. ND má super malé paletly, mám tedy jen jednu, ale je parádní. Krásný víkend přeji. 👍🤗🐞

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...