středa 16. března 2022

#RandomShopping No. 13

 AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešních nákupů, které začnu "hustým" Sirupem Jupí. Ten jsme jako poděkování a jako malou "recesi" koupili kamarádovi z AA. Malinovou verzi jsme vybrali, jako asi tu nejlepší, ketou měli v Lidlu. 

M. z vietnamské večerky donesl krom jiného pro mne instantní Pho-Bo a kokosové mléko, na zeleninové - květákové kari, které jsem měla v plánu dělat. 

Tyto velké instantní polévky jsme spíš tak chtěli vyzkoušet, jako rychlovku, nebo záložní večeři a potom nějaké bral s sebou do Třebíče, pro svého bratra. 


Do kanceláře jsem pořídila nástěnný - plánovací kalendář, který je velmi praktický a potom pro sebe průhlednou - popisovatelnou lepící pásku, kterou naprosto "zbožňuji". Jinou prakticky nepoužívám. 


Malé - mléčné čokoládky z Lidlu, nebyly špatné, ale mne příliš neoslovily, asi bych si je znovu nepořídila. 


Z Mall.cz jsem si objednala tyto dva sety značky Loccitane, jelikož jsem dostala od Kennyho dva vouchery, prý předčasně k narozeninám. 


Za mne je Loccitane skvělá kosmetika, alespoň co já jsem měla možnost vyzkoušet a dělá ty NEJLEPŠÍ KRÉMY NA RUCE EVER. Fantastická hydratace, parfemace, nádherné a praktické obaly. Prostě jsou to moje topky, co se týká péče o ruce. 


K tomu jsem si vybrala i jednu cestovní sadu = roztomilost sama. Mall má takové své pointy - výdejny, které jsou ovšem zpoplatněné, ale i tak mi za doplatek 150,- Kč tyto dvě sady udělala obrovskou radost a nemohla jsem vouchery použít lépe. ♥
Prostě milovnice kosmetiky se nezapře. 

Téměř dva roky chodím okolo tohoto 2Handu na rohu Dlouhé a Rybné ulice, až když jsem cestou sice z práce, kam jsem jela na otočku ze střídavého HO našla čas a zastavila se. Udělala jsem moc dobře. Protože je tam neskutečný výběr kvalitního oblečení, doplňků, bot, kabelek a různých fashion drobností, ale také milá a velmi ochotná paní, která předpokládám je zároveň i majitelkou. 


Ulovila jsem tuto oversize šedo-khaki zimní bundu, která byla ještě v poloviční - zimní slevě, tudíž mě vyšla na neuvěřitelných 200,- Kč. Je ve velikosti M., ale u oversize kousků je to asi jedno, bohužel cedulka je ustřižena. 
Ovšem na jakémsi poutku má toto "W". Nevíte, co je to za značku??


V Lidlu jsem vzala kondenzované mléko, nějak už jsem neměla sílu se vracet pro smetanu, tak jsem si řekla, že ho otevřu, trochu ochutnám a snad bude dobré, jak do kávy, tak i do omáčky bych jej ráda použila. 
No a nevím, co mne to napadlo, že bych si dala kakao, ale takové to šizené, slazené, takový ten falešný kakaový nápoj. HopaCao bylo za dobrou cenu a říkala jsem si, že mi to max. nebude chutnat, takže jsem na zkoušku vzala. No není to příliš dobré ani kvalitní, no už vůbec ne zdravé. 
Slané = pečené Lays se staly slanou top dobrotou, zatím je bohužel kupuji ve večerce, v Lidlu jsem je neviděla, ještě je mají v Žabce, ale tam je cena snad ještě vyšší.  
Konzervy prakticky nekupuji, ale tato mne oslovila, jelikož jsem ji určitě již několikrát pořizovala, jen mne zarazilo, že se jedná o konzervárnu z Tábora, já stále žila v tom, že je to výrobek z Moravy - z Vysočiny. 
V DMku jsem si vzala krom jiného vlhčené ubrousky, které jsem kdysi používala prakticky denně, ale nějak jsem od nich upustila. 

Ty z Lidlu mi vůbec, ale vůbec nevyhovují, ale dopotřebuji je, tak jsem si řekla, že si znova vezmu osvědčené a pro mé potřeby plně funkční. Jen mě přišlo, že nějak podražily, proto jsem vzala rovnou dvou balení za 73,- Kč, jinak jedno vychází na 46,- Kč. 


Šla jsem za kamarádem, vezla mu buřtguláš a pro "zdravé mlsání" a posílení imunity jsem mu vzala tento hroznový cukr s příchutí černého rybízu. 

Nevím, co se to se mnou děje, ale už je zde druhý produkt z čoko - silně nezdravé řady, ale když já na tuto pomazánku dostala takovou neodolatelnou chuť . A u té mi např. přišlo, že zlevnila. 


Čokoládovo-oříšková pomazánka - žíhaná s mléčnou příchutí mi vždy chutnala, nikdy ne Nutela či Nugeta. Pro mne již od mala byly "nejlepší" takovéto obyčejné, ideálně s nízkým podílem kakaa. 


Citronkový koncentrát do čaje či spíš do vody mi docházel, tak jsem vzala mnou osvědčený, jak jinak než v Lidlu. 


V Delmartu jsem vzala na návštěvu dortík se slaným karamelem, který mám ozkoušený a tuze mi chutná. 


Zašla jsem i do lékárny pro Panadol na bolest a teplotu  +  analgetický gel pro dásně, což jsem sehnala v Benu lékárně, kam chodím prakticky asi nejčastěji. Desloratadin je lék bez doplatku se stejnou účinnou látkou, jaká je obsažena v léku na mou alergii Aerius. Velmi nečekané a milé zjištění, dokonce mi to nabídla sama slečna lékárnice. Pro Benu Lékárnu - plusové body. 


A ve slevovém regálu jsem objevily tuto loňskou pánskou řadu Hemp&Chia, kdy jsem vzala tátovi sprcháč 3v1 a deo sprej. 


A tím bych uzavřela dnešní nákupy a ty následující budou pokračovat sekáčovými úlovky. 🙈👍

Měj krásný slunný den, tedy doufám. Já čerpám - dočerpávám dovolenou, čili chci jít primárně běhat a dohánět resty. ♥

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉





4 komentáře:

  1. Eriko, dočerpávat kousek zbylé dovolené budu v pátek, zítra ještě musím do práce. Z tvých nákupů mne nejvíc zaujaly krémy na ruce. A dobrý úlovek je i bunda. Já to v sekáčích nějak neumím, naposledy jsem si tam koupila něco snad před 25 lety :D.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, tak to máme podobně, dnes taky mažu do práce a zítra čerpám IV = indispoziční volno. No já v 2handu byla opravdu náhodně a vždy něco ulovila a to se příliš nezdržuji vybíráním, zkoušením a přebíráním zboží, to není můj styl. Krémy na ruce jsou mé naprosto TOPKY a dalo by se říct i SVATÉ GRÁLY. Měj prima den a zítra si užij prodloužený víkend. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, teda tady bude někdo mazat o106. Tak to ty Babylove ubrousky podražily sakra hodně, já si je pamatuje za nějakých 26 Kč je to vůbec možný? Já se zrovna v práci k obědu nabouchala vdolkama s marmeládou a tvarohem, takovýma těma jako ze školní jídelny.

    Měj se hezky,
    Sabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi i pěkný den tobě. Já dnes dovybírám dovolenou. Je mi bohužel prazvláště, tak hrozí, že snad ani o volnu nepůjdu běhat, no snad zítra. V týdnu jsem měla od kolegyň chlebíčky, zbouchala jsem hned tři. No a vdolky nebo lívance, jako sladký oběd má ráda právě kolegyně, chodí na ně, když je mají. Tak prima den a hydrataci zdar. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...