sobota 26. března 2022

#RandomShopping No. 15

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný ještě Sobotní večer 🤗, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.



Začnu pěkně v Lidlu a opět běžnými úlovky, protože jste mě psali, že vás to zajímá. 
Mandarinky - síťka 1kg, které ovšem nebylo nic moc, asi tři jsem musela vyhodit, jelikož byly promáčklé. 


Oříšky po dlouhé době, spíš do jídla,než pro mne, jelikož na kousání to u mne ještě dlouho nebude. Obyčejná rýže, měla jsem na ni prostě chuť dala jsem si ji ke kuřeti na paprice, co jsem dělala. 


Cizrna a čočka mi posloužila na takový bezmasý den, který jsem zakomponovala do svého jídelníčku. Moc dobrá kombinace, se salátem, nakonec jsem z toho vytvořila mega obří salát na dva dny. 


Na Zoohitu M. objednával pro Bastet tyto krémy, pasty proti tvorbě bezoárů. Fungují, řekla bych, že ano. Navíc je bez problému a celkem i s chutí Bastetka baští. 


A objednávka ze Zoohitu primárně obsahovala tento obří pytel granulek. Royal cannn je oblíbená a osvědčená značka s tím, že je střídáme. Bastetka nic jiného, než suché granulky nedostává, tedy krom občasných pamlsků. Prostě žádné kapsičky či konzervičky. 



Maped = super ořezávátko 👍, od M, které jsem našla, když jsem hledala doklady. 
Energy drink pro kamaráda Petra z AA, který si taky tento zlatý Red Bull oblíbil. 

V Lidlu jsem objevila prodávat tyto nakládané cibulky, která já mám velmi ráda, tak jsem jim neodolala. 

No a v Delmartu jsem neodolala, přesto že musím vážně už šetřit a ne jen o tom mluvit a stěžovat si. Dva tyto sýry za cenu jednoho jsem tam prostě nemohla nechat. A my sýry máme tuze rádi. 

A PŘEDposledním v tomto týdnu bude sýr opět z Delmartu. Mají uvedeno jako novinku, ale mě je tento zrající sýr s bílou plísní povědomí. Výraznější, tučnější a plnější chuti. Chutnal nám. 
Pokud vás budou pobolívat dásně, tak tento analgetický gel je skvělý. 

A na čem si v poslední době ráda pochutnáváš Ty? ☺♥

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Já sýry miluju, čím více plísňový, tím lepší. 😅👍 Krásné odpoledne!!

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    já mám taky moc ráda sýry. Zrovna jsem doma s covidem a mám chuť spíše na slané než na sladké. Kromě toho čokoládu jím mnohem méně, protože mám ekzém.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, snad je ti dnes již lépe!!! 🤗❤
      Já jsem měla jednou ekzém z přemíry cukrů v těle, ale to bylo jisto, jistě z přemíry alkoholu. Nakonec mi to vyléčila Indulona. Čokoláda je prostě "zlo"... , myslím na tebe kočko!!

      Vymazat
  3. Eriko, já ovoce v síťkách kupuju málo - právě proto, že i dkyž člověk síťku vizuálně kontroluje, stejně tam občas objeví nějaké "dračí vejce".
    Nad sýry jsem se jen mlsně oblízla (ale s těmi tučnějšími bych si měla dát pauzu, protože jsem vytáhla jarnější blůzičky a nějak mi táhnou přes prsa :()
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co já bych za to dala, 🤣👍🤗. Mě od minulého týdne zlobí kyčel a nemůžu běhat. Tak přeji krásný začátek nového týdne. 👌❤️

      Vymazat
  4. Teď už nakupujeme jenom v Lidlu, co máme malého, najdeme tam spoustu věcí, navíc kvalitních a cenově dostupných

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, my máme Lidl nejblíž. Kolega si chválil i sortiment funkčního oblečení vč nářadí....😉🤣👍.
      Přeji krásný den. ☀️

      Vymazat
  5. Mňam,hezký nákup :) mám moc ráda tyto orisky:) ale na ovoce mě neužije😅

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a pěkný den přeji. ☺ Děkuji, oříšky jsou občas mor, ovocem to snažím trochu nahradit.
      ☺♥

      Vymazat
  6. Ahoj Eri, pěkné nákupy. Na zoohitu taky objednávám teďka Harley zachutnaly paštičky od Rosies Farm, byly produktem měsícem a běžela na ně nějaká zvláštní akce. Poslední dobou tak nějak hledám, co jí koupit a nekoupit začíná být madam pěkně mlsná a nejradši by žrala to nejvíc nekvalitní převoněný přesolený žrádlo potvora. Granule se mi osvědčily Concept For Life, jsou cenově příznivé a dáváme je už od koťátka. Vím, že Royal Canin spousta lidí bere jako záruku kvality no opak je pravdou. Taky už jsem takhle pořídila kolikrát dražší žrádlo s tím, že to bude kvalitní a nestačila jsem se pak divit, když jsem četla složení :-( Já bych z energetických nápojů teď ráda vyzkoušela nové Tigery - Gangsta Cola a ještě jsem zahlédla určitě další, no u nás ve večerce než jsem to stihla už nebyly :-( Co se týče zubů mě to čeká přesně za týden, teda ještě nevím přesně co, ale už teď mám boky. V životě mi maximálně vrtaly zub a to když jsem byla malá...

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sabi, bud ráda holka zlatá, že máš zoubky v pořádku a zdravé. ☺♥ Energy drinky ty ochucené máš ráda vím, psala jsi o tom. Tento jen tak někde nemají a je vážně hodně sladký. Měj prima den kočko! ☺♥

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Eri,
    opäť super nákupy, nepohrdla by som asi ničím :-) U nás sú oriešky na stole nonstop.
    Snáď budeš skoro v poriadku a fit.
    Mňa dnes čaká preventívka u zubárky, dentálna hygiena a dorábka zuba spred dvoch týždňoch, kedy mi vyberali nerv, vidím to aspoň na 500 eur :-( ale čo už.
    Maj sa krásne, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, M. směs ořechů ještě rozšířil o Pekanové a nyní jsme braly s mámou pekanové v medu. Taky sis tedy užila se zuby, hlavně že je to již v pořádku a jsi spokojená, tedy užila si i peněženka. Měj krásný den. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...