sobota 30. dubna 2022

#Spotrebovanci za měsíc březen 2022


AHOJ,AHOJ,
přeji krásný den a vítám Tě u článku se spotřebovanými produkty za měsíc BŘEZEN 2022, kterých ovšem není opět příliš mnoho. Za což se musím "pochválit". Když píšu tento článek, tak venku je nádherné, slunné dopoledne, v baráku nám o patrní níž cosi vrtají, ale vypadá to, že se snad každou chvíli dostanou až k nám do bytu.  Zároveň se chci velmi omluvit, že článek vychází až nyní, prakticky s měsíčním zpožděním...😶‍🌫️🙏.


Sprchový gel Balea byl limitkou zimy 2020/2021, čili se nedá již sehnat, ovšem vím, že mi voněl natolik, proto jsem si jej pořídila asi hned 3x a vydržela mi zásoba až do tohoto jara, dá se tak říci. Příjemná "frozen beries" svěží vůně, kterou již Balea jisto jistě min. jednou měla. Za mě určitě ANO a všemožné limitky jsou pro mne velkým zlem a lákadlem, kterému těžko odolávám. 

ISANA - sprchový gel s vůní kořeněných perníčků byl výrazný, dobře pěnil, více vysušoval nežli třeba ty od Balea, ale byl skvělý. Už jen ten krásný obal. Pořídila jsem si jej na přelomu tohoto roku na doporučení Báji z YTB a udělala jsem dobře. Teplá, kořeněná, hřejivá vůně mi plně v zimním období vyhovovala a nyní jsem jen jen dopotřebovala. URČITĚ FAJN ZIMNÍ LIMITKA. 

BALEA - znova ta Balea, je jí tady plno, já vím, ale když já produkty ráda zkouším, a jejich tělové krémy a i emulze mi prakticky vždy vyhovují. Ani tato nebyla výjimkou. Hutnější konzistence, než u emulzí bývá, byla skvělá pro zimní období. Příjemná sladší vůně s lehkým aroma mandlí byla dalším benefitem, naprosto skvělá míra hydratace + příjemné nanášení a vstřebávání se do pokožky. SKVĚLÝ TĚLOVÝ PRODUKT, za rozumné peníze, který je skutečně vhodný i pro suchou a citlivou pokožku. 

ALVERDE tělové máslo, respektive jedno z tělových máslíček ze setu zimní limitky. Máslo krásně sladce, přitom velmi jemně a hlavně nevtíravě vonělo, mělo bílou barvu a hutnější konzistenci. Snadno se nanášelo, celkem i rychle se vsakovalo a pokožka po použití byla jemná, hebká, vláčná a vyživená opravdu dlouho. Dokonce bych řekla, že já jakožto člověk zvyklý mazat se po každém sprchování, bych klidně jeden proces mohla vynechat a pokožka by to nezaznamenala. VELMI POVEDENÝ PRODUKT, který mohu doporučit. 


YVES ROCHER - micelární voda s heřmánkem byla velmi PŘÍJEMNÁ na pokožce, krásně a snadno ji vyčistila, osvěžila a odlíčila. Poradila si hravě s make-upem, řasenku vč. té voděodolné také zvládla, ale krapet přeci jen poštipkávala v očích a museli jste více "přitlačit". Každopádně to byla VELMI DOBRÁ A KVALITNÍ MICELÁRKA, kterou jsem ráda používala. ZA MNE SPOKOJENOST. 

Zato krém na ruce značky Sinsay, který jsem pořídila ano v akci, v nějakém vánočním setu byl hrozný. Nic tak umělého a přitom nevýrazného jsem dlouho neměla. Měl to být hydratační krém na ruce obohacený o sladký mandlový olej + manuka med + jeho vůni, což naprosto nee, to nemohu potvrdit. Krém nic nedělal a na rukou mi byl po nanesení díky filmu, který tvořil nepříjemný natolik, že jsem jej dopotřebovala s lehkým sebezapřením, jako masku na nohy, kdy jsem nanesla opravdu velkou vrstvu, abych se krému, co nejdříve "zbavila". Za mne KOSMETIKA ZNAČKY SINSAY NE!! 

ACTION - maska na vlasy s intenzivním obnovující keratinem, kterou mi M. pořídil v Třebíči byla NAPROSTO SKVĚLÁ a již poptávám nějakou další kosmetickou věcičku, právě z řetězce Action. Balení obsahovalo 300 ml produktu, cena byla něco okolo 75-85,- Kč, což není zrovna málo, ale maska byla parádní!!

Příjemná krémovo - gelovitá konzistence, perleťové barvy a skvělé vůně, jako nějaký pačulový parfém, což mě velmi vyhovovalo. Maska se dobře nanášela, nikam nestékala z vlasů, stačilo použít běžné množství do déle, aby vlasy šly krásně a snadno ROZČESAT, což je můj primární požadavek. Navíc vlasy byly jemnější, provoněné a více se leskly. ZA MNE ROZHODNĚ MOHU JEN A JEN DOPORUČIT. Pokud máte obchod Action někde v dosahu, rozhodně doporučuji navštívit, protože tam mají i hrábě, jako doopravdy. Action nabízí skutečně široký sortiment. 

Z pleťové kosmetiky = #skincare tady mám zástupce YVES ROCHER a jejich výživný Rich créme, který je VÁŽNĚ VÝBORNÝ. Skvělá hydratace pro mou suchou pleť, jelikož  pokožku zanechá vyživenou, jemnou, hebkou a ve znatelně lepší kondici. 
Krém jsem měla v krásné skleněné nádobě o objemu 75ml, což je prakticky o polovinu větší balení oproti standardu, kdy máme krémy běžně v kalíšcích s 50ml produktu. 
Krém není prakticky parfémovaný, nedráždí pokožku a je vhodný pro suchou pleť s tvorbou vrásek. Používala jsem ho spíš jako denní krém, hodil se i jako podklad pod make-up. Za mne DOBRÁ VOLBA, mým potřebám a požadavkům max. vyhovoval a splnil má očekávání. Cenově jsme okolo 1200,- Kč a více. 
Od milé Hani jsem dostala Exfoliační kofeinový krém. Byl velmi příjemný na pleti, udělal co měl, pokožku nedráždil, nevysušoval, naopak se mi hodně zamlouvala krémová konzistence a moc prima vůně. S touto značkou nemám zatím jinou zkušenost, ale dr. botanicals exfoliant mi VELMI SEDL a rozšířila jsem si své kosmetické obzory. Hani moc a moc děkuji 😉👍. 

No a od druhé kamarádky = blogerky Aďky ze Slovenska tady mám Skin Cien pleťovou masku, která zde není poprvé, ani naposledy, jelikož díky milé Aďce mám doma ještě min. jednu nasyslenou v zásobě. 👍😉 (maska s papájou, která je dostupná pouze na Slovensku, jedna část je tonizační a druhá čistící). 

BLOOMBEE - BÁJEČNÉ SOLI DO KOUPELE, kdo nezná, ať se hned jde podívat na jejich e-shop. Opět, jedná se o slovenskou značku, která vyrábí nejen soli, ale i balistiky a další propriety do koupele. Díky Hani, která mi tento Unicorní sáček poslala ♥, jsem měla možnost vyzkoušet asi nejlepší, nejzábavnější a nejbarevnější sůl do koupele. Sice unicorní voda byla skutečně výrazná a zářivá, ale vůbec nezašpinila vanu, což bylo velké plus a také velké a milé překvapení. Kam se hrabe Lush, jako vážně. ZA MNE TEDY TOP PRODUKT DO KOUPELE. 

Sephora vatové odličovací tampónky zde mám snad sto let, ale jsou super. Prakticky vždy, když jsem v Sephoře na ně mají akci a vezmu si je ráda. Jemné, příjemné, netrhají se a v akci se i finanční vyplatí. 


Ano, žádný vypálený vosk zde nemám, jsem hrozná poslední dobou, nějak se mi sešlo i méně produktů. Snažím také o to. Protože kumulace prázdných obalů a zbytečné "plýtvání" kosmetikou, není rozhodně žádoucí. 

A jak jsi na tom ty se statistikou / spotřebou produktů?? 🙈💄



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.
 
Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 
přínosem.

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.

papa E. A. 😻😉


11 komentářů:

  1. Eri, moje spotřeba se pohybuje mezi 6 až 10 kousky za měsíc.(podle toho, jestli zrovna sáhnu po nějakém jednorázovém produktu). Z tvé březnové spotřeby znám krém od YR - měla jsem jak tento universální, tak u této řady i noční a denní. Jsou fajn, ale drahé. Ale dají se vychytal v nějaké akci - YR mívá buď 1+1 zdarma nebo 40% na pleťovou kosmetiku.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Stáňo, vím, že YR znáš a používáš. Ano, krém byl za mne SUPER, ale v této cenové relaci se dají sehnat krémy z lékárny či se Sephory, které jsou za mne pořád lepší. Na akce YR, já nyní vůbec nekoukám. Po pravdě, nyní je priorita = implantáty. ☺♥ Krásnou neděli Ti přeji.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eri, osobně jsem zkoušela nejblíže zřejmě gel na holení s vůní lesních plodů a vanilky od Balea, jinak lautr vůbec nic. Co se týče masek tak teďka mají v Lidlu nové tři varianty za 39,90 Kč - medovou, olivový olej a arganový olej. Já jsem při běžném nákupu vzala i právě tu medovou a jsem na ní zvědavá. Já si původně myslela, že spotřebováno za duben bude chudší, ale nakonec vyšlo tak nějak průměrně, kdežto květen bude zase pěkně tučný a poctivý. Hrabu se totiž ke dnu už teď začátkem měsíce nejednomu produktu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, Action doporučuji a nových masek ba vlasy v Lidlu jsem si také všimla. Děkuji za připomenutí 👍🤗😊

      Vymazat
  4. Já jsem fakt takový kosmetický negramot:-) Takže děkuji za tvoje tipy a recenze. Přeji krásný prvomájová večer i celý květen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, to přeci vůbec tak není. Ispirujeme se všichni navzájem 👍☀️. Krásný začátek nového pracovního týdne přeji. ☀️👍🤗

      Vymazat
  5. Eri,
    pekné zhrnutie.
    Asi najviac ma zaujala maska na vlasy a pleťový krék od YR.
    A zásobu masiek doplníme :-)
    Maj sa krásne, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, YR byl super krém, ale vážně asi jen s nějakou akcí. Zato peeling byl pečlivým pomocníkem, a ta báječná vůně 👍👍😍✨️

      Vymazat
  6. Za mě moc pěkná spotřeba! Z uvedeného jsem měla snad jen máslo od Alverde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji pěkně . Tělová kosmetika Alverde mi sedí, zvláště pak tyto masilka. Krásný večer přeji. 👍😊

      Vymazat
    2. Děkuji pěkně, tělová másla z Alverde limitek mám moc ráda. Krásný večer přeji. 👍😊

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...