čtvrtek 22. září 2022

SPOTŘEBOVANCI ZA LÉTO II. část - SRPEN


AHOJ, AHOJ,

přeji krásný dnešní den a moc Tě vítám u dnešního článku. Článku plného produktů, které vyzkoušela a ke kterým mám co říct. Bude toho zase celkem dost, co se mi podařilo postupně nashromáždit.

Začnu pěkně péčí - pleťový peeling značky Lodaites jsem měla hned ve dvojím cestovním balení, jako i ostatní produkty této značky a BYL NAPROSTO FANTASTICKÝ. Je to produkt, který je krásně gelově-krémový, dělá co má, datlová vůně a barva pleť nádherně vyživí, nevysuší a fíkové zrníčka obrousí to, co tam nechceme. I ZA VYŠŠÍ CENU BYCH SI JEJ POŘÍDILA - PLÁNUJI TO I V PLNÉM BALENÍ.


Čistící maska Sephora, zelená, byla s ní legrace. Krásně stahuje póry a má parádní uzavíratelné balení, které se Vám při recenzi líbilo, čili za MNE ANO, mohu doporučit, moc fajn produkt.




Isana - odličovací tampóny, které byly s příměsí oleje. Ano, dělají co mají, dobře rozpustí make-up, i ten voděodolný. JSOU VÁŽNĚ MOC DOBRÉ, jen že s porovnáním, jsou trochu více hrubší, proto bych si je již nepořídila, ale jinak dělají co mají, nemohu jim prakticky nic vytknout.


Sprchový gel Lactovit, který byl skutečně vyživující, krásně krémový, voněl pudrově. Ráda jsem jej vyzkoušela. PRIMA PRODUKT.
Nivea - slupovací maska, která byla také zelená, se trochu hůř nanášela a i sundalvala, jinak byla docela fajn, SPÍŠ BYCH SI PŘÍŠTĚ JIŽ NEPOŘÍDILA.





Čistící pleťové tonikum s alkoholem od Avonu, moje stálice, snad více jak 25let. No co více k tomu dodat. JE TO MŮJ MILÁČEK A NEDOKÁŽI SI BEZ NĚJ ASI ANI PŘEDSTAVIT PRAVIDELNÉ ČIŠTĚNÍ PLETI. Rozhodně parádní produkt!!!


Opět Avon - mycí gel pro ingimní hygienu, krásně jemně a čistě voněl, byl moc příjemný. VYHOVOVAL MI, mohu doporučit.



Hymalaya meruňkový peeling - BYL SUPER, moc mi vyhovoval a více jsem jej popisovala v recenzi. ZA MNE URIČTĚ ANO.
Pleťová maska v sáčku od Baley, z letní limitované edice Mango a Maracuja byla moc fajn. Celkem slušně krémová a výživná. Krásně voněla a baví mě ty jejich hravé obaly, ANO, MOHU DOPORUČIT.



Velcí = malí pomocníci, tím je kuličkový antiperspirant Cien men, který jsem používala v průběhu dne, jako takovou druhou "ochranu" a MOC MI VYHOVOVAL.
Stejně tomu bylo i u suchého šampónu Balea, dělá co má, bílý prášek jde dobře a snadno rozčesat, MÝM VLASŮM DODÁ OBJEM A PRODLOUŽÍ PROCES MYTÍ. Ano, moc prima produkt.



Další Avon produkt - GYLICERINOVÝ KRÉM NA RUCE, ano je výživný, hutný, mastnější, ale JÁ HO MÁM VELMI RÁDA A KUPUJI ŘADU LET, OPAKOVANĚ.




Isana - šampon 2v2 na objem, byl fajn, myl, dobře pěnil, pořídila jsem jej v nějaké akci. ANO, fajn produkt.
ALE CO JE NAPROTO SKVĚLÝ PROKUT NA TĚLO, NA LÉTO, je tento Ziaja tónující krém. Kupuji snad již třetí léto a je vážně super. Krásně natónuje, nedělá fleky a manipulace s ním JE SNADNÁ A LEHKÁ. Nyní jsem přešla na trochu "vyšší kalibr" a mám přímo samoopalovák a taky spokojenost.


Benefit a jejich ikonický produkt, tím je báze pod make-up, která je lehce silikonová, ovšem ihned po nanesení se změní v heboulinkatý a sametový produkt, kterým skutečně docílíte toho, že make-up déle jednak na pleti vydrží, ale bude vypadat více fresh. ANO, ZA MNE ANO.

Modrá aviváž Sofltlan - VELKÁ SPOKOJENOST, co více k tomu dodat, krásně voněla a prádlo, i přes naší tvrdou vodu bylo příjemně měkké a hebké.
Druhý suchý šampon Balea - vidíte, že jsou to mí oblíbenci a jak nyní skládám produkty postupně, tak proto je to tak hala - bala. Tento jsem měla na Letné, předešlý fialový v práci. Ano, PRODUKT MI VYHOVJE.
Balea, a zase ta balea, má oblíbená značka již řadu let.
Malinový sprchový gel s králíčkem byl FAJN, více k němu asi říct nemohu.


Šampon - z exotické, letošní letní limitky byl TAKY MOC PRIMA, době pěnil, voněl mi a CELKOVĚ JSEM S NÍM BYLA SPOKOJENÁ.

The Ordinary - má velmi oblíbená skin care, již druhým rokem tuto značku používám A VŽDY VELKÁ, VELKÁ SPOKOJENOST. Sérum s kyselinou hyluronovou mám již podruhé a OPRAVDU FUNFUJE, ráno nanesete pod péči a pleť vypadá více fresh. SKVĚLÝ PRODUKT, KTERÝ MOHU VŘELE DOPORUČIT.
Catrice korektor Camouflage v krémové formě s aplikátorem byl MOC PRIMA, je to prostě jejich TOP PRODUKT, ale příště si pořídím asi tmavší verzi.

Doplňěk stravy - Now Zinek, beru již druhým rokem a velká, opravdu velká spokojenost. Pro mé vlasy velký pomocník. Vřele mohu doporučit. Pořizujeme z USA pravidelně a nejen tento doplněk, mám jich povícero oblíbených. M. vždy doobjednává, co je potřeba, nebo rádi zkoušíme i něco nového.
Formil - čistič skvrn, dobře fungoval i na bělení prádla. Z Lidlu, okolo stovky vyjde toto balení, které mě vystačilo min. na rok.

Savo čistič - dezinfekce bez chlóru, joo to byl moc prima produkt, čistí, má praktický rozprašovač, příjemně i voní. Byla jsem spokojená a používala jsem na nejrůznější povrchy.
Malt pasty pro naši Bastetku - zkoušeli jsme i jinou značku. Opět ze Zoohitu a zmizely celkem rychle, čili chutnali jí a svou funkci také splnily. Netrpí prakticky vůbec na tvorbu bezoárů.

Odličovací tampónky Ebelin - kupuji opakovaně, stále dokola, jelikož jsem s nimi spokojená.


Sušené maso ze Zoohitu, další velmi oblíbený pamlsek, na které se naučila regulérně žebrat, nejvíce jí to zabírá tedy u mě. : ))

Balea - jejich letošní velká novinka a VELMI POVEDENÁ. Mám již další balení. Super chladivé hydrogelové oční náplasti, které jsou tak moc příjemné, že i já si je kolikrát nechvávám působit téměř půl hodiny. Dobře osvěží a otok se výrazně a viditelně zmenší. ZA MNE TOP PRODUKT LÉTA.


Zelený čaj, jsem velkospotřebitelem čajů. Tento jsem kupovala v nějaké večerce a byl lehce voňavější, ale moc mi vyhovoval. Již jsem si pořídila další balení.




Dámy a pánové, ne vážně holky, už jsme u konce, samotné se mi tomu nechce věřit, že jsem to sepsala relativně rychle a na jeden zátah. ;D
A jaké produkty jsi Ty v létě nejvíce spotřebovala??

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým 

přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A. 😻😉





6 komentářů:

  1. Díky za dlouhééé počtení. Přeji hezký víkend.Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Eriko, znám jen odličovací tampony Ebelin, které nejsou úplně můj top (dost se rozdělují při vyndavání z balení a to já nesnáším). A myslím, že doma mám ještě tónvák od Ziaji, ale ješě jsem ho nezkoušela.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, Ziaja tónující krém je super, tím jsem začínala, právě letos jsem jeden dopotřebovala a řekla jsem si, že po dvou- třech letech chci změnu. ☺☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, Lactovit jsem taky zkoušela, ale přišlo mi to hrozně tekutý a parfemací velký špatný. Z krémových miluju Dove a Niveu, ale levněji a kvalitou stejně dobře vychází Palmolive s mléčnými proteiny. Avon tonika mám zrovna objednaný právě na dezinfekci po mechanickém čištění pleti. Softlan aviváže mě docela zklamaly na to jak jsou chválené a mile mě překvapily Tesori d´Oriente.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, Lactovit naopak byl velmi hustý. Palmolive sprcháče jsem měla ráda, dobrý tip 👍, děkuji

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...