úterý 14. června 2022

#MiniRecenzeMix LXIII.

 


AHOJ,AHOJ,
přeji krásné úterý, dnes z Košíř, kde hlídám 👩‍🦱😻. 


Vítám Tě u dnešního článku - recenze. 

Oba tyto produkty jsem pořídila v prodejně Action a konkrétně tady v Třebíči, kde právě jsem, když recenzi píši. V Praze sice jsou snad tři obchody Action, ale já ani v jednom nebyla, jelikož je mám celkem z ruky, a byl by to pro mne výlet na "celé" odpoledne. 

TĚLOVÝ KRÉM S KOKOSOVOU VŮNÍ A BAMBUCKÝM MÁSLEM A MÁSLEM KARITÉ. 
Hmm, tělový krém, spíš bych řekla, že se jedná o velmi hutný krém, který připomíná tělové máslo.

Má silnou kokosovou vůni, což by nemuselo být pro všechny, ale pro mne, jako milovnici kokosu je to značka ideál a i M. voní, co jsem zjistila. 

Balení je řekla bych klasické, standardní, šroubovací, které ovšem obsahovalo OCHRANNOU FOLII, co velmi, velmi chválím. Není to bohužel samozřejmostí. 


Produkt skvěle a dlouho hydratuje, dokonce si díky své hutnější konzistenci a vysoké míře hydratace poradí s drobnými, více vysušenejšími místečky na těle. Myslím tím např. lokty, chodila, apod. 


Na to, jak je hutný, konzistencí bych jej sktečně přirovnala k tělovému máslo nezanechává žádné bílé mapy, netvoří na pokožce film, není těžký. Naopak, je moc fajn. Snadno se roztírá, rychle vstřebává a parádně hydratjue. 


Balení obsahuje 200ml produktu a vyjde na neuvěřitelných 40,- Kč. Značka PARÁDA. 

Sečteno, podtrženo, já jsem s tímto TĚLOVÝM KRÉMEM NADMÍRU SPOKOJENÁ, rozhodně si pořídím další, abych měla i doma na Letné. 




Skvěle hydratuje, úžasná vůně lahodící mému nosu a výborné hydratační schopnosti. 


Pleťové sérum proti vráskám jsem také pořídila v Action, jelikož jsem chtěla vyzkoušet nějakou pleťovou kosmetiku. Z tohoto produktu tolik nadšená nejsem. Hned povím proč tomu tak je, proč mi tolik nevyhovuje. Ale není to vyloženě propadák. 

Začnu asi tím nejvíce "nevyhovujícím", a tím je nefunkční pipetka = kapátko. Je sice pěkné, že balení je skleněné, což zmíním jako plus, které obsahuje standardně kapátko - také skleněné, ale produkt jím nejde nabrat. 


Kapátko je dostatečně velké, široké, aby produkt nabral, ale neděje se tak. Tudíž jej nanáším sice za pomocí kapátka, ale funguje mi, jako taková "lžička - špachtlička", ovšem zatím, netuším jak tomu bude, až budu na dně skleničky. 


Samotný produkt má krémovou, lehce mléčnou barvu. Není prakticky parfémovaný, konzistencí je středně - lehce krémovější, alespoň tedy na poměry mezi séry, co jsem zatím vyzkoušela. 

Dobře se do pleti vstřebá, nezanechává žádný film, žádný ulepený pocit, pěkně se vstřebá do pokožky. Hydratační schopnosti jsou spíš průměrné, ale není to tak, že by vůbec nic nedělal, to ne.


Pokožka je příjemně jemná a hebká. Aplikuji nyní ráno a večer před použitím krému. Netvoří žmolky, dá se krásně použít i pod make-up. To vše jsou moc prima vlastnosti. 

Vlastně jediná nevýhoda je nefunkční kapátko. 

Balení je v papírové krabičce, je celo sklenění, což je super, ale není těžké. 

Obsahuje 30ml produktu a stojí něco okolo 80,- Kč, obsahuje peptidy vč. vitaminu E. Mají snad ještě další varianty a to s vitaminem C, ale já si vybrala tuto pro VYHLAZENÍ VRÁSEK, což nevím, nic extra na mé hluboké vrásky na čele nepomůže. Leda botox, který si snad někdy - brzy dopřeji.  


Pleť zanechá jemnou, hebkou a hladkou. To určitě umí. Nedráždí, nepálí na pleti, netvoří žádný nepříjemný film, hodí se na denní i noční péči, vč. podkladu pod make-up. Vlastně je to fajn produkt, který jsem ráda pořídila a vyzkoušela, ale nepřesvědčil mě, abych si jej znovu pořídila. 


A co ty a prodejna Action? Znáš, nakupuješ tam? Případně, co bys mi doporučila? 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



12 komentářů:

  1. Děkuji za recenze....výrobky neznám. Přeji Eri krásné dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Eriko, já jsem v A. nikdy nebyla - mám ho taky z ruky. Na tělo mám raději mléka než krémy, takže zrovna tento krém bych si asi nepořídila. S hůř funkčním kapátkem bojuju teď u jednoho séra taky a docela mi to štve.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, ty aplikátory jsou občas boj, naprosto souhlasím. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Moja milá,
    u nás tento druh obchodov nemáme takže neviem posúdiť kvalitu.
    Ten botox je beh na dlhú trať, prvýkrát Ti vydrží cca 3 mesiace, druhý asi pol roka, tretí dlhšie... budeš ho musieť ale opakovať pravidelne, kedysi som si ho dávala, aspoň u mňa tak fungoval :-) Ale keďže je to jed, časom som od toho upustila.
    Pekné dni, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Moje, to je škoda, ale zase máte zastoupené jiné značky ☺. Slyšela jsem a četla to stejné o botoxu, jak právě píšeš, ale ty to přeci vůbec nepotřebuješ. ♥♥ Krásný den přeji.

      Vymazat
    2. Ha-ha-ha, mám vrásky na čele...

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, já mám nejbližší Action nějakých 28 kilometrů a zatím jsem tam byla jenom jednou. Ukořistila jsem nějaké masky, ale snad ani jedna mi nesedla. Svíčky moc nevoní, strašně čoudí a vosk mění barvu. Je to takové všelijaké, asi tam nijak nutně nepotřebuji znovu a neoslovilo mě to tolik jako ostatní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, tak pokud tvá zkušenost není 2x nejlepší, tak plně chápu, ale např. sladkosti, tam mají, jako z Duty Free, nebo jsem tam pořizovala 2x sluneční brýle, úplně obyčejné, za 29,- Kč a jsou skvělé. Jiné prakticky nenosím. Přeji krásný večer ☺♥.

      Vymazat
  5. Koukám, že to nebyl vyloženě propadák :) Já mám z Actionu pouze rtěnky, ale ještě jsem je nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, rtěnky jsem snad ani neviděla, ale např. pudrové duo na tvář není špatné, používám. Korektor taky fajn a tužka na oči stejné kvality, toto ovšem spíš, jak píšu 50/50. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...