středa 17. srpna 2022

#GiorgioArmani Sì Passione Éclat- můj oblíbený parfém

 

AHOJ, AHOJ,
přeji krásnou středu, a moc Tě vítám u dnešního článku, který jsem měla za to, že jej mám sepsaný, že by se prostě jen neuložil, ale to je mi divné.  No nic, tak začnu znovu. 

Samozřejmě popisovat vůně je velmi obtížné a to, co a jak komu voní, je HODNĚ SUBJEKTIVNÍ., TAKŽE PROSÍM TOTO JE JEN A JEN  MŮJ NÁZOR, MŮJ POCIT  a to, jak tato vůně Sí připadá mě. 


Pro mě je to první zkušenost s touto vůni Sí od Giorgio Armaniho, ještě jsem měla kdysi Armani Code, a ten nebyl špatný, ale příliš mě tato značka - celkově neoslovuje a proto ji sama nevyhledávám. 

Ovšem, jak se ke mě dostala, spolu s tělovým krémem, který jsem si též oblíbila byly mé narozeniny. Kdy jsem od M. dostala "můj" Chanel Gabrielle a k tomu toto menší balení parfémované vody a tělového krému. 👍


Giorgio Armani Sì Passione Éclat, kdy na Notinu 50 ml balení seženete za 2 500,- Kč.

Dle popisu na Douglas je to vůně květinová; se silnými tóny růže, představena na jaře 2022. Já tam naštěstí růži necítím, protože nejsem milovnicí růží, zvláště ne její vůně. 
Gisele Bünchen je hlavní aktérkou této kampaně a její představitelkou, což zrovna asi není třeba představovat.

Druh vůně = popis:
Srdce této vůně je tvořeno damašskou růží a stolistou růží, které představují ryzí ženskost, zatímco madagaskarská vanilka dodává vůni návykový a kořenitý dozvuk.

složení:
Hlava černý rybíz, bergamot
Srdce damašská růže
Základ bílé pižmo, vanilka


Nejvíce sympatické mi hned byla hlavní představitelka této vůně a potom flakon, ten je skutečně povedený a výrazný. 

Ovšem vůně jako samotná je za mne velkým překvapením a to v milém ohledu, jelikož ji mám téměř dopotřebovanou, jak ráda a často ji používám. Spíš na takové ty všední = pracovní dny. Někdy kombinuji s tělovým krémem, který je moc fajnový. 

Jak bych tuto vůni popsala, za mne je to středně těžká, nepříliš kořeněná vůně, která se po chvilce příjemně rozline a vydrží téměř celý den. Je to vůně, pro dospělou ženu, která ví, co chce a co ne. 😇

Tóny růží příliš necítím, což oceňuji, zřejmě mi nejvíc voní zastoupená sladší vanilka. Není to žádná citrusová lehoulinká vůně, které příliš nemusím, ale ani kořeněná, těžká vůně, které já mám asi nejraději. Je to takový příjemný střed. 


Ano, použiji výraz sofistikovaná, toto přirovnání mi k ní sedí. Příjemná, nositelná na denní bázi, alespoň tedy pro mne. Podtrhne každý outfit a zvedne náladu. 


Určitě to není aspirant na TOP v mých vůních, ale rozhodně velké a moc milé překvapení. Rozhodně NEJLEPŠÍ VŮĚNÉ této značky, co jsem vyzkoušela. Ano, M. se dárkem trefil. 


Doporučuji přivonět si k ní někde  Sephoře či Douglasu, až budete mít příležitost, pokud ovšem tuto vůni již neznáte. : D


Toť mé hodnocení a popis této GA Sí letošní rovinky. 

A jaké vůně od této značky oslovují Tebe? Budu moc ráda za tipy a doporučení. 


Nyní už jen přeji krásný, letní den. ☀

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...