neděle 20. března 2022

#Recenze - The Ordinary Kit III. část - Caffeine Solutin 5% + EGCG


AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou slunnou neděli. DNES JE PRVNÍ JARNÍ DEN🐣☀🍀. 

Vítám Tě u třetí recenze, třetího produktu z mého Sephora The Ordinary kitu a tím je kofeinové sérum = Caffeine Solutin 5% + EGCG. 


Caffeine Solution 5% + EGCG, které je v plném balení tj. 30ml objem skrývá tmavá lahvička s kapátkem. 

Toto sérum je primárně určeno na oblast okolo očí, na váčky, na projasnění a dodání svěžího vzhledu. Když jsem byla v prodejně OC Nový Smíchov, tak jsem se mimo jiné ptala i na toto sérum, že ho nanáším na celý obličej, jelikož já a péče o oční okolí je asi ta největší slabina, co ve skincare mám. Bylo mi řečeno, že pokud mi to vyhovuje a pleti také, tak proč ho tak nepoužívat. 

Nanáším tak nějak na střídačku, ráno klidně pod hyaluronové sérum, nebo i večer pod krém či retinol nebo olej, který pravidelně používám. S ničím se mi nepere, nedělá žádnou reakci a mé pleti vyhovuje. 


Coffein sérum má konzistenci středně hutnou/tekutou, řekla bych tak akorát, dobře se nanáší a rychle se do pleti vstřebá. Ale u tohoto séra je cítit malinko reakce kyselinek, kdy cítím lehoulince poštipkávání. 


Což za mne je naprosto v pořádku, ba dokonce žádoucí. Nevzniká mi žádná reakce, žádné začervenání či podráždění pokožky. Pleť zůstává stejná, lepší, protože je projasněnější a vypnutější. Na doporučení používám pravidelně a je jedno jestli zakomponujete do ranní či večerní péče pod běžný krém či další sérum. 


Za mne je to skvělé sérum, takové jsem zatím neměla možnost vyzkoušet a baví mě to poštipkávání, které ovšem není po každém použití. Je to příjemná reakce, kterou si dokáži užít. 


Navíc jsem moc ráda, že produkt na oči, který bych horko těžko za rok spotřebovávala, může dělat službu na celém obličeji a používám ho tak pravidelně. 


Za mne je značka The Ordinary rozhodně TOP OBJEVEM ROKU 2021, co se týká skin care. Jsem nadšená vlastně z každého produktu a to jsem min. 5 produktů spotřebovala. 


Plus dvě plná balení mám v zásobě. Kromě kofeinového zázraku na vlasy mne láká Buffet sérum, které má vyšší % zastoupení složek, na to se jistě brzy podívám. 


Vím, že značka The Ordinary není nyní zdaleka jediná na našem trhu, která nabízí tento druh kosmetiky - péče a proto by mne zajímalo, jestli máš zkušenost s jinými séry, amino, buffety či maskami? 


Budu ráda za tipy, abych věděla, co příště třeba vyzkoušet. ☺♥


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉





8 komentářů:

  1. Přeji krásné a poklidné jaro a další super nákupy.

    OdpovědětVymazat
  2. Eriko, já od této značky ještě nic nevyzkoušela. A pokud jde o péči, tak používám takové ty běžné komerční značky (masky z drogérie, krémy střídavě z drogérie a z YR).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR jsou super produkt a když ty nepotřebuješ zahlazovat takové vrásky na čele, jako já. Měj prima den 🤗👌😊⚘️☀️, plný pohody.

      Vymazat
  3. O značce The Ordinary čtu čím dál tím častěji :) Super, že ti na tvou pleť sedla :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přesně rok tyto produkty používám a opravdu super zkušenost. Měj krásné jarní dny. ☀️⚘️😊

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já s The Ordinary nemám moc zkušeností. Teď koncem měsíce mám jít na vyšetření očí a když dopadne dobře, tak právě přemýšlím, že bych se něčím odměnila právě v Sephoře, jsem asi jediný kosmetický maniak, co tam ještě nikdy nenakupoval a to jakože vůbec. Děkuji za tip a měj se hezky.
    Sabča

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Sabi, ještě jsem dostala dobré doporučení na Retinol a další produkty značky, která je také v Sephoře a to the Inkey List..., celkem mě to láká. Měj krásný slunný den. papa E.☺♥

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...