úterý 22. března 2022

#RandomShopping No. 14

AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý a měj celý pěkný den. Já mám poslední dny nějaká "těžké"...., takové chmurné....

Dnešní článek je o mých dalších nákupech, kdy začnu těmi sekáčovými úlovky.👍🙈



Tento Zara kabátek pepř a sůl ve dvouřadém zapínání, který je áčkového střihu byl snad ušit na mne. Sedni mi naprosto perfektně. 
Trochu jsem se "obávala" světlé barvy, že v něm zapadnu svými vlasy, ale nikoli, kabátek bych řekla že mi sluší, cítím se v něm dobře a mladistvě, přitom je ležérně elegantní. 


Složení mne mile překvapilo, kdy je ze třetiny vlněný. Obnošený lehce je, vyčištění taky. Když jsme si vzala malý kartáček, pár tahy povrch upravila, malé žmolky odstranila, je jako nový. 


Prostě je to takový elegantní utíkáček, se stojáčkem, což je můj oblíbený styl zakončení košil, bund a celkově svršků, je to takové méně formální a velmi stylové. I M. má jednu bohužel krapet roztrhanou bundu se stojáčkem a neskutečně moc mu sluší, je v ní prostě sexy. 


Za výlohou, což byl hlavní důvod proč jsem do 2handu v Dlouhé ulici vůbec vešla byla tato kabelka Longchamp. Víte, že já tyto kabelky, respektive tuto značku mám velmi ráda a prakticky jiné kabelky až na výjimky nevlastním. 


Jedná se o variantu velikosti L, výrazné - až jedovatě fialové barvy, která mne na první pohled zaujala. No a také vím, že ji budu používat výhradně na NTB. Vlastně by se to dalo považovat, za takové malé=velké "bolestné", za absolvované stomatochirurgické zákroky. 


Klasická varianta s uchy přes rameno, s tmavě hnědou kůží a zlatým detailem loga Longchamp. 


Oba tyto kousky byly v zimní 50% akci a vyšly mne tím pádem na neuvěřitelných 1200,- Kč. 


Nebylo co řešit, navíc milá paní vždy upozorní na nové - sezonní zboží a již jsem se s ní domlouvala, že se mi podívá po černém korzetu, který bych chtěla mít na letní Gothickou akci, ale když bude nositelný i jinak, budu jen ráda 


Určitě se tam jistě brzy vrátím a omrknu další kousky, např. černé jeany, kalhoty či nějaké svetříky. 


Od milé švagrové a mámy jsem dostala tyto dobroty. 


Ovocný čajík, čaj se u mne nikdy neztratí a vždy je to dobrý dárek. 


Zásoba německých čokolád a Mozart Kugeln od mámy. 


A nákupy bych uzavřela dobrotami z Delmartu, které jsem ulovila opět ve slevě, cestou domů z pátečního meetingu na Hradčanské. 

Jejich kysanou 15% smetanu mám moc ráda, je mnohem lepší, než ta, kterou si celkem běžně kupuji např. v Lidlu, je taková jemnější, smetanovější a hustší. 


Měla jsem zálusk na nějaký sýr, výjimečně jsem nesáhla po zrajícím, nebo spíš plísňovém, ale po Goudě holandského typu, cena i gramáž je stejná, jako v Lidlu, ale chuťově je mnohem příjemnější, jemnější a skvěle se mi osvědčila do toustů. 


V akci jsem vzala i tyto máslové sušenky Foxs a čokoládové - polité oplatky. Oboje skvělé, za super peníze a druhý den jsem se pro ně vracela, abych je pořídila i Kennymu. ☕


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉







10 komentářů:

  1. Eriko, ten kabátek je moc hezký, super úlovek. Já v sekáčích moc nakupovat neumím, nemám na to oko a asi ani trpělivost, takže mne to vlastně ani moc nebaví. Přitom se tak dají získat moc pěkné kousky...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Staňo, děkuji. To byla spíš opravdu náhoda.
      Jinak taky oblečení nakupuji spíš účelně.
      Krásný den přeji. 😊☀️

      Vymazat
  2. Mozartovy koule miluji, těch jsem se jeden čas nemohla nabažit :-D Kabelka se mi moc nelíbí, ani bych ji neměla k čemu nosit, ale samozřejmě je hlavní, že ty sis udělala radost :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, ty jsi mě vážně pobavila a pověsila zároveň, svým upřímným komentářem. Děkuji Jani. Přeji hezký večer. 👌👍😊

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné sekáčové úlovky. Fialová je teď v kurzu))))
    Přeji více optimistických jarních dní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, děkuji, něco pastelové bych si měla pořídit..., včera jsem zahlédla takový svetřík, ale spíš mu odolám. Přeji rovněž krásné jarní dny. A hodně podařených výletů. ☺♥

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    to se ti povedly skvělé nákupy. Vím, že máš značku Longchamp moc ráda, psala jsi o ní už před mnoha lety:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 🤗❤😉 ano, mám, přesně tak, ty jsi poklad Hani. Myslím na tebe kočko. ♥♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...