čtvrtek 5. května 2022

#Shopping&GiftTimeRamdon No. 24

AHOJ, AHOJ,
KRÁSNÝ ČTVRTEK PŘEJI....dnes se držím hesla "ranní ptáče/dál doskáče", no uvidím, jak dlouho mi elán vydrží...🤭☀👌. 
Jinak Tě vítám u dnešního článku s mými dalšími nákupy, spíš tedy vlastně respektive dárky. 
Jelikož já tyto články, vlastně všechny články píši postupně, průběžně mívám tak cca 20 článků předepsaných, které uveřejňuji postupně, tak bývají tak trochu se zpožděním. Čili, tím chci říct, že jsem se "loučila" v práci na Staromáku jsem již zmínila v článku o "mém měsíci BŘEZNU 2022". 
No a tento článek je plný dárečků od mých milých kolegyň. 
Hrnečky, set hrnečků, který je dle visačky z Orionu jsem dostala od milé Káti, prý abych si v nové práci udělala do něj něco dobrého a vzpomněla si na ni. Tak to se trefila. Jednak hrníčků není nikdy dost a rozhodně si na ni vzpomenu mnohem častěji. Díky Káťo. 
Poslední fotky z okna, musela jsem vše řádně vyfotit a využít situace. 

Drobné květy Karafiátů miluji. Mám je ráda od té doby, kdy jsem je před mnoha lety dostala od své kamarádky Jany a byla jsem z jejich krásy, jemné vůně, které mě jako pylového alergika tolik nedráždí a hlavně jejich dlouhé VÝDRŽE. 
Milá Leni, která mi darovala knihu Půlnoční knihovna, tak mi ještě darovala tento pugét, který mi doma dělal dlouhou dobu radost. Díky moc Leni. 
No a v tomto balíčku, v této krabičce zabalené do krásného papíru se srdíčky byla ANDĚLKA. 
Dárek jsem rozbalila až v noci doma, no a když jsem otevřela krabičku, tak se mi doslova zatajil dech. Já příliš na takovéto podobné "lapače prachu" nejsem, ani vyznavačem andělíčků, ale tento mne naprosto dostal. 
Andělka je navíc z obchodu z Kladna Almiko. Zuzí, která mi tento překrásný a osobní dárek dala je také z Kladna, (já jsem se na Kladně narodila) a má tam dceru s vnoučaty, takže i toto nás krásně pojí a pojilo. 


Holky moje zlatý, neskutečně moc děkuji, jsem vděčná za čas, který jsem s vámi mohla strávit a pracovat s vámi. Udělaly jste mi velkou radost. 
Zároveň jsem i poděkovala za veškerý čas a kolegy/gyně, které mne na MMR doprovázeli, Byla to další zkušenost, dobrá i méně fajn. I za tu negativní vlnu vlastně děkuji a kolegyně, která mě "trápila" svou povahou, nepěkným přístupem a svou zlobou, záští, které je ona sama plná přeji, aby se jí dařilo a podařilo se jí, té nálože negace, zášti a zloby zbavit. Uleví se nejen jí, ale hlavně jejímu okolí a rodině. I blbá zkušenost je prostě zkušenost. Za to s pokorou a díky odcházím. 

Od M. jsem dostala předčasně narozeninovou kytku. Rudé karafiáty, vydržely s mou drobnou úpravou opravdu dlouho ve váze. 

Objevila jsem u McDonala zmrzlinu se šlehačkou, doplněnou posypkou mezi vrstvami ze sušenek Lotus, která je doplněna dle vašeho výběru buď to karamelem (jako v mém případě), jahodami či čokoládou. Úžasná zmrzlina, nebo spíš pohár. Jak jsem bez toho mohla žít, je to neskutečně dobré a pozor, návykové. 


Koupili jsme dvě baby kuřátka, upekli a já si k němu dala s velkou chutí vychlazené Egger rakouské nealko pivo. Skvělý víkendový oběd. Možná bych ještě měla dodat, že ke kuřeti jsme dali téměř 1/2 másla, aby byl sos, jak se patří. 

Čokoládové bonbonky plněné krémem s lískových oříšků, jsem pořídila velmi výhodně v Levných potravinách. 


Od potravin se přesunu k běžným provozním produktům domácnosti. Sáčky do koše a papírové filtry do překapávače nekupuji tak často, ale vím, že ty z DMka mi vyhovují nejvíce. 


Pálím celkem často nějaký vosk v aroma lampě a měla jsem posledních pár kusů čajovek, tak jsem si vzala toto 50ks balení značky Profissimo, které mám také ověřené. 


Jumex, občas mám chuť na něco sladkého, nějaký džus, který se prakticky jinak snad ani pít nedá. Taková rychlá, nealko Piňa Colada v plechu. Pořídila jsem v místní večerce cca za 40,- Kč. 


V Delmartu jsem vzala snad poprvé Cheddar, strouhaný a vybrala jsem variantu s chilli a musím přiznat, že to bylo cítit. Tedy já jsem cítila příjemnou pikantnost. Fajn produkt, zvláště když ho pořídíte ve slevě, praktické ziploock balení. 

Tvaroh, Brie od Présidenta bylo také v akci a spotřeba sýrů a jogurtů je u nás značná. 

Mozzarellu značky Coop jsem měla snad poprvé, ani jsem netušila, že jejich privátka má takovou nabídku. Byla běžné kvality, nic jí nechybělo, ani nepřebývalo. Za mne fajn, pokud bych na ni narazila, vzala bych znovu. 

Ale co jsem pořídila poprvé, tak byla HOLANDSKÁ OMÁČKA značky Knorr, která je opět z Levných potravin. 


Ano, je to polotovar, jelikož HO jsem nikdy nepřipravovala a vím, jak pracná a náročná její příprava je, brala jsem omáčku všemi deseti. (předpokládám, že tato omáčka je určena na německý trh, protože jinde jsem ji u nás neviděla), 
Omáčku jsem připravila dle návodu, byla velmi hustá, takže jsem si naředila mlékem a podávala s pečenými, bílými bavorskými klobáskami a bramborem. 

Pochutnali jsme a pokud na tuto omáčku narazím znovu, vezmu ji i do zásoby, jelikož např. ke chřestu (kdy je právě nyní na jaře) jeho hlavní sezóna, neodmyslitelně patří. 

Do Sinsay jsem si šla pořídit účelně krátké ponožky, které jsem si také odnesla a přihodila k nim jedno troj balení kalhotek - brazilek. 

Ponožky ze Sinsay již mám, jsem s nimi spokojená a plně mým potřebám vyhovují. Ledné, dostupné stále ve svém sortimentu, nijak se netrhají, nepárají, nebarví. Čili za mne výhodné balení 5ti kusů za cca 60,-Kč je naprosto skvělé. 

Vzala jsem si jeden set se světlými - lehce pastelovými barvami a potom klasické, černé. 

Kalhotky jsem vzala spíš pro zajímavost, jak já ráda používám, ale střih BRAZIL mám ráda a chtěla jsem vyzkoušet, jak mi budou tyto troje za 159,- Kč sedět. 

Černé, s drobnými puňtíky a proužky, lemované umělou jako by krajkou, bavlněné s příměsí elastanu. 


Hned jsem je vyprala, nepouští, jsou na těle příjemné, ale asi opravdu je budu nosit na doma, nebo třeba jen tak běžně pod kalhoty. Asi spíš takový průměr, co do kvality, provedení a i zpracování. Takové je moje hodnocení. 

Ale rozhodně jsou mnohem, mnohem lepší, než ty, co jsem si pořídila v Pepcu, ty jsem již vyhodila, neboť se začaly okamžitě párat. Ještě mě tak napadá, podívat se na nějaké prádlo, třebas i funkční v Action. 


Ještě jednou jsem zašla do DMka, které mám po cestě celkem 3x krát a vzala si tyto dva Balea produkty, vlastně jen tak pro radost. Nic jsem nepotřebovala, ale udělaly mi radost a nestály majlant. 


Nejsem si jistá, ale tuto proti vráskovou pleťovou masku Balea jsem neměla. No a jakmile je něco antiaging, tak mne to hned zajímá. 


Maska by měla obsahovat koenzym Q 10 a kyselinu hyaluronovou, mě bude naprosto stačit, když bude na pleti příjemná a bude mít hydratační či vyživující efekt. 



Vzala jsem si i toto pleťové mléko, určené pro citlivou a suchou pleť. Toto mléko dle mého změnilo obal, protože si jej vybavuji, že jsem ho snad měla a bylo moc fajn. 


Jemné, šetrné a příjemné. Plnilo svou funkci a moc krásně mi vonělo. Myslím si, že je ten samý produkt, pouze v novém balení. 

Ty to dva produkty mě vyšly okolo 40,- Kč, což je neskutečně nízká cena, ale z obou mám velkou radost. Kolikrát stačí taková maličkost, aby se člověk cítil lépe. Máš to také tak? Takové ty malé "radůstky" 😉. 
Tak to byly mé poslední dárky od kolegyň a nákupy běžného charakteru. A co nejčastěji daruješ svým kamarádkám či kolegyním? 
Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.
 
Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 
přínosem.

Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.

papa E. A. 😻😉



9 komentářů:

  1. Tvůj článek mi připomněl, že se musím vzít do práce čajovky, už mi dochází. Doma s přícházejícím létem pálím málo, ale v práci kvůli vůním ze závodky jedu aromalampu pořád.
    Z tvých nákupů bych si vybrala Brie a mozzarelu. A dárečky jsi dostala pěkné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj StáŇo a zároveň přeji krásný pátek a víkend. Já odjíždím na rychlou návštěvu Třebíče. Jj, sýry jsou super, zrovna jsem včera nějaké výhodně ulovila. Svíčky v práci - kolegyně pálí krásnou teplou od YC. O to raději k ní chodím do kanceláře. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri, přeji spoustu úspěchů v nové práci, já budu teď taky hledat asi něco jiného. Andělka mi přijde jako krásné gesto <3 Já nikdy nechápu, jak mám poznat jak velký pytlíky koupit, když na tom koši nikde nepíšou jak je velký :-D S polotvary si nelámej hlavu já tuhle měla už hotové lasagne a jak byly fajnové, přeci nejsem nějaký Polhreich, abych se x hodin měla čas prdět s jedním jídlem. Kalhoty jsou hezké mně se v Sinsay líbí bohužel už jsem větších rozměrů než velikosti v Sinsay dovolují. A radůstky jsou můj kámen úrazu poslední dobou, čím víc čtu, že bude víc krize tím víc si syslím kosmetiku a hadry do zásoby :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, tak to na Tebe budu o to víc myslet s prací. :))) sinsay kalhotky ztím drží a jsou fajn, za ty peníze jsem vlastně spokojená. A radůstky, at už jsou jakéhokoli ražení, či druhu jsou občas prostě potřeba, někdy víc, někdy méně. Člověku to pomůže, je to taková "psychická" podpora, sama sobě, proč ne. Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  3. Samé dobroty! A karafiáty mám veľmi rada, sú to podľa mňa veľmi podceňované kvety... Stále túžim po kytici ružových, presne po takej, ako dostala v Sexe v meste Carrie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a krásný den přeji. ☺ Tak to mám o to raději Karafiátky, když je dostala i Carrie, ani jsem nevěděla, přitom Sex ve městě je mým, nebo býval mým oblíbeným seriálem. ♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    já mám taky moc ráda karafiáty. Dneska jsem si pořídila velkou kytici takových tmavě vínových/ fialových a vypadají skvěle. Zaujala mě ta Balea maska, dlouho jsem se do jejich stojanu nedívala. Ty kalhotky vypadají moc hezky, mám ráda kombinaci bavlny a krajky, to nosím nejčastěji.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, přeji krásný začátek nového týdne, at je méně náročný. ☺♥ Tak to musí být parádní kytice. ☺♥

      Vymazat
  5. Hrnečky jsou nádherné, moc se mi líbí :)
    Dále mě zaujaly ty brazilky ze Sinsay, moc pěkné a za super cenu. Já nakupuji spodní prádlo jen v Tezenis.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...