pátek 1. dubna 2022

#Skincare - moje mazadla / nejen pro období ❄wintercare❄


AHOJ,AHOJ,

přeji Ti krásný PRVNÍ DUBNOVÝ DEN, dnes je "aprýl", tak ať nás nějací šprýmaři nevyvedou z rovnováhy. 😅😉 
Vítám Tě u dnešního příspěvku, který bude o mé #skincare, o takové mé docela i běžné péči. Proč běžné - obyčejné, protože jsou zde zastoupeny dva produkty, které se dají naprosto skvěle dostat v drogérii a nebo v lékárně, doslova za pár korun, do stovky se vejdete. 


Má pleť je suchá, proto nejen na zimu potřebuji hutnější a výživnější péči, nebo minimálně alespoň na noc se snažím pokožku co možná nejvíce vyživit, hydratovat a dodat jí to, co jí chybí nebo ubývá. Pokud nepoužívám samostatně svá séra The Ordinary, tak tyto dva krémy na denní bázi. 


Ziaja krém jsem koupila v DMku snad i v nějaké akci, přílišné očekávání jsem od něj neměla. Brala jsem ho jako takový běžný krém, až mi dojde ten anti age od Yves Rocher, což se právě také stalo. 


Krémy od Ziaja jsem již měla a nebyly špatné, ale tolik výživné a hutné také ne. Tento kakaový krém - máslo je vhodný pro suchou pleť, což mohu potvrdit, že naprosto sedí. Tento krém kombinuji klidně s kofeinovým, nebo i hyaluronovým sérem na denní bázi od The Ordinary, poté nanesu make-up a jsem velmi, velmi spokojená. Pleť je celý den pěkná, taková projasněnější a vyhlazenější. Nepůsobí tak unaveným dojmem. 


Krém - máslo má hutnější bílou konzistenci, vůně je velmi jemná a nedráždivá. Opravdu je vhodný pro suchou pokožku, či podrážděnou, aby ji pěkně vyživil. Může se zdát na první pohled, že zanechává mastnější film, ale stačí chviličku počkat a produkt se krásně vstřebá do pokožky. 


Balení je takové, jaké je, běžné, ale praktické a plně funkční. 50 ml kalíšek seženete např. v DMku do jedné stokoruny, což je naprosto parádní cena. 


Krém používám na den, pod make-up, kombinuji se séry a jsem s ním velmi spokojená a TAKÉ MILE PŘEKVAPENÁ, jak skvělý + vysoce hydratační produkt se dá tak běžně sehnat v drogérii. 


Ziaja - kakaové pleťové máslo - VELKÉ ANO, a mohu jej jen doporučit. 


Vitamin E 5% mast od značky Dr. Müller jsem pořídila v lékárně Benu za cca 89,- Kč. 


Šla jsem pro tento produkt na jistotu a zeptat se, jelikož mě na něj navedla PLH, která měla několik balení ve svých spotřebovancích a velmi si je chválila. PLH má také velmi suchou a stárnoucí pleť jako já, tak jsem si říkala, že dám na doporučení a produkty si zkusím pořídit. 
Píšu produkty, protože jsem si pořídila celkem dva. Mast s 5% a potom lehčí verzi = Krém 2%, který jsem zatím nezkoušela. 


Mast, je to skutečně velice hutný a mastný krém, bílé barvy, který obsahuje vysoké zastoupení vitaminu E (5%), dále obsahuje panthenol (2%). Je určen pro regeneraci suché či popraskané pokožky a tím tak předchází jejímu stárnutím. Díky obsahu aktivních složek je vhodný i o velmi citlivou pokožku. 


Mast se dobře nanáší, doslova taje mezi prsty, jen mi celkem hodně zamastí vlasy, ale to je tím, že spím na břiše...🙃. Mast nemá téměř žádnou parfemaci. Je velmi hutná, mastná a výživná. Po samotném nanesení vidím, jak se lesknu, jak se produkt pomalu vsakuje, proto jej nanáším na noc. Krásně regeneruje pokožku, neucpává póry a pokožka je více vypnutá a vyhlazená. 


Ještě kdyby tak obsahoval nějaké SPF a doporučila bych ho i na běžné zimní nošení, např. na lyže, brusle..., ale SPF se dá doplnit i jinak. Pro mé potřeby je to VELKÝ, VELKÝ NOČNÍ POMOCNÍK, který mou pleť přes noc doslova zregeneruje. Dobře napomáhá hojení drobných pupínků či ranek. 



Tak, to jsou mí dva současní - zimní❄ - vysoce výživné krémy, kterými pečuji o svou pleť, vlastně i nyní, kdy začalo jaro. 🐣 Rozhodně budou aspirovat min. Mast na oblíbence roku. PLH tímto velmi děkuji za skvělý tip. 


Pěkný páteční den měj, užij si první dubnový víkend. 🍀

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉





 

8 komentářů:

  1. Ahoj Eri, kakovou řadu od Ziajy moc prozkoušenou nemám, měla jsem z ní jenom krém na ruce a ten byl takový dost průměrný. Na pleť se bojím, že by pro mě krémy byly příliš parfemované, ale jinak mám zrovna rozdělanou micelárku, pěnu a tonikum :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, čistící pěnu mají super! Ta mi také vyhovovala. 👍🐞🤗 Krásný večer přeji.

      Vymazat
  2. Tak tohle neznám. Já teď používám krém značky Yves Rocher :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, ten jsem měla nyní, byl skvělý, ale čas na změnu nastal. Měj krásný dnešní den a večer. 🤗🐞👍

      Vymazat
  3. Díky za "mazací" typy)))
    Přeji krásné a poklidné dubnové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, nápodobně. Snad se počasí umoudří a budeme moc více výletit. Já tedy se těším na Velikonoce. 🍀👍🐣

      Vymazat
  4. Eriko, nemám vyzkoušené ani jeden kousek. Já vlastně nemám Ziaju porzkoumanou vůbec a přitom ji všichni tak chválí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, nene, nezkoušela jsi žádný krém. Myslím, že by Ti mohl vyhovovat, kozí, olivová řada je za mne fajn. Tato je hutnější, ale taky super. Odličovadla mají parádní a tělové peelingy. Vřele doporučuji.
      Krásný začátek pracovního týdne Ti přeji. 😉

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Pondělí Patchology

AHOJ HOLKY, moc vás vítám u dnešní recenze. Dnes představím své nejoblíbenější polštářky pod oči, co znám. Myslím tím tedy hlavně ZNAČKU PAT...