pondělí 19. září 2022

#Srpnoví oblíbenci - #musthave

 


AHOJ,AHOJ,
přeji krásné, deštivé pondělí, a vítám Tě u dnešního článku. Který po pravdě jsem vůbec nakonec nevěděla, jestli zvnkne, jestli je co do něj dát a jestli na něj mám elán a tu správnou náladu. A také se omlouvám, že článek vychází takto opožděně. 

Ne, že bych neměla své oblíbené srpnové produkty, to spíš je mnou, nějak jsem se poslední dobou víc věnovala osobním - rodinným záležitostem, které nejvíce zaměstnávaly mou mysl. Na blog nějak nebyla ta správná konstalace, ale předposlední víkend, kdy M. odjel z Prahy (možná to bude tím 🤣🖤), jsem se k blogu trochu víc dostala. 


Ale už jsem zpět u oblíbenců. Tato tekutá, matná rtěnka Loreal má krásnou barvu, přesně takovou, kterou já mám nejraději a prakticky mé rtěnky jsou v odstínech vínové-červené. Matný finiš má, ale obtiskává se, na to pozor, jinak je super. Více jsem o ni psala v samostatné recenzi, kterou se mi doufám podaří vydat dřív, než tento článek. 

Jogurty, jakékoli jogurty, klidně i dva - tři denně dokáži sníst. Nahradila jsem jimi zmrzlinu, kterou si koupím úplně minimálně, za což se musím pochválit. 

Tyto ve skle jsou zvláště husté, velmi chutné a nejvíc mě oslovila varianta s ananasem. 


 V srpnu jsem se vážně docela slušně rozběhala, nějak jsem zase nastavila pravidelnost, kterou se mi podařilo udržet celý měsíc. Začala jsem vlastně již v Třebíči, kde se mi běhá naprosto skvěle. 

Během jsem trávila veškerou svou volnou chvíli, snažila se zapracovat na technice, což si myslím, že se i daří. No a hlavně, běhání mě pořád hrozně moc baví a zlepšuje to mou psychickou kondici a vyrovnanost, ke které má tedy hodně daleko. 


Když jsem neměla boty na běhání, tak jsem snad z nohy nesundala tyt pantoflíčky značky Vlnka, které jsem si nedávno pořídila. Jsou NAPROSTO FANTASTICKÉ, BAČKŮRKY POHODLNÉ. Vydržím v nich běhat celý den v práci, no a ještě i kratší procházku zvládnou. TOTO BYL PROSTĚ NEJELEPŠÍ NÁKUP TOHOTO LÉTA, což už jsem někde tuším psala, ale podprsenka je taky úžasná. 


Také pravidelně jsem ráno používala toto Hyaluronové sérum The Ordinary a byla = stále jsem s jeho účinkem spokojená. 


Pleť vypadá lépe, vypnutější, taková víc fresh, což zvláště ráno, kdy v noci je téměř 30C, jsem ocenila. I já jsem si všimla viditelnějších rozdílů na pleti, když jsem sérum použila. Za mne jsou prostě produkty The Ordinary skvělé!!


Abych nezapomněla na tělo, jako že jsem na něj nezapomínala, ba naopak, věnovala jsem mu větší a důkladnější péči, než obvykle. 
Samoopalovák Astrid vykouzlil z mých mrtvolně bílých nohou, výrazně estetičtější nožky, s trochou té letní barvy. I já, nešika obecná jsem se naučila krém nanášet tak, abych neměla tělo celé flekaté. Velký pomocník. 


Zvykla jsem si používat peeling na unavené nohy, hlavně tedy, jako takovou odměnu po běhu. Ovšem díky samoopalováku bylo tělo peelingovat častěji a důkladněji, proto tento Ziaja ananasový peeling jsem měla v ruce, prakticky ob den. Fantasticky voněl, měl jemná, tak příjemná zrníčka. Na léto si nedokážu představit lepší peeling, než tento. 


Tak, to bylo moje malé sprpnové #musthave. No a co jsi si ty oblíbila minulý měsíc?? ☺


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉







10 komentářů:

  1. Ahoj Eri, tenhle Loreál Lip Paint jsem kdysi měla v takovém poměrně neutrálním odstínu. Moc příjemná textura na rtech, ale bohužel výdrž nulová za tu cenu, co stojí. Já si poslední dobou kupuju hlavně bílé jogurty půlkilových a kilových baleních a dochucuju je müsli, případně medem nebo čekankovým sirupem. Z bot jsem si oblíbila chelsea od Mustangu v kaštanové barvě, ale to až během září.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Mustangem jsme měli dobrou zkušenost v pánské verzi, jj. Müssli jsme nyní taky měli, nějaké z Lidlu a prý je ale lepší to z Alberta, říkal M. A ten se v to vyzná: )). Loreál mi sedí hodně, právě že v Actionu byl za pakatel a ještě ho zde mají. Ovšem jeden mi stačí. Krásný večer.

      Vymazat
  2. Eri,
    super článok. Zaulaj ma ten peeling od Zjaji.
    Jogurty jem denne i ja, len si musím čítať zloženie, nakoľko niektoré obsahujú aj pšeničné výťažky a pod., tak aby bol bezlepkový :-) Milujem mangové, karamelové jogurty, ale v poslednej dobe ma zaujali jogurty s tvarohom, ktoré majú vysoký obsah bielkovín a sú vynikajúce, mňam.
    Tak, prajem Ti ešte veľa pohody pri behu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Aďko, my zase dost často narážíme, že ve složení je všude jablko, na které je M. alergický, jinak já bez jogurtu nedám prakticky ani den. Zrovna mám jeden rozjedený, velký, bílý selský a mám v něm čekankový sirup, zbytek ovoce a vločky. :)) Večeře, páč ráno vstáváme velmi časně a jedeme zpět do Prahy. Krásný večer moje milá. : )))

    OdpovědětVymazat
  4. Eriko, barvu tekuté rtěnky už jsem chválila myslím jednou, tak chválím podruhé :). A taky mám ráda jogurty, nejvíc tedy kupuju bílou Hollandii ve velkém balení (a dávám si do ní buď musli nebo výtvory mého zavařovacího úsilí), ale ty Agrola ve skle si občas kupuju i ochucené. Ananasový jsem ještě neviděla, já mám nejraději meruňku. A jejich bonusem je, že se pak skleničky dají použít na zavařování - na marmelády jsou akorát.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky skleničky nyní využívám, to je moc prima a domácí zavařování máš úžasné, velmi pestré 😊😇✌

    OdpovědětVymazat
  6. O značke The Ordinary premýšľam už dlho, snáď sa konečne dokopem niečo od nich vyskúšať :D Inak ten Ziaja peeling vyzerá super :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, za sebe doporučuji, mám s ní velmi dobré zkušenosti. Nově testuji i Inkey list a zdá se velmi zdařilé, alespoň sérum s vitaminem C. ☺ Přeji krásný den.

      Vymazat
  7. Rtěnka má naprosto dokonalý odstín! Děkuji za tip, vyzkouším :))

    Foodstories.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluji tyto odstíny, navíc na podzim jsou doslova #musthave. ♥ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana micelární voda

AHOJ HOLKY,  přeji krásnou neděli a posílám velký pozdrav od Jadranu 🌞. Přináším rychlou recenzi na ČISTÍCÍ VODU ISANA. Balení je klasic...