pondělí 2. května 2022

#MiniRecenzeMix No. XXXVII.


AHOJ,AHOJ, 
přeji krásný ZAČÁTEK PRVNÍHO MÁJOVÉHO TÝDNE, ☀🌼 a vítám Tě u dnešní recenze, na kterou jsem se těšila. Kombinace skinkare a tělové kosmetiky mne baví a přijde mi, jako dobře rozložená recenze. 


Začnu tedy skincare a to PLEŤOVOU MASKOU DOUGLAS. Pleťové masky mám obecně velmi ráda, ráda zkouším nové a preferuji, nebo vyhledávám ty klasické, krémové či gelovité. Pltátýnkovou u mne jen tak nenajdete. 


Masky Douglas jsem právě již měla, vyhovuje mi toto praktické malé balení, kdy můžete vyzkoušet více produktů. Po otevření balení, které obsahuje 12ml produktu mi stačí přiklopit fólií a mohu znovu použít, maska nikterak neoschne a nezmění konzistenci ani se nesníží její účinek. Klidně týden mi vydrží v koupelně otevřená, kdy si ji 3x stačím nanést a jsem plně spokojená!


Tyto kalíškové masky se skvěle hodí právě třeba na cestování, nebo na dovolenou. Maska se běžně dá sehnat, jak v kamenných prodejnách, tak na e-shopu za 99,- Kč, ale já vždy "vychytala" nějakou slevovou akci, jako např. i na tuto, kdy jsem pořídila set, kde jich bylo vícero, za výhodnější cenu. 


K samotnému produktu mohu říct asi tolik, že konzistence je středně hutná až hutnější, což mi velmi vyhovuje. Dobře se nanáší, na pokožce je velmi příjemná, nikterak nedráždí a poměrně rychle se vstřebává. 
Nechávám působit doporučenou dobu cca 5-7min, poté smyji běžným způsobem. 

Maska má hydratační a projasňující účinek, pokožku zanechá jemnou, hebkou a vyživenější. Vůně je prakticky nulová, což mě osobně nevadí a mohu ji tedy doporučit i pro citlivou pleť. 

Kdo by rád vyzkoušel nějakou pečující kosmetiku privátky Douglas, tak sama za sebe mohu doporučit rozhodně tyto pleťové masky, ale i další produkty. 👍

Maska je tedy velmi příjemná, dělá co má, nedráždí, nikterak nevoní, balení mi vystačilo na tři plnohodnotná nanesení. ZA MNE OPĚT VELKÁ SPOKOJENOST. 


ALVERDE - toto je limitovaná edice, kterou jsem pořídila v DMku v povánočních slevách, i když se tak nad tím zamyslím, tak levandule mi nepřijde příliš vánoční či zimní vůně. Ovšem, levanduli a cokoli levandulového mě láká. Ihned si vybavím dovolenou, kdy jsme bydleli u kamarádky na menším městě u Grenobelu a otevřenými okny proudila až omamná vůně levandule. Naprostá nádhera, z člověka by se stal snad i "čichač". Spousty jsem si ji dovezla domů do Prahy, uschla a docela dlouho mi dělala radost a provoněla nejen auto. No tak to by stačilo, zavzpomínala jsem, ale zpět k produktu. 

ALVERDE - TĚLOVÉ MÁSLO S LEVANDULOVOU VŮNÍ v menším balení 50ml se opět hodí např. na cestování, nebo jako já si kalíšek uschovat a použít ho na jiné produkty. 

Alverde tělová másla jsou super, nádherně hydratují, jsou výživná, přitom nemastná. Snadno a rychle se vstřebávají do pokožky, nedělají žádný film. Barva je bílá a vůně OKOUZLUJÍCÍ, velmi, velmi AUTENTICKÁ. Doslova z tohoto másílka cítím reálnou vůni pravé levandule. Až mě to samotnou překvapilo, jak moc "silná" a krásná vůně to je. 


Pokožku vyživí, zjemní, provoní a zahřeje na duši. ♥

Jak jsem psala je to baleníčko o objemu 50ml, jelikož v setu byly tři másla. 

Produkt je veganský, obal recyklovatelný, ale co je pro mne celkem podstatnější, že má ochrannou aluminiovou fólii. Nechápu, proč mohou mít tyto másla a např. masky na vlasy Balea nikoli. Velká pochvala a radost, za tuto možná až drobnost. 


U mne vede varianta s levandulí, jelikož si mě naprosto získala a omotala okolo prstu. Kdyby bylo ve stálé nabídce, budu si jej pravidelně kupovat, jelikož je NAPROSTO SKVĚLÉ. Jeho hydratační schopnosti mě velmi vyhovují, vyživí a provoní mou suchou pokožku a do vůně jsem se zamilovala. 

DRUHÝ PRODUKT, OPĚT HYDRATAČNÍ , A TAKÉ JEJ  MOHU JEN A JEN DOPORUČIT. 

Cena setu tří másel se pohybovala okolo 135,- Kč. 

Tyto dva produkty bych si vzala s sebou na nějaký víkend, či kratší dovolenou. Ideálně se k tomu nejenom svým praktickým balením hodí. To jsem si vlastně ani neuvědomila, když jsem produkty dávala k sobě do této recenze. 


A jaké hydratační produkty máš ozkoušené-oblíbené Ty? ☺

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.
 
Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 
přínosem.

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.

papa E. A. 😻😉



9 komentářů:

  1. It looks good. Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a good week!

    OdpovědětVymazat
  2. Máslo jsem měla tuším z předloňské limitky a bylo skvělé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla loňskou jarní a byla jsem právě natolik spokojená, že jsem prakticky věděla, do čeho se zimní jdu. ☺ Krásný den přeji! ♥

      Vymazat
  3. Kalíškové masky jsem ještě nikde neviděla (pravda do Douglasu nechodím) a másla nepoužívám, takže ani s jedním produktem nemám zkušenost...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Eri, děkuji za super tipy, máslíčko vypadá skvěle. Já teď zrovna testuji tělový jogurt od značky přírodní kosmetiky Fluff s vůní mléčné čokolády, tak se můžeš těšit na recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, to se těším. Taky mám nějaké tělové suflé, co jsem ulovila. 👍😉💮 Krásný den přeji.

      Vymazat
  5. Já jsem spíš na tělová mléka, máslo už jsem neměla hrozně dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vstřebává se vážně rychle a snadno, ale plně chápu. Spíš bych doporučila na zimu. ☺ Ale ta vůně. ♥
      Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...