čtvrtek 11. srpna 2022

#ShoppingTime No. 41+ VÝHRA V #GIVEAWAY5 - (ll. nekosmetická část)

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.

 

👍 😉

Navážu pěkně kosmetikou a to hydrogelovou masku Balea s kaktusovou vodou, kterou jsem si pořídila na základě doporučení. A vlastně i mé dobré zkušenosti z minulého týdne, kdy jsem pořídila a hned aplikovala růžovou s melounem. 


Tyto masky, jak je již všeobecně známo, jelikož je jich plno na IG a i blozích jsou opravdu super. Jsou velmi příjemné, chladivé a levné. Určitě mohu doporučit. 

A jsme zase v Levných potravinách, kde jsem brala velké balení hořčic, což se nyní na léto bude hodit. Pro sebe jsem si brala variantu krémžské, protože tu mám mnohem raději. 

Vyzkoušela jsem i kokosové vody, které mi příliš nenadchly, vypila jsem je, ale že by to byl aspirant na oblíbence, tak to určitě nee. 

Rýžové mléčné jogurty, s višněmi byly osvěžující i přes to, že já tyto hutnější verze příliš nevyhledávám, ale tyto bych si pořídila znovu. 

Taky jsem brala nějaké sýry, zálivku na salát, vejce a to hned plato, velikosti sice S., ale pořád vycházeli cenově slušně. 


Vejce jsem po dlouhé době klasicky uvařila, přidala spousty dalších surovin, zamíchala a udělala si z toho takový vaječný salát. Trochu netradiční, ale mě chutnalo. 

Od Dr. Oetker se mezi jogurty objevil tento ovocný dezert, kde bylo menší množství vanilkového krému, než ovoce, ale velmi, velmi dobré. 

No a mini balení dvou bavorských, zrajících sýrů bylo naprosto dokonalé. Měla jsem si hold vzít víc balení, jedno bylo málo, jak byly dobré. 


Kokosové vody mě nenadchly, stále mám jednu v lednici. 


Dostala jsem magnetku z Řecka, kde byl L. na dovolené a já v Košířích hlídala Izinku. 


Další skvělý sýr, který měl na povrchu bílou plíseň, uvnitř to byl spíš syreček, no velká dobrota, opět mě mrzelo, že jsem si nevzala víc balení. 


Tvarohový dezert Boni byl ovšem dobrý. 


Další kokosové mléko, tedy, další druh, abychom vyzkoušeli všechny, jestli náhodou nebude lepší. ☺Nebyl, alespoń tedy pro mne. 

Druhá část výhry u Šmajdy ... doplňky stravy Green idea neznám, ale určitě rádi vyzkouším. No a Kneipp relaxační esenciální olej do vany jsem s radostí přivítala.  

Ochucené sáčky instantní kávy se hodí v práci, podarovala jsem postupně kolegyně, které si tu a tam vzaly něco.

Např. z této knihy měla radost právě jedna má kolegyně s tím, že ji vezme tchýni, která má dotyčnou autorku, nemohu ani volit výraz spisovatelku, jelikož ji za to rozhodně nepovažuji, v oblibě. 

Lichořeřišnice a další doplňky se určitě neztratí a najdou u nás uplatnění. Já speciálně, nebo spíš na zkoušku jsem si nechala tu na migrény a podporu vitality. Ze Štěpky lesní měl radost M. 

V Albertu jsem ve slevě pořídila tento sirup do vody Yo ve variantě joblko & máta.
Něco málo z  papírenského sortimentu. Fixy Centropen a sekundové lepidlo. 


Tento obří sýr s modrou plísní, který má úctychodných 500g jsem prostě v Levných potravinách nemohla nechat. 



Sephora měla mít větší letní slevy, na které mě upozornila milá Hani. 
Poprvé jsem objednávku neodeslala a vymazala ji celou v košíku, s tím, že chci šetřit. 
No ovšem a jelikož, některé produkty prostě nelze zaslat např. přes zásilkovnu, ale můžete si jej vyzvednout pouze na prodejně, vznikl nákup této paletky. Kterou vám ukáži přímo naživo, až jí budu mít doma, což vychází na příští nákupy. 


Moje milované Lentilky, má taková až závislost, obrovská dobrota, která mě drží již od dětství. ♥ 

Do práce si pravidelně kupujeme colu, Pepsi, no co je zrovna v akci. Vzala jsem na zkoušku i tuto variantu s ananasem a mátou. Není špatná, vychlazená je určitě lepší, ale pro mne to není. Mě tyto varianty např, s mangem prostě nejsou, klasická cola light/zero je prostě nelepší. 

Velké balení menších ovocných jogurtíku jsem opět velmi výhodně ulovila v Levných potravinách. Všechny ovocné variace mi chutnaly, nejslabší byla asi jahoda, ale to je hlavně tím, že já nejsem velkou milovnicí jahod. 

Další mléčné výrobky, nebo spíš až dezerty, jelikož se jedná o malé ledové kafe, které nebylo vůbec špatné, jelikož nebylo obří. A veganské mléčné rýže s exotickou chutí kokosu a granátového jablka byly tak moc dobré, že jsem ani nestihla ochutnat. 

Arašídy jsem si docela dlouho nepořídila a tyto v Albertu mi přišly celkem za "normální" cenu. Cherry rajčata jsem si jen umyla, ani jsem je nekrájela a dala si je v práci k obědu. Jako k obědu, k ohřátému jídlu. Jako navíc. ☺

Originál Werthers karamelky, nejlepší toustový chleba z Delmartu, který ovšem šel z původních 20-22Kč na 33Kč. Zvedli cenu, což je naprosto pochopitelné, ale stále i adekvátní k jeho množství a kvalitě. Alespoň za mě je to ten nelepší a nejdostupnější tousták. 

No  a přišel mi balíček od Trn na testování tablet a čistících prostředků Somat do myčky. 

To, že jsem byla zařazena mezi testující mě velmi potěšilo, jsem ráda, ale také jsem to tak nějak intuitivně cítila. Protože jsem si říkala, že nebude takový přetlak zájemců, jako je tomu např. skincare, či jiné kosmetiky obecně. 

Somat kapsle jsme dřív kupovali hodně, nyní stále ještě doděláváme zásobu tablet ZDE, ale co od Somatu pořizujeme pravidelně jsou právě čistící tablety do myčky a různé vonné závěsy, ty jsou asi nejlepší, co jsme na trhu objevili. 


Nejlepší piškoty, co z nám jsou tyto žluté, ideálně si je dát v kombinaci s něčím sladkým, či mléčným zároveň. Velká dobrota. 


Ještě jsem zaskočila do Dmka, kde jsem potřebovala vzít slipové vložky, které mi docházely a potom jsem zcela neplánovaně ve slevovém stojanu ulovila za 30,- Kč toto hutné, tělové mléko, která je vážně na extra suchou pokožku. Mě velmi vyhovuje, protože jsem jej měla, tak jsem si ho pořídila o to raději. 

No a toť mé poslední nákupy, které se ke mě v posledním týdnu dostaly. Ještě jednou díky Balee za tak super letní limitku a milé Šmajdě za výhru. 👍

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉





8 komentářů:

  1. To je teda pořádná nálož :-) K výhře blahopřeji. Já už nic nevyhrála ani nepamatuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri,
    to je super, že se ti s výhrami tak daří:-) Z tvých nákupů mě nejvíce zaujalo plato ovocných jogurtů, mám je moc ráda. Jahodové si kupuji docela často...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Eriko, mě klasicky zaujaly sýr :). Mléčnou rýži kupuju manželovi, ten ji rád, já jsem jogurtová... Lentilky jsem kdysi milovala, ale mám pocit, že se pak trochu "zkazily", tak moje závvislost na nich zeslábla (momentálně mám závislost na čokoládové Vienettě :D).
    V trn jsem se k testování nedostala už ani nepamatuju - a to se hlásím na všechno kromě cigaret a dětských věcí. Asi je to tím, že nemám IG ...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Stáňo, já snad Trn objevila nebo se teprve se zaregistrovala letos. Zatím jsem byla zařazena do dvou projektů. ☺ Krásný den a i víkend přeji!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Eri, ty máš teda poslední dobou kliku :-D S všemi těmi dobrotami jsi mi vnukla nápad, že bych taky o svých oblíbených mohla někdy jednou za čas něco sepsat. Nejvíc se mi líbí ty jogurty, já ty od Mullera mám docela ráda a to hutný tělový mlíko je u nás často vyprodané i za plnou cenu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, já poslední dobou tady v Praze prakticky do supermarketu nepáchnu, krom ranní návštěvy Alberta před prací, kde si koupím třebas i těstoviny či tak. Odpoledne se to nedá. Levné potraviny jsem objevila a tam prakticky všechny dobroty pořizuji. ☺☺ Krásnou neděli přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...