sobota 13. srpna 2022

#Recenze - Avon skin care


AHOJ,AHOJ,
přeji krásnou sobotu a moc Tě vítám u mé dnešní recenze, která vznikla díky tomu, že se mi do rukou dostaly tyto produkty AVON ze skincare. Právě jsem tedy chvíli bojovala s novou verzí Win, které se přes noc instalovaly a nešel mi zvuk, ale zdárně jsem to "odstranila". ♥

A může za to moje milá Hani 🤗, která mě se Sabčou nalákala na micelární gel, kdy chválily obě, opakovaně micelárku, tak jsem si řekla, že vyzkouším gel, který jsem spíš potřebovala, než právě micelárku. No a řadu Anew s vitamínem C jsem zaregistrovala již v katalogu, a hlavně na blozích a u Hani v její recenzi. 

 
Tento denní krém s vitamínem C jsem dokonce od Hani dostala. No a je ho v tubičce 50 ml, což je pro krém běžné množství. Obal je jednoduchý, praktický, plně funkční. 
Samotný krém má sněhobílou barvu, středně hutnější konzistenci, která pomalu, ale zcela vstřebá do pokožky. Je trochu parfémovaný, to by nebyl snad produkt od Avonu, aby neměl tuto vlastnost. Mě parfemace nepřekáží, ani nevadí, nedělá žádnou neplechu na pleti. Ale věřím, že někomu by to nemuselo příliš vyhovovat. 


Krém je to velmi příjemný, používám střídavě, na den i na noc, kdy se dá krásně navrstvit a vytvořit z něj hutnější a výživnější záležitost. 
Pod make-up je to také dobrý základ. Nehrudkovatí, nedráždí mi pokožku, dobře hydratuje, dá se případně navrstvit na místa, kam potřebuji. 

Za mne je to moc fajn produkt. 
Co se týká vitamínu C, tak ani v příbalovém letáku, co je uvnitř krabičky jsem nenašla, jaké množství se nachází. To mě celkem mrzí, že Avon prostě neuvádí prakticky u žádných svých produktů, co jsem zaregistrovala. 
Za mne jsem nějaké výraznější projasnění nezaznamenala, což je trochu MALÉ ZKLAMÁNÍ. To ovšem neznamená, že krém nemám v oblibě, že ho nedopotřebuji. Zřejmě na to správné, nebo spíš srovnatelné projasnění by bylo ideální sérum, z této Anew řady, které by mohlo konkurovat The Ordinary. Jelikož jsem měla sérum s vitamínem C, právě od této značky, které jsem dopotřebovala a navázala používáním tohoto krému, tak vidím, že příliš rozjasnění nevidím. Hold u The Ordinary byla jisto jistě vyšší koncentrace vitamínu C. 



Mě v oblasti očí nepálí, nedráždí, neštípe, ale pro citlivější očka a pleť bych doporučila, této oblasti se spíš vyhnout. 
Ale co je naprosto super, min. pro denní použití, pod make-up, je jeho vysoké SPF 50. To je naprosto perfektní, a dobře mi na něm make-up drží. 
Jako příjemný, hydratační krém, ideální právě na léto MOHU TENTO KRÉM DOPORUČIT, proto jsem s ním spokojená. Vysoká SPF ochrana, která chrání pleť, dobře na něm drží make-up a vyhovuje mi konzistenci a i míra hydratace. S tím projasněním je to slabší. 

Popisek z letáku uvnitř krabičky: 
Denní krém s SPF 50 a vitamínem C.

Tento denní hydratační krém poskytuje pleti neviditelnou ochranu a okamžitě ji dodá zářivý vzhled. Složení udržuje pleť hydratovanou a lehké nemastné složení je ideální podklad před nanesením meka-upu. Obohaceno o stabilní formu vitaminu C pro okamžitý efekt zdravě zářivého vzhledu. Je vhodný pro všechny typy pleti. Vhodné pro každodenní použití. SPF 50 poskytuje ochranu před UVA/UVB zářením a vnějšími stresory. Je lepší, vyhnout se očnímu okolí, zvláště pak, pro citlivé oči.

Výsledky zákaznické studie podstoupilo 126 osob.

Jak jsem na začátku již zmínila, tak na čistící produkt z řady Avon Nutra Effects Soothe mě nalákaly holky, Hani a Sabča. No a právě u Hani jsem si jej objednala. 

Gel má čirou barvu, jemnou a příjemnou vůni, která mě nijak nedráždí a nevadí mi. Je vhodný pro každodenní péči, jak pro citlivou pleť, tak i smíšenou/mastnou, jelikož dobře rozpouští maz a předchází jeho tvorbě. A NEVYSUŠUJE JE, což je naprosto podstatná a skvělá vlastnost, kterou já preferuji, vyhledávám a moc vyzdvihuji!!!

Balení je praktické, jednoduché, plně funkční dávkovač, s tím jsem také spokojená a nedá se tomu nic vytknout. V balení najdete 195 ml a gel se pohybuje okolo 75-100Kč, záleží na různé akci. 

Umí odstranit make-up, čili se dá použít i jako plnohodnotné odličovadlo, dále zklidní  a nijak nepodráždí pokožku, nevysušuje, předchází tvorbě přebytečného mazu. 


Jestli stahuje póry mě osobně nepřišlo, ale s odlíčením a hlavně každodenním čištěním pleti si umí poradit skvěle a mě a mým potřebám NAPROSTO VYHOVUJE. 
Co se týká čištění pleti, tak mycí gely a pěny jsou asi mými nejoblíbenějšími. Protože my čištění na "mokro" vyhovuje a jsem na to nějak za ty roky používání zvyklá. Co se týká vlastností, tak čirý gelík, příjemné - lehké parfemace, který se dobře nanáší, smývá, vytvoří lehkou emulzi / pěnu. Nedráždí, neštípe, nevysušuje. Ne nedoporučuji k odlíčení, se kterým si taky dobře poradí používat na oční make-up. Tam mě tedy lehce štípal, ale k odlíčení očí není určený. 

Cena přijatelná, veškeré vlastnosti, kterými se chlubí, skutečně MÁ, DĚLÁ, CO AVIZUJE, a proto je to MÝM SOUČASNÝM OBLÍBENÝM ČISTÍCÍM PRODUKTEM, KTERÝ POUŽÍVÁM NA DENNÍ BÁZI. 

Věřím, že stejné vlastnosti má i micelární voda, proto je tolik chválená. Mohla bych si ji také objednat a vyzkoušet, jelikož když se odličuji, tak odličuji - doodličuji právě micelární vodou, kterou poté oplachuji vodou. Nyní mám ale rozpoužívanou jinou. Za poslední dva roky, cca jsem zaznamenala pojem tzv. double cleansing, což já používám, sama od sebe již velkou řadu let. 


A jakou metodu, nebo produkty na odlíčení / čištění používáš Ty? 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉





4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, to ráda slyším, že ti to sedí! Já mám teď zrovna rozdělanou Avon micelárku s konopím a okukovala jsem nový čistící gel, kde jsou tuším antioxidanty a papája, ještě ale vyčkávám a neobjednávám. Potřebuju doma taky něco spotřebovat a peníze mám vždycky za co utratit :-D Z aktivních látek se teď seznamuju s AHA kyselinami a zatím se kamarádíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem, že jsi v polovině balení The Ordinary, mě sedí skvěle. Avon Vitamin C krém pomaličku už dodělávám, vážně je moc prima. ☺☺

      Vymazat
  2. Já nemám s produkty od Avonu skoro žádné zkušenosti. Na odličování používám buď čistící mléko nebo micelárku, po obojí pleť ještě oplachuji, na oči pak nějaký speciální oční odličovač. Jen na chalupě mám momentálně jen to mléko - a úplně komfortní to tedy není, musím si sem odličovač na oči taky přivézt, i když ho budu potřebovat vždycky jen v pátek po příjezdu, protože se tu jinak nelíčím.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, docela dost spokojená jsem s vlhčenými odličovacími tampónky, lépe mi vyhovují ty od Balea, ale Isana je velmi zdařilá a vážně fungují. Mycí gely a pěny miluji. Momentálně ovšem bojuji s nepěknými a hlavně nevzhlednými až boláky - pupínky na obličeji. Vůbec netuším, co to je. Vyrojilo se mi to s návratem do Prahy z Třebíče. Nepříjemné... Měj krásnou neděli. ☺☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...