úterý 3. května 2022

#ShoppingTimeRamdon No. 23

AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý,  kdy Tě zdravím z poste ( nějaká momentální zdravotní, alergická indispozice mne přemohla 🙄🥺) u dnešního článku.... různých "dobrot", které jsem v průběhu poslední doby pořídila. 

V Levných potravinách, do kterých jsem se naučila chodit celkem pravidelně jsem pořídila sýr typu Brie s bílou plísní na povrchu a modrou zelenou uvnitř. Je to velmi chutný sýr, kde se snoubí jemná chuť s lehce štiplavou vnitřní plísní. 
Atomic - energy drink sugar free jsem chtěla vyzkoušet, ale nestojí za nic, ani za tak nízkou cenu. 
Zimbo - Bio Zweibelmettwurst, je druh uzeniny typu "tataráček", k tomu se to asi hodí nejvíce. Je již příjemně dochucený, dá se krásně natřít na pečivo, bagetku, topinku. Taková hrubozrnná pomazánky podobné té Médské. 
Na Sójové suky byla v Lidlu nějaká akce, tak jsem si dva vzala. Dobré byly, někdo jej má rád, druhý zase nikoli. Jak jsi na tom Ty? : ))
McENNEDY omáčky určené na sandviče a barbecue jsem sehnala každý za 15,- Kč v levných potravinách a jsou fajn. Stejné se prodávají v Lidlu, když mají nějaké asi americké týdny. 
Opět tady je sýr s bílou plísní, který je takový podlouhlý a je měkčí a výraznější. Mě tedy velmi chutná. 
z části dobrot jsem připravila malé občerstvení pro kolegyně do práce. 
Opět mix všeho možného. Tataráček se opakuje, pro velký úspěch jsem jej pořídila znovu. Velký bílý jogurt, Pilos tavené plátky sýra - ty já mám tuze ráda, ale příliš často si je nepořizuji. 

Ovšem kozímu sýru v akci jsem nemohla odolat, navíc do salátu se hodí přímo skvěle. 
Zlákaly mne arašídy, říkala jsem si, že si vezmu menší balení, nebude mě to tolik lákat, no ale ovšem sáhla jsem vedle a vzala si variantu bez soli. No a to já nemohu, jednak mi to nechutná a potom mi to celkem dráždí žaludek. No pro příště budu lépe číst údaje na sáčku. 

Další sýr s bílou plísní ve variantě Le créma - aromatičtější. Znám z Lidlu a je fajn. 
Této malé plechovky jsem si všimla již vícekrát, ale až nyní jsem se rozhodla si ji pořídit. Měl by to být přírodní ovocný džus, nebo šťáva ze základu hrušky a citrusů. 
Arašídy solené, pražené a velké balení jsem si nakonec stejně vzala 🤭. 

Vítání jara, aneb moje snídaně / odpolední svačinka. Sušenky cookies s čokoládou, žlutý Petrklíč a mléko. 

Další omáčku jsem si vzala a nyní variantu na Hamburgery, opět je fajn, za ty peníze. No a potom Italský strouhaný sýr parmazánového typu, který je v praktické nádobce, kde má tři tvary otvorů, kterými jej můžete aplikovat - sypat přímo na jídlo.  Za mne moc fajn vychytávka a je dobré ho mít po ruce. 


Toto byla má druhá výhra za poslední dobu. Vyhrála jsem u LucijaVesela, na jejím IG. Soutěžilo se celkem o tři balíčky a mohli jste si vybrat. 


Já volila variantu pudrových produktů na tvář, jak jinak, ne že bych oční stíny neměla ráda, ale tvářenky, rozjasňovače a potom bronzery, to je moje. ♥



Výhra a samotná paletka mi udělala velkou radost. Děkuji a sledujte také IG, případně co nejvíce, co nejčastěji vás oslovuje?

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.
 
Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 
přínosem.

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.

papa E. A. 😻😉


6 komentářů:

  1. Eri, já IG nesleduju - jako žrout času mi bohatě stačí blog můj i blogy cizí :). Z tvých nákupů bych klasicky brala všechny sýry, ostatně ten kozí občas kupuju ve francouzském týdnu v Lidlu.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, jj, já se občas u IG zaseknu, ale je to pro mne relax, který mám hold po ruce, baví mě to. : ) Kozí sýry jsou super právě nyní do salátů. Krásný den přeji!

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    úplně jsem z toho jídla dostala chutě na něco dobrého:-) Ta výhra je moc hezká, já nevyhrála už pěkně dlouho, což mě samozřejmě mrzí...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, právě mi pekelně kručí v břiše, z víkendu jsme se vrátili před půlnocí a to nebyl na nic čas, ani chuť, čili jsem nejedla. No a rovnýma nohama do prac. týdne - uff. Paletkou se nyní líčím a je fajn, bude recenze. ☺♥ Vyhrála, nevyhrála..., pošťák jistě zazvoní brzy 2x ♥♥♥

      Vymazat
  3. Z uvedeného mě nejvíce zaujala paletka od Pixi, která vypadá nádherně!

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...