pátek 18. března 2022

#Spotřebovanci za měsíc ÚNOR - February 2022

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pátek - já vybírám dovolenou, a i proto (jistě, nejen ♥) tě vítám u dnešního článku se, SPOTŘEBOVANÝMI PROUKTY za měsíc ÚNOR, čili druhý a nejkratší měsíc v roce. Letošního "dvojkového" roku.



Začnu SPRCHOVÝMI GELY, které tu mám dva a taky jsem si čistila klávesnici a otírala důkladněji celý NTB a nějak "jinak" se mi píše. Nejvíc nadrobím u stolu a můj největší nešvar je zapatlaný NTB a zvláště pak klávesnice a to čistím pravidelně, min. 1x za týden. 

Cien - sprchový krém, což byl skutečně hutnější produkt, který byl velmi příjemný a krásně hydratoval díky obsahu oleje z  Babassu. Za mne SUPER PRODUKT, který jsem dostala od milé Aďky ze Slovenska. 
Iana - Lovely COCO, byl velmi příjemný sprcháč, který dobře pěnil, příliš nevysušoval, ale hlavně krásně voněl po kokosu. Sladce, moc příjemná záležitost za pár korun. MOHU DOPORUČIT. 


Alverde - tělové mléko, které bylo velmi hutné, přitom se krásně nanášelo, dobře vstřebávalo a mělo vysokou míru hydratace. Pro toto zimní období naprosto IDEÁLNÍ. Jedná se tedy o zimní limitku, tak nevím, jak moc ještě bude k sehnání, ale rozhodně je to tip, na tělová mléka od této značky. Plus vyzdvihnu - zimní, teplá - kořeněnější vůně. ZA MNE ANO. 

Avon - tělový olej se třpytkami, které nebyly bohužel příliš výrazné a zbytek produktu jsem dostávala z lahvičky tím, že jsem ji musela odšroubovat, ale šlo to a poradila jsem si. BYL FAJN, ke konci už mě tolik "nebavil", jako na začátku, ale moc ráda jsem jej používala a oživila tím svou denní "mazací" rutinu. ANO - prima tělový olej. 


Balea - to je snad jeden z nejlepších kondicionérů z drogérie, této basic BAlea řady, který skutečně něco dělal. Vlasy mi šly skutečně po umytí rozčesat, což je asi to nejvíc, co já od tohoto produktu očekávala. Měla jsem i šampon, ale ten jsem dopotřebovala dříve. ZA MNE DOBRÝ KONDICIONER, který dělá co má, je příjemný a nedráždivý. 

Ty jo - tento BYLINNÝ šampon  s pantenolem Bioaquanol (pořízeno v Benu) jsem primárně pořídila pro M., ale nakonec jsem ho potřebovávala prakticky celý rok já. Šampon je určen na obnovu vlasové pokožky, zajišťuje proces jejího "hojení" od vlasového kořínku, který zároveň posiluje. Ano, to vše dělá. Já sice nemám potíže s vlasovou pokožkou, ale byl skutečně šetrný a příjemný. Ovšem téměř nepěnil, což je pro mne nezvyk, čili jsem po něm sahala velmi zřídka. Na "dermatitidu" vlasové pokožky se M. nejvíce osvědčily šampony od Biodermy a nyní od Eucerinu, které má taky z lékárny. 

Balea - toto kombo jsem dopotřebovala prakticky nedávno a bylo vlastně FAJN, spíš tak 50/50. Šampon krásně pěnil, dobře myl a kondicionér byl příjemně hutný a vlasy šly po něm dobře rozčesat, jen mi nějak zatěžoval vlasy. Proto jsem z tohoto přípravku taková "rozpačitá". 


Yves Rocher - pleťový peeling MOHU JEN DOPORUČIT, protože jsem s ním byla velmi spokojená. Jemná, přitom velmi důkladná a precizní exfoliace, příjemná gelovitá konzistence a jemná parfemace. 



Ryor - pleťová maska s kyselinou Hyalluronovu, kterou jsem dostala v tomto obřím balení od mámy. Maska byla fajn, jen mne ke konci už tolik nelákala, ale statečně jsem ji dopotřebovala. ZNOVU - SAMA BYCH SI JI NEPOŘÍDIL. Možná je to i tím, že značka Ryor mě poslední dobou míjí a nijak extra mne od nich nenadchlo. 
Cien - to je opět produkt ze Slovenska, který jsem dostala od Aďky a byl PARÁDNÍ. Byla jsem s ním tak moc spokojená, že jsem ho až neuvěřitelně rychle potřebovala. Krásné retro balení v tubičce, parádní hydratační schopnost s rychlým vstřebáváním. 


Sephora - zabarvený balzámek na rty v krásném plechovém balení, v takovéto krabičce jsem už musela dát pryč, jelikož jsem jej měla celkem dlouho a nějak začínal měnit svou vůni. Rozhodně ale MOHU DOPORUČIT, Slušná hydratace, příjemná konzistence, výběr odstínů je také celkem široký. Ano, nanášení je nepraktické, nehygienické, ale s tím si tento produkt pořizujete. 
Dokonce jsem se jím nechala inspirovat a před svátky v Sephoře využila akce 2+1 zdarma a pořídila je dárkem a přitom jeden sama dostala od milé kolegyně. ☺

Maybelline - voděodolná verze Lash Sensational řasenky byla PARÁDNÍ, co více k ní dodat. Jen jde špatně odlíčit, ale to prakticky každá voděodolná záležitost. 


Isana - čistící pleťová maska z Rossmannu nebyla VŮBEC ŠPATNÁ, BA NAOPAK. VElmi ráda jsem si ji nanášela a relaxovala s ní. URČITĚ ANO. Což mne láká, podívat se po dalších variantách. 



Posledním produktem spotřebovanců bude vosk YC, jako již tradičně.  A tím je SUPER Snow In Love varianta, kterou mám ráda, nejen v zimním období, protože je to příjemná, lehce sladká vůně, ... schválně, jaká je tvá oblíbená vůně vosků - svící v tomto období?? 
A jsme u konce, ani to nebylo příliš dlouhé. ☺ Nebo co říkáš na mé spotřebovance, znáš nějaké produkty??

... Jo a já když píšu články obecně, nebo se věnuji nějaké práci, či jiným záležitostem na NTB, tak jako pozadí mám puštěný YTB, vlastně tak nějak bez toho nefunguji. No a nyní jsem poslouchala PLH a její roční spotřebovance. Jak to máte Vy? 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉

4 komentáře:

  1. Ahoj Eri,
    kokosu já jsem vloni jak to říct přesytila, takže teď ho úplně nevyhledávám. Krémů teďka u nás padne hodně, máme nějaký období suchokožců, takže mažeme o106. Nejrychleji mizi krémy na ruce a nohy a pak tělová mléka. Tenhle Avon jsem měla a za mě to strašně vonělo po alkoholu a alkohol ve věci, co má vyživovat a ještě na tělo mi přijde zbytečný. Jinak znám nějakou tu Balea vlasovku, snad i tu vanilkovou řadu a řadu s keratinem jsem měla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, olej bych si stejný od Avonu již asi nepořídila, ale jsem ráda, že jsem jej vyzkoušela. Však když mluvíš o Avonu - vlasech, tak na tvé doporučení jdu kouknout do katalogu a objednám si dětský rozčesávač vlásků s mangem ☺♥. Krásný večer a víkend mě.

      Vymazat
  2. Eriko, tak s tvých únorových kousků jsem nevyzkoušela nic. Zaujal mne ten kondicioner od Baley a peeling od YR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, ty objednáváš od YR, takže peelingy, zvláště pak ty z limitek jen a jen doporučuji. Cien má dle mého novou vlasovou řadu, nebo obaly, ještě jsem se nestihla podívat, ale mám to v plánu. Krásný večer a užij si víkend. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...