úterý 24. května 2022

#MiniRecenzeMix No. XLI.

 


AHOJ,AHOJ,
přeji krásné úterý, a vítám Tě u mé recenze. Nyní jsem vybrala dva zástupce z péče o vlasy a o tělo. Oba jsou v kalíšcích, mají krémovou konzistenci a skvěle a hlavně dlouho provoní vlasy/pokožku těla. 

Nivea je značka, kterou příliš sama často nekupuji, nanejvýš nějaký ten čistič na pleť, ale právě díky adventnímu kalendáři, ze kterého je i tento tělový krém jsem si oblíbila hned dva skincare produkty na odlíčení!
Jsem milovník kokosové vůně, čili už při rozbalení tohoto tělového suflé jsem se zaradovala! Nemýlila jsem se, suflé mi nejen voní, ale skvěle mi sednou i jeho další vlastnosti. Kterými je krásná - hutnější konzistence, která obsahuje drobné částečky, které mi připomínají citronovou kúru a nejsou abrazivního charakteru. 

Naopak, v tomto podání je suflé velmi krásně krémový a výživný produkt. Pokožku těla skvěle a dlouze provoní svou autentickou a nenásilně silnější kokosovou vůní. Má skvělou hydratační schopnost, zřejmě díky obsahu kokosového oleje. Není však mastný, netvoří na pokožce žádný film. Dobře a snadno se nanáší, rychle se vstřebává. 


Pro mne to bylo a stále je VELKÉ A MILÉ PŘEKVAPENÍ, které stojí za každou utracenou korunu!! Určitě jen mohu jen doporučit a výhledově si jej plánuji pořídit znovu, případně se podívat, zdali nemají i nivou variantu. 

Jen ještě zmíním, že mne i překvapila konzistence, jelikož produkt nese v samotném názvu suflé, ale suflé je spíš lehčí konzistence, ale toto je krásně krémový, hutnější a výživný produkt na tělo. 

Avon, vlasová kosmetika, respektive jejich řada Advance Techniques mi vždy vyhovovala a když byla maska v akci, neváhala jsem a pořídila si ji v tomto velkém balení. 375 ml mě vyšlo tuším okolo 60-70,- Kč, ale v každém katalogu se cena pohybuje trochu jinak. Doporučuji podívat se. 


Maska má klasickou "vadu" po otevření se ihned objeví samotný produkt, kde nic, tu nic, žádná ochranná folie. To je prostě nešvar velmi, velmi častý, ale vzhledem ke způsobu prodeje a distribuce Avonu se dá přimhouřit oko. ☺

Maska má bílou barvu, krémovou konzistenci, která se dobře a snadno nanáší na vlasy. Nijak extra nestéká dolů, přilne k vlasů a drží, dokud ji nevymyjete. Vlasy nádherně a dlouze provoní, takovou tou profi kadeřnickou vůní. Dodá vlasům lesk, ale hlavně jsou velmi snadno ROZČESAT a méně se mi cuchají. 


Je to tedy vyživující a obnovující maska na vlasy, bohužel více se na obalu nedozvíte, což mi přijde škoda a jako mínus, což by mohlo někomu vadit. Mě ovšem ne, nevadí mi nijak extra obsah třeba silikónů, hlavně když produkt funguje a slouží. 


Dnes jsem dokonce u někoho na blogu četla, že maska byla průměrná, tak mě přijde MOC FAJN. Mě tento produkt z řady Avon Advance Techniques VYHOVUJE, POŘÍDILA BYCH SI JEJ ZNOVU. Proč, protože dělá co má, vlasy jsou snáze rozčesat, dokonce jim dodá lesk a krásná parfémovaná vůně je další plusem, proč jsem si jej OBLÍBILA. Řada Advance Techniques mi jen potvrdila, proč mi vyhovuje a proč ji mám ráda. 


Tak, sečteno a podtrženo. Za mne jsou to dva vyživující, hydratační a pečující produkty, které mým potřebám plně vyhovují a MOC RÁDA JE NYNÍ POUŽÍVÁM. Skvělé hydratační a pečující schopnosti + obohacené velmi příjemnou vůní, která vydrží a z těla / vlasů jí cítíte delší dobu. 

A jakou pečující tělovou / vlasovou kosmetiku používáš nyní Ty, nebo máš  oblibě? 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉


11 komentářů:

  1. Eriko, ani tentokrát nemám žádný z produktů vyzkoušený. Tělové suflé ani nevyhledávám - mám raději tekutější produkty, takže používám hlavně tělová mléka. Masky na vlasy bych chtěla/měla používat častěji, momentálně je používám celkem málo.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, nově jsem si pořídila na léto lehčí mazadlo a tím je krém po opalování Balea Sun, to je velmi jemné a lehké, Doporučím. Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Mně se líbí ten krém od Nivei :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je super - byl super, ta vůně velmi povedená! Překvapil. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Zajímavé produkty.Já jsem si koupila po dlouhé době Nivea denní krém proti vráskám.A je velmi příjemná.Mám i tělové mléko.Po pravdě už té kosmetiky moc nepoužívám,ale měla bych právě teď.
    Děkuji za seznámení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jitko, myslím si, že je vidět, že se o sebe a svou pleť staráš dobře, jelikož vypadáš moc svěže a celkově velmi v kondici, jak bych to popsala 🤗🍀💪. A každý podle potřeby. Nyní bych doporučila krém, ideálně s obsahem SPF. Krásné dny přeji. ☺☺

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já mám teď načaté taky mazadlo od Nivea ovšem tělové mléko s vitaminem C a Q10 a kromě toho, že parádně voní i krásně vyživuje. Bála jsem se že to bude takové nenadchne/neurazí jako ta original verze, ale jsem příjemně překvapená. A maskuju teď pořád Garnier Hair Food papájovou :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To suflé od Nivei si chci pořídit, tak jsem ráda za tvoji recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevím, jestli náhodou nemají jinou vůni. Je - bylo vážně super. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  6. Eri, psala jsem ti komentář. Nespadl do SPAMU???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, já vím, že mi přišlo upozornění, ale komentář nikde. Jdu to prověřit. Mě nic do spamu nepadá, tak to prakticky nekontroluji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...