středa 21. září 2022

#ShoppingTime No. 48

 

AHOJ, AHOJ,
přeji krásnou středu, a jak jinak bych začala tento článek s nákupy, než že Tě u nich vítám. Začnu trochu neplánovaným kouskem, nebo spíš dárkem a tím je Kneipp. Jde o chladivý gel s Arnikou lékařskou, který je vhodný při zvýšené fyzické námaze. Čili na mé bolavé nohy po běhání jej budu používat, až spotřebuji koňskou mast z Lidlu. 
Jsem na tento produkt zvědavá, protože do něj tak trochu vkládám naději, že by mohl oproti té koňské masti i něco dělat. Cena je vyšší, ale byl to dárek k nákupu. 

Dál jsem si na doporučení M. na GymBeam e-shopu objednala tento "nakopávač" pro fyzickou aktivitu a lepší výkon. Vyzkoušela jsem jej jednou a přišlo mi, že je fajn, že funguje. 


Je to sypký produkt, který se rozmíchá ve vodě, nemá nepříjemnou chuť, stačí jedna odměrka, ani ne prakticky pro mne, do 1,5 - 2dcl vody. 


Nestojí majlant, byl ve slevě a zrovna jsem byla v nějaké velmi odhodlaném sportovním - běžeckém módu, takže jsem si jej hned objednala. 

V Levných potravinách jsem ulovila skvělý sýr s bílou plísní, který byl jednak velmi slušně výživný, hutný, tučný a také voňavý. Byl moc dobrý. Tortillám jsem nějak poslední dobu přišla na chuť a když tyto byly za dvacku, brala jsem asi tři balení. No a něco sladkého, co se hodí i třeba jako menší pohoštění, se hodí vždy. 

M. mi objednal můj osvědčený Zinek, pravda taky podražil. Toto balení 120 tobolek vyjde na 300,- Kč. Doprava přes DPD tentokrát nebyla dobrým nápadem, příště prý jinak, jelikož zboží jde z USA přes Holandsko, není příliš na výběr. 

Opět Levné potraviny, tentokrát jsem byla na Kobylisích, kde jsem ulovila super ovocné jogurty Pilos, slaninku a High proteinové pudingy pro M. 


Jogurty super, přesně můj šálek kávy. Slaninka v praktickém dvou balení, jedno jsem hned dala do mrazáku, bude se hodit, jen tato se musí dát vypéct, jen tak samotnou, třebas do salátu si ji nedávám, prostě se musí tepelně opracovat. 

Vím, že proteinové produkty, obzvláště jogurty zažívají již nějaký ten rok velký boom, u mne tedy nee, nechutnají mi a nějak nejsem fanda podobných trendů. M. je jí čistě z výživového hlediska. 


Tady ještě jednou zmíněné proteinové pudingy, jeden jsem nakonec i já ochutnala, koupila jsem si jej cestou do práce, ale nechutnal mi, pro mě toto prostě není. 

Skvělá kombinace. Od kolegyně jsem dostala Raffaello, čímž se naprosto trefila, protože to já tuze ráda a na oplátku jsem ji vzala jednu tuto malou Rexonu, se slovy "doufám, že se neurazíš".., ona že jí dá mámě, že používá něco jiného. 


Česnekový dip, který můžu i já, jelikož je tam skutečně málo česneku a je lehký, není majonézový a celkově mi chutná, již jsem si ho kupovala. No a prvně jsem tam viděla tento malinový Splipt, který byl dobrý, jen ty čokoládové křupinky mi tam přijdou jaksi navíc.

Před cestou do Třebíče jsem ještě zaběhla do DMka a mimo jiné, tam ulovila tuto Loreal Age Specialist plátýnkovou masku v 50% slevě a to jsem si řekla, že si ji vezmu, ať ten zázrak, o kterém všichni básní v souvislosti s touto řadou vyzkouším. 

Co je anti aging mě zajímá, jelikož to potřebuji, ale zase nemám ráda plátýnkové masky, ovšem nyní jsem si řekla, že udělám výjimku. Jsem zvědavá jaká bude. Máš s touto řadou nějaké zkušenosti??

Šla jsem tam pro těstoviny a když jsem viděla, že špagety za 27,- Kč, které jsou mimochodem skvělé jsou v regálu poslední, čapla jsem i ty. 


Na cestu jsem si vzala Magnesii, abych potom na Florenci nemusela kupovat v Žabce jednou tak drahou vodu či colu a potom odličovací tamónky, ty mi nějak docházejí. 


Ale hlavním důvodem, proč jsem do DMka je tento sprej, který doporučovala Marťa ve svém vlogu , protože prý funguje a manželovi vyhovuje. No co si budeme povídat, Jox to není, ten pomůže, i když je hnusný, tento je bylinkový, takový jemný, stojí 80,- Kč což je super, ale je to "slabota". 


Mě nyní v těch tropech občas jednou za den začne pobolívat v krku, tak namísto kloktání soli s vodou, jsem si říkala, že bych toto mohla vyzkoušet. Inu proč ne, určitě ho zužitkujeme. 
+ v Lékárně jsem si vzala svůj gel na zuby Kamisdat. No a čtyři stovky byly v háji. 🤣


Tak a to byly mé poslední, tak trochu nahodilé

nákupy. : )

Přeji Ti krásný dnešní den.

 

------------------------------------------


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉



2 komentáře:

  1. Eriko, zaujal mne malinový split, to vůbec neznám. Pokud jde o proteinové pudingy, tak mi ze začátku docela chutnal ten čokoládový, ale nevím, jestli se změnil puding nebo mé chutě, ale když jsem si ho koupila naposledy, tak mi moc "nejel".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, malinoý split jsem tam viděla jen tehdá, už jej tam neměli, bohužel, ale byl super. Proteinové záležitosti jsou extra trendy, tak mi přijde, že to budou "šidit" a bohužel to bude znát na kvalitě. : )) Přeji krásný den. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana micelární voda

AHOJ HOLKY,  přeji krásnou neděli a posílám velký pozdrav od Jadranu 🌞. Přináším rychlou recenzi na ČISTÍCÍ VODU ISANA. Balení je klasic...